Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor!

Am aceeasi lene de azi dimineata dar sa zicem ca e mai bine nu de alta da vine ora de somn, hehe. Azi am avut o zi normala dar incepind de 2 zile (azi e a 3-a zi) seara bb maninca 200 ml si nu se satura... azi a mai bagat si titi circa 5-10 minute ca nu l-am cronometrat si aveam treaba sa ma uit la reluare la amazing race pe axn... nu stiu ce sa cred ca ziua abia maninca 100-120 ml pe masa ...
Dar daca asa vrea el si nu ii dauneaza asa o sa ii dau... mai astept insa pina sa ii adaug o masura de lapte praf ca deja 6 mi se pare multe pentru o masa...
BB e cuminte, se joaca, gingureste dar cel mai mult isi indeasa pumnii in gura si ma dispera pe mine pentru ca scoate niste icnete si gemete cind face asa de parca il deranjeaza ceva... aaaaaaaaa, azi i-am dat sa linga niste mar ca prea se uita la mine cind mincam, nu numai ca i-a placut dar se mai si lingea pe buze dupa. O sa mai aiba de asteptat 2 luni insa pina la mar.
Cu tante e ok, i-am spus azi ca nu vreau sa imi mai faca treaba in casa si sa stea linga bb si o sa o atentionez de fiecare data cind o vad ca mai vrea sa mai faca una alta. Miine trebuie sa fac mincare, iuhuuuuuuuuu cum zice nepoata mea din Canada, prima data dupa ce am nascut... o sa fac o friptura la cuptor cu cartofi si cu amestec de orez cu legume sa avem ce alege ca garnitura.
In plus m-a anuntat sotul ca trebuie iar sa lucrez pentru servici si o voi face cu placere pentru ca azi a fost dragut si a venit acasa sa facem baie la baiat ... ba chiar am lungit-o pina la 8 fara 5 cu baia si inca nu era disperat asta mic, insa infometat rau.

Cu scutecele, eu la pampers am observat ca miros rau la pipi... cind face primul pp deja simt mirosul in nas asa ca am cumparat un pachet mic de libero sa vad ce si cum... azi sintem la al 4-lea schimbat si daca designul nu m-a incintat pot sa spun ca mi se par mai moi ca material si nu miros asa de mult... basca elasticul de la spate il face sa fie mai fix... pina acum sint ok... sa vedem ce si cum in urmatoarele zile, oricum mai am un jumbo pack de pampers asa ca poate cind vom trece la urmatoare masura.

Fetelor ma gindesc sa fac si eu o programare la un medic pediatru ca daca doctorita mea e in concediu medical nu am mai fost consultati din 29 noiembrie. Mi se pare ca virful putzei este un pic strimb... am zis ca e din cauza pampersului plin dar de unde... e la fel si in stare normala... o fi normal? La care Medicover ati fost?

Mai bintui pe aici ca m-au enervat astia de la tvr ca dau nevestele disperate in reluare nu episoade noi.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Catush bine ai revenit, daca imi aduc minte ai fost si pe lista de gravidutze... scrie repede inca 1 mesaj ca sa scapi de moderare si dupa aceea cite vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina ce e cu matura ...? Nu am timp acum sa citecs mesajele din urma.
Stii ce cred eu ? Nu cumva a papat mai rar dupa cereale? Ca al meu asa a facut ..nu a mai vrut sa pape..a stat 9 ore fara sa pape..bea doar ceai ..intrasem la banuieli .
Cica aceste cereale i-ar constipa si cred ca ii doare burtica..eu nu am observat mare lucru la kk ...doar culoare mai inchisa de la fier, dar stiu ca fierul constipa..eu asa am patit cand am luat materna.

Vai e deja ora 22...si eu credeam ca doar 20.Fug sa prepar latic iar ..noapte buna!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu i-am pus jumatate de lingurita de cereale si tot s-a ttrezit noaptea si apoi i-am pus a doua seara 2 si a facut mai rau ziua ..o fi de la ele?
Acum chiar ca fug.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Stiu ca s-a mai scris dar as vrea sa merg sa ma inscriu si eu la alocatie pentru bb... pentru sectorul 2 imi puteti spune ce acte imi trebuiesc si daca trebuie sa merg eu personal?
De asemenea daca depune cineva cererea pentru CIC la sectorul 2 sa imi dea si mie informatii despre ce trebuie sa depunem, pe legislativ am intrat in confuzie totala, una zice intr-un fel , alta in alt fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare
Jadiai dreptate, confuzie totala.Pana azi imi tot sunam secretara la scoala si imi spunea ca depune ea dosarul.OK mi-am zis.Azi ma suna o colega care este de un an in CIC si-mi spune ca trebuie sa mai depunem si noi nu stiu ce si ca maine e ultima zi.Acum astept sa treaca noaptea sa sun iar la scoala si sa vad ce imi mai spune d-ra secretara, care, cred ca trebuia sa se trezeasca daca era de spus ceva, mai din timp.
Doamne, traim in Romania.............

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena te-am derutat. Am ajuns la 500 mesaje si am devenit membru matur. Pe la mesajul 493 observasem ca mai am putin si devin matura. Apoi m=a dus mintea la "mătură" ca fara diacritice se scrie la fel . Deh, ma tin de prostii... Ma duc la culcare.

Somn lung si dulce va doresc.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Cat despre bebe, linistit azi.Acum testez sa vad daca marul este cel care mi-l chinuie.Azi i-am dat numai morcov, mai putin ca este cam sec, desi i-am pus si un pic de suc de porocala, nu i-a placut.Culmea ca sucul de morcovi ii place foarte mult.Am vazut ca de la mar l-a durut burtica.Maine fac iarasi pauza si daca poimanine dupa mar face ca zilele trecute cred ca il mai aman cu acesta.In seara asta i-am pus si o longurita de cereale cu mar si morcov in laptic, si incet, incet facem trecerea catre milumil2 ca nu se mai satura.Ce vreau eu sa va intreb, daca le dati papica, le reduceti cantitatea de lapte de la aceea masa, ca al meu mananca si marut sau morcov, si mai papa si 180ml de lapte dupa si tot plange cand ii scot biberonul din gura.Apropo, noi la 3 luni aveam 6,1kg si 62 cm masurati de mine,deci s-ar putea sa ma insel la lungime.Nu am stiut sa trec datele direct pe lista de aceea nici nu v-am spus pana acum, aceste date.Asistenta medicului nostru ma enerveaza ca imi spune mereu ca ii dau prea mult sa manance(pana zilele trecute manca doar 150ml la o masa si avea 5 mese pe zi)si ca nu trebuia sa-si dubleze greutatea decat la 4 luni.Asa e?Ca eu nu-l vad grasci mai degraba lung.Nici nu am un grafic, dar cred ca s-a dezvoltat normal.In ultima luna chiar nu a luat decat 700g eu fiind invatata tot cu 1kg, 1kg si ceva.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la mamici si bebici !
Codruta, bine ai revenit! Ce face dragalasa de Petra?
Cristina, nu promit, dar, daca vrei, incerc sa te pun in legatura cu o secretara de la Scoala Centrala. Spun ca nu promit, ca nu stiu daca mai lucreaza acolo, e o prietena a unei cunostinte.
Mimsi, ce regim e ala pe care l-ai inceput? Seamana teribil cu unul pe care l-a tinut de curand o prietena care a slabit 25 de kg. in 2 luni jumatate. Insa e....infiorator !!! Ei i l-a dat o dieteticiana celebra prin Bucuresti.
Dani_Flor, de ce nu te apuci de Weight Watchers? Eu am reinceput de azi. Iti pot trimite toata documentatia daca vrei (e in germana). Eu am fost inscrisa anul trecut la ei si am slabit 8 kg in 6 saptamani, mancand de de toate.
Altfel, ne laudam si noi la 2 luni jumatate cu 65 de cm. si kg. nu stiu inca, astept sa mergem la dr. Gangurim, am inceput sa apucam jucariile si suntem cumintei.
Pupici la toate fetele,

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

URAAAAAAAAAAA, am scapat de fimoza... i-a decalotat sotul meu puta la bb Luca azi la baita. E super bine, dar era asa de multa murdarie acolo... dar bine ca am scapat! Acum putem sa o spalam complet si nu mai stau stresata ca vom ajunge la operatie asa cum eram la Matei, la care i-a decalotat-o pe la 7 luni, de eram nebuna de-a dreptul. Si nu zambiti mamele de fete... ca nu stiti cum e...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput