Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
Carmi, eu chiar te rog sa trimiti documentatia aia, 8 kg in 6 saptamani e minunat!
Asa, incet-incet si cu regret m-am despartit de dulciuri, paine si am mancat kosher o friptura de pui cu fasole verde si un iaurt la pranz si o rondea de macrou marinat seara- ce-i drept dimineata am mancat o felie de paine cu cascaval si lapte cu cafea de gust...
Am 10 kg de dat jos, dar si 5 ar fi ceva, ca incep sa mai incap intr-o serie de haine ce-mi erau lalai pe vremuri.
Am fost azi la testat procedurile si n-am murit din nici una. Kid sau Cristina, la electrostimulare de la ce gradatie incolo e eficient? Ca pe mine m-a pus sa zic pana unde suport, dar teama mi-e ca am trisat si m-am oprit pana unde mi-e confortabil - in cazul meu, unii electrozi cu grad 2, unii cu 4 din 7.
Starvacul..... eeei, e o intreaga poveste. Iti pun mai intai niste ventuze si le plimba peste tot, de-ti sug si ciupesc pielea fara mila - ca tot atarna dupa nastere... - apoi vin niste mini-facalete (role mai civilizat spus) care sub aceeasi aspiratie iti piaptana pieileeee, mamaaaaa! La nastere nu strangeam asa din dinti, am simtit nevoia colacului ala de cauciuc pt muscat sau strans. Pentru burta era o dracie pe care eu una n-am suportat-o, niste senzatii dureroase de.. aiiii! Cica e fff eficient. Oricum, mi-a lasat ceva vanatai draconvenia, zici ca-s pupata de extraterestri (pentru terestri sunt prea grasa!).
La sfarsit m-au varat intr-o capsula, dupa ce m-au infoliat in prealabil, doar capul mi-era afara. Si-am stat acolo, asa bine era, eu care am picioare reci si sufar de frig tot timpul, taman bine m-am incalzit. Spre sfarsit am inceput sa asud si pe la cap, iar cand dracovenia a bipait semn ca m-am rumenit destul, sub folia aia eram fleasca.
Mi-am facut un dusulet, am ajuns acasa si ce sa vezi? sunt plina de energie si stau in tricou prin casa, eu care dardai in pulover!
Nu mai zic ca toate 3 sedintele fura gratis - 2 erau oricum de incercare, a treia pt ca e ziua mea in ianuarie!! Si mai am si ceva bonusuri cum ar fi electrostimulare cu infrarosii deasupra etc. Ba culmea uimirii, mi-au dat si bon fical pt avansul ce l-am dat (ca ma simteam jenata sa nu dau nimic...).
Mda, m-au cantarit cu cantar shmeker ce arata indice de grasime si de apa in corp, la grasime e 30, la apa e 44, ce-o fi insemnand si asta... si am alea 65 kg ce le stiu...
Om vedea.
Am avut fecior cuminte azi, doar ca la baita a facut in doua randuri pipi, pe mine, evident. Si in premiera i-am scos de tot potiunea magica anti-colici, sa vedem ce s-o petrece! N-am observat decat ca ragaie mai greu.
Gata, v-am dat raportul!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Raluca, sa iti fie de bine.
Din cate stiu eu, e ok sa incepi electrostimularea gradat.
Eu am observat ca si cu intensitatile tari ma obisnuiesc si apoi ajung sa mi se para mici.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

IIIIh, Romana, ai dreschis gura! Cum e cu decalotarea asta, ca noi tot procedam la tras de dansa de la nastere si mari progese nu vazuram?! Unde gresim, cat trebuie sa tragem? Heeelp!
Ege, si noi tot cu Libero ne impacam, ba si aici avem preferinte pt Libero de tip vechi (cu bebeu fara palarie pe cap), versus cele noi (cu palarie), care pe langa ca-s mai colorate si nu mai au desene variate, aduc calitativ mai mult cu Pampersul dpdv reactie/miros la pipi. Noroc ca de tip vechi s mai gasesc la Cora, in Carrefour nu-s decat de tip nou. Par mai potrivite ca croiala, desi tot nu corespund cu kilogramele, de ex la Radu am trecut la maxi care e de la 7 kg in sus si el nu are inca 7, alea midi cica sunt pana la 8 dar ii lasau urme pe coapse.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

A, nu v-am spus ca azi am constatat cu stupoare ca trebuia sa fiu la serviciu
Eu credeam ca am ptr concediu de lauzie 130 zile, nu 126.

Si cum nu aveam nimic aranjat (a se citi chef) sa ma duc, am intrat in medical pana luni.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Dragele mele ce bb-ei cuminti aveti,fumusei si grasunei cum trebuie sa fie, nu ca paianjenul meu care daca va avea 6 kg vineri (la 4 luni) cand mergem la vaccin dau petrecere.
Cu diversificarea nici nu stiu ce sa fac, vad ca dr. a zis cereale si gata. Cred ca o sa incep cu supica si suculete ca nu mai tine, laptele nu-i place, cantitativ mananca max. 700 ml/zi si sa vedem ce efect au avut cerealele.
Despre cura de slabire nu mai zic nimic - vreau (15 kg), sper sa si pot, dar mai intai sa-mi revin cu nervii ca nu mananca blerina si e tot timpul la limita. Sigur nu seamana cu mamica ei.

crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Carmi, Petra mananca noaptea de 2 ori in ultimele 2 saptamani, asta face draga de ea si am avut si mucisori de care am crezut ca nu mai scapam. Da ginerele meu, ce face?
Marlena, care e declaratia care trebuie depusa in fiecare luna? Asta de 6 pagini? Sau una scrisa de noi, de mana? Specific: din februarie in colo.
Eu vreau sa va spun ca nu mai am ce slabi, am ajuns la greutatea de dinaninte de nastere (54 kg). Cred ca alaptatul a facut la mine treaba asta magica sau poate sculatul noaptea. Doar sport trebuie sa fac, ca mi s-au lasat muschii.

Azi trebuie sa mergem la ortoped pentru control. Cred ca ii va face radiografie, ca la eco nu se vede chiar asa bine.
Va pup

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Fata mea de 2 zile mananca doar 4 mese pe zi de circa 170 ml. Asta inseamna 680 ml. Ea manca de obicei 830-850 ml pe zi. Ce o fi cu ea? In rest doarme bine, e vesela, vioaie. KK face la doua zile, o zi da una nu. Nu credeti ca mananca cam putin? Mi-e si frica sa o cantaresc saptamana asta, cred ca nu a luat mai nimic.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

labuna dimineata!

Marlena si mie mi-a depus dosar angajatorul si azi dimineata s-a grabit sotul sa fie primul la coada la primarie, da de unde, a ajuns in fata si ce crezi???? primaria galati nu vrea doar anexa 1 completata, vrea dosar complet adika: anexa 1, adeverinta aia tipizata de la angajator (astea doua o sa le depunem lunar, ca adeverinata aia zice ca nu realizezi venituri impozabile in luna resprectiva), copii dupa: buletinele voastre (tu si sot) , certif de casatorie, certif de nastere si cam atat. in concluzie fiecare primarie interpreteaza legea si cere ce documente vrea ....

Romana si noi reusisem decalotarea la un momentdat , dar bb avea putza rosie dupa ....ne-am speriat si nu l-am mai decalotat ...

Marinela fiecare bb are ritmul lui de crestere, al meu la 3 luni avea 7 kg, adika mai mult decat dublu fata de nastere si dr mi-a zis ca e foarte bine .

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

A primit fii-mea de la soacra-mea o papusa maricica, de vreo 40-50 cm. E din burete asa, si are mainile, picioarele si capul de cauciuc. Ii place la nebunie de ea, vorbeste cu ea, o urmareste cu privirea. Dar mi-e frica sa i-o dau sa se joace cu ea, ca are par. Si cum fii-mea "gusta" toate alea...imi vine sa-i smulg parul din cap si sa i-o dau. Sau sa o pun bine si sa i-o dau cand o fi mai mare. Dar mi-e ca dupa aia zice soacra-mea ca nu ii dau fetii papusa ca e de la ea . Ca e cam ciudata socrela acrela. Cred ca pana la urma o chelesc pe papusa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, ginerele tau baga somn la greu, ca ursuŽ...si eu pe langa el. E vesel si cumintel.
Fetelor, voi vb despre decalotare...eu cand vad ce mic si firav e organul cu pricina, mi-e si frica sa-l ating, d-apoi sa mai incerc ŽoperatiuniŽ d-astea. Dr. mea m-a spus sa nu incercam noi, ca o sa se intample de la sine, mai bine, ca nu cred ca eram in stare...
Aici e groaznic de frig...brrr....iar hibernam...

Pupici,

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput