Copilasi din 1998 (04)
Raspunsuri - Pagina 13
isabela spune:
Brianamica si fiica-mea este nascuta tot pe 29.07. Sa ne traiasca, sa fie sanataose si cuminti.
Cum stau copiii vostrii cu temele in vacanta? Le fac de bunavoie? La noi in fiecare seara exista intrebarea:"Maine imi dai lectii ?" Sambata si duminica are liber. In rest ceva de scris, 1-2 ex la mate si ceva de citit. Evident ca i se pare mult.
In toamna deschidem un subiect despre clasa a II-a? Mie una, mi-a fost de folos sa stiu, in decursul anului trecut, cum se descurca cei mici, ce lectii au, cum se comporta ei la scoala...
isabela spune:
Brianamica si fiica-mea este nascuta tot pe 29.07. Sa ne traiasca, sa fie sanataose si cuminti.
Cum stau copiii vostrii cu temele in vacanta? Le fac de bunavoie? La noi in fiecare seara exista intrebarea:"Maine imi dai lectii ?" Sambata si duminica are liber. In rest ceva de scris, 1-2 ex la mate si ceva de citit. Evident ca i se pare mult.
In toamna deschidem un subiect despre clasa a II-a? Mie una, mi-a fost de folos sa stiu, in decursul anului trecut, cum se descurca cei mici, ce lectii au, cum se comporta ei la scoala...
tomecica spune:
quote:
Originally posted by brianamica
[red]Fetele
Astazi 29 iulie, cu 8 ani in urma se nastea prima mea minune, Ela.
Asa ca ii urez fetitei mamii
LA MULTI ANI !!!!!!!
Sa fii sanatoasa Ela, sa ai noroc si un drum luminat, sa te faci mare si inteleapta !!!![/re
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Scuze pentru intarzierea cu care iti urez si eu " LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE ' Sa-ti traiasca si sa te bucuri de copiii tai sa aiba numai bucurii. Numai bine va doresc
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
brianamica spune:
MEY,
INCEPE SCOALAAAAA !!!!!!
Gata cu vacanta lor (si a noastra....).
Voi mai aveti nevoie de uniforma anul asta??? Ce stiti...ca la a mea la scoala inca nu se spune nik !
Oricum, saptamana asta trebuie sa ma ocup de rechizite ca am tot amanat-o ! Sper doar sa nu fie exagerat de aglomerat !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
Cary spune:
Scoala noastra are o uniforma mai deosebita, fata de cele universale, am luat-o anul trecut pe comanda si o sa ne vina si anul acesta, daca nu mai creste copilul, ceea ce eu una nu prea cred, ne va venii si la anul!!?!?!???
La rechizite nu ma prea inghesui, caci la prima sedinta se va stabili ce trebuie si se va face comanda la caietele speciale, asa ca mai asteptam, in tot cazul Rebecca abia asteapta sa inceapa scoala si asta e FOARTE BINE; dar ce ne facem daca se pune de GREVA, taman pe 15?????? caci eu una mi-am luat liber ca sa ma duc la deschiderea scolii, cat si la gradinita, cu cel mic!!!
O saptamana buna va doresc!
brianamica spune:
Valeuuu...Cary.....se aude iar de greva ?? Ca eu nu am auzit asa ceva !
Si eu m-am invoit pe 15 !!!!!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
Cary spune:
La noi nu s-a facut deschidere pe 15, decat pentru cei de clasa I, in rest toti au fost trimisi acasa, dar azi se pare ca s-au facut ore si au primit orar, asa ca:
Multa Bafta in noul an scolar!
dori spune:
La Ioana la scoala a fost deschiderea vineri, dupa care au stat o ora, iar astazi au facut scoala adevarata - cu scos la tabla etc.
Ce mai fac copiii vostri? Ioana in vacanta a stat mult la bunici, si acum, cand ne-am strans cu totii si ne reincepem activitatile, ma uit la ea si aproape nu imi vine sa cred cat a crescut si cum a inceput sa se schimbe. Dintr-un copil incapatanat cu care ma certam des a devenit o fetita delicata si extrem de intelegatoare.
Mult succes scolareilor anul acesta.
tcelen spune:
buna,dupa cum am mai scris am si eu un baietel care in noiembrie face 8 ani,si am inceput si noi scoala,clasa 1,cu mari emotii,asteptam sa vedem acum ce urmeaza!!
vreau sa urez succes tuturor copiilor de aici care au inceput un nou an scolar,ca am vazut ca sunteti deja in clasa a-2-a,si daca mai sunt asa ca noi ,succes in noua etapa din viata care abia incepe!!
fetele care deja au trecut prin asta anul trecut, ce sfaturi imi puteti da???
va pup
poze Iulian
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
brianamica spune:
tcelen, sfat unic din partea mea :RABDAREEEEEEE !!!!!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE