Copilasi din 1998 (04)
Raspunsuri - Pagina 11
brianamica spune:
Cary, nu am ajuunsss !!
Am vazut poze si ce a filmat tati ! Si Ela a fost litera P, U si 10 !
A fost o frumoasa papusa mea ! Tare amarata am fost in sufletul meu ca nu am ajuns !
In sfarsit...
Mai avem o saptamana si gata clasa I ! Mi-e tare greu sa cred !
Insa in ultimele saptamani am reusit sa o fac sa citeasca si sunt mandra ! Ca aveam probleme cu cititul (nu ca nu ar fi citit bine dar nu voia sa citeasca suplimentar ).
Va pup
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
annita72 spune:
Bine v-am gasit!
Fetita mea, Ioana-Catalina e nascuta pe 17 noiembrie 1998 - sa ne faceti si noua un loc pe listuta.
Acum terminam clasa I si asteptam cu nerabdare serbarea care va fi joi. Ea e litera I (de la invatatoare).
O sa va spunem cum a fost.
Mult succes tuturor piticilor!!!!
mami de tudor si ioana
tcelen spune:
buna fetele,am si un bebel mare,nascut in 1998,noiembrie 22,un baiat IULIAN-ANDREI,ma primiti la voi????mai am loc?
abia acum am descoperit ca sunteti aici!!
eu mai am un bebe de aproape cinci luni,o fetita nascuta pa 17.01.2006
pe nume ANA MARIA!!
SA VA TRAIASCA COPII,SA CRESCA MARI FRUMOSI SI DESTEPTI!!
DACA VRETI SA VEDETI POZE CU COPII MEI INTRATI MAI JOS
PUPICI
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
dori spune:
Bun venit noilor veniti! Poate daca suntem mai multe mamici se mai anima subiectul acesta.
Succes copiilor care au serbarea astazi si felicitari pentru terminarea primului an de scoala!
Aseara Ioana a concluzionat ca a trecut foarte repede clasa a doua, mult mai repede si usor decat clasa I. Si mie mi se pare la fel.
Cary spune:
Gata scoala!!! a venit vacanta!!!
Am terminat cu serbarea si a luat FB pe linie,cum s-ar zice!
Bine ati venit in gasca noastra Annita si Tcelen, sa va traiasca puii si sa va aduca numai bucurii;am incercat sa va pun in Catalog,dar ceva s-a intamplat(inca nu stiu ce?)caci Iulian are o alta mamica!!!! iar Andreea a Antoanetei este data absenta!?deci va trebui sa sap!
Nu stiu daca o sa am timpul necesar, caci luni plec in vacanta,dar, daca nu reusesc pana atunci, dupa vacanta cu siguranta ii voi da de capat, pana atunci sper sa va distrati si sa aveti o vacanta pe cinste!
W-E placut tuturor!.
annita72 spune:
Si la noi, gata cu scoala, cu serbarea!
Ioana mea n-a parut prea entuziasmata de diplome, de felicitari, ea astepta doar vacanta, sa nu se mai trezeasca devreme.....
In schimb, eu... Sunt tare mandra de fetita mea!
Dori, eu nu stiu nici cand a trecut clasa I. Ce repede cresc picii nostri!
Vacanta placuta!
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
brianamica spune:
Gata si noi cu scoala !!!!!!!
Am primit diploma de bobocel cu rezultate foarte bune la invatatura. A fost foarte mandra papusa mamii !
Eu in schimb am fost dezamagita de organizare . A fost un maare fiasco ! Parca alta data era altceva....
Oricum e fericita ca nu se mai trezeste dimineata. O mai las o saptamana si o pun la... teme de vacanta ca avem destule !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
tcelen spune:
multumim ca ma-ti primit,mai ales pe puiyul meu mare IULIAN ca pe mine,inca nu!
vacanta placuta micutilor scolari,noi abia anul asta mergem la scoala am fost putini mai puturosi,ne place sa stam acasa,de faft la gradi.
IULIAN e plecat la munte in vacanta cu parintii mei,noi am ramas acasa ca avem bebel mic
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
Cary spune:
Vai ce cuminti sunteti in lipsa mea!iaca am trecut si eu pe la un NET, ca nu mai puteam de dorul vostru.
Sper sa remediez Catalogul cat de curand, pupici tuturor!
Cary spune:
Am revenit din micuta vacanta si am reparat Catalogul, tot uitandu-ma pe el am sesizat ca maine avem o sarbatorita:
LA MULTI ANI! draga Alexandra! sa ai parte de multa sanatate si toate visele sa ti se implineasca, iar mama Ruxel poate ne povesteste cum ati petrecut.
W-e placut tuturor!