Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
b_irina_c spune:
Marlena zici ca libero e mai bun? Mie huggies nu mi-au placut ca sunt tari si lati cum ai zis si tu, dar nu am avut incidente de kk. Dar acum am trecut la pampers si din cauza ca ii tot cad sub burta i se ia pielea pe spate si pe solduri . Nu e rau, arata ca atunci cand ti se ia pielea, dupa bronz, asa ca matreata, nu prea stiu sa explic... Inainte de huggies nu am observat, ci doar acum dupa ce am trecut de vreo cateva zile inapoi la pampers.
Nu mai stiu ce sa fac...ofofof....
Oricum vineri ma duc si eu la Medicover la doctorita la care ai fost si tu Ioana. Nu pt ceva anume, ci doar asa pt un control de specialitate, ca in doctoreasa mea nu prea am baza. Si nu mi se pare scump, ca la fiecare vizita acasa oricum dau 50 lei...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Buna seara, noi am sarbatorit ziua lui Petra prin baitza si un tortulet si joaca (n-am dormit aproape de loc).
Mai fetelor multumim de complimente sunteti tare dragutze. Toti bebeii sunt draguti, mai ales cand ii imbracam in hainitze cool.
Eu am vrut baietel, dar cand ma uit la Petra.....nu mai vreau baiat .
Cand ne-a intrebat Marlena daca am trecut la nr. 5, eu m-am mirat tare...ca nici la 4 nu eram. Acuma i-am luat din greseala 4+ si e super ok. Nu stiu de ce m-am luat doar dupe ce scrie pe punga..
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
codruta_grg spune:
Bine ai venit catush si Briana Maria!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
septoct2005 spune:
Marlena cu siguranta intram in fratie ....
Azi bb al meu a dormit doua reprize de cate un sfert de ora si in rest frichineala, acum a venit si taicasu de la munca si a adormit si bb , cand ii zic ca m-a terminat, el zice ca "uite ce copil cuminte" .
Marlena ti-ai depus cererea la primarie?
alinam spune:
scuzati, eu sunt smechera care a scris mesajul de mai sus, am vrut sa ii trec datele lui vlad de la 3 luni, m-am luat cu treaba si am uitat
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
vio_reurean spune:
ege, si noi folosim tot libero, ca aveam aceasi problema cu kaki pe langa scutec la pampersi. As incerca si huggies, dar nu ii gasesc. Eu nasucul il desfund cu ser fiziologic, punandu-i 2-3 picaturi in fiecare nara(cu seringa) si apoi cu pompita de la Nuk, sau daca nu avem nevoie de pompita, il ridic in brate, ii dau suzi si inghitim mucii
Bine ai venit catush si Briana Maria
Irina, si noi am patit acelasi lucru cu Pampersii. trece dupa un pic de crema.
Multumesc pntru raspunsuri! Alerg maine dupa pompa,sper sa mrite banii si sa o folosesc!
Vio
mysweetest spune:
Alinam nu mi-am depus inca ..am inteles ca firma mi-ar fi depus dosarul la directia de munca si mai trebuie sa duc eu cea cerere si apoi lunar la primarie.
Asa face si bb al meu ..cand vine taica-su doarme linistit.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Sa va zic ce am patit cu piureul de mere sambata. Am copt marul l-am decojit, l-am pus la blender cu putine cereale dizolvate in apa si gata.
A papat Alexandru ..s-a lins pe gurita si la sfarsit s-a inecat ca nu prea stie sa inghita ca lumea si mai tuseste si apoi si-a bagat degetul in gura si cand l-am luat in brate a varsat totul pe mine.
Dupa ce l-am schimbat i s-a facut foame iarasi ..si fugi repede si fa-i lapte.
Dupa ce am zis zilele trecute ca nu prea mai papa ieri a papat 32 masuri de lapte praf in 24 ore ...ca doar s-a infometat cateva zile .
Am incercat sa ii dau laptic mai rar dar nika.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
b_irina_c spune:
Marlena sa stii ca is frati de cruce bb-ii nostrii. Si al meu a papat mai mult azi, dupa cateva zile de mancat putin de intrasem, la idei...
Gata sunt "mătură" !
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze