Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Servus fetelor,
Vio, eu am pompa Avent isis si sunt foarte multumita.

Sunt cam nelamurita. Noi depunem dosarul la directia de munca sau angajatorul? Unele dintre voi spuneati de primarie. Acolo ce depunem si pana cand?

Am vazut ca ati deschis subiectul luatului in brate. Credeam ca sunt eu cam deplasata dar nu-mi place deloc sa-mi ia cineva copila in brate, nu atat din cauza bolilor la care oricum este expusa, ci apropierea de un strain ma enerveaza la culme. Si sunt unele persoane care nici nu intreaba si se reped la copil, chiar zilele trecute am avut musafiri de genul asta care in plus nici nu se mai dadeau dusi. Trebuie sa fiu mai cu tupeu si sa nu-i las sa puna mana pe ingerasul meu.

Avem si noi 3 luni cu 6700g si 62cm. Uraaa!!Poate ne trec colicile.

Mirela mama de Monica (8 octombrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Vio, eu am folosit pompa Avent si am fost ft multumita!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dani_flor, eu cand am tinut regimul, aveam mai putine kg de dat jos, asa ca 3-4 kg in 2 luni sunt cam 6-7 acum...adica sunt sigura ca voi da mai mult de 3-4 kg in primele 2 luni, cu platou cu tot. Prima faza e cea mai spectaculoasa pentru ca renuntand la dulciuri si fainoase, organismul reactioneaza imediat si slabesti tare bine...la platou e mai nashpa ca se prinde care e treaba si nu mai "da din casa" asa de repede. Dar dupa faza de platou eu am reusit sa dau iar jos vreo 3-4 kg, in total vreo 8...Acum ar trebui sa dau jos vreo 14 ca sa ajung la greutatea de atunci, inca am haine din perioada aceea, le pastrez ca tot sper sa ajung acolo...
Monti asociat cu nitel sport sau electrostimulare da rezultate mult mai rapid...
Dulciuri? Ai voie cioco cu minim 70% cacao, dar asta nu se pupa cu alaptarea, asa ca...Eu o sa mai ciupesc o patratica, pentru ca fata mea e oricum agitata din nastere...

Si votez si eu cu pompa Avent Isis...e super de treaba, am folosit-o la greu in prima luna, acum mai putin...mi-e lene sa ma mai mulg, asa ca daca sar o masa si plec de acasa, ii las fetei fara mila lapte praf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara si la multi ani(chiar daca e cu intarziere)

daca puteti sa ne treceti si pe noi la listuta cu kg de la 3 luni.6700kg si 64 cm
ege e destul de cuminte.i-am cumparat centrul de activitate duo gym si vad ca este foarte incantata.se joaca cu bilutele alea.
sunt nopti cand se trezeste 1-2 ori ,sunt nopti cand se trezeste dimineata.ieri am fost cu ea pt.prima oara la swelgros si a fost cam maraita.nu facuse kk de 2 zile si cred ca din cauza asta.cand am ajuns acasa s-a mai marait pana a facut kk.cred ca era constipata ,ca era consistent(eu o alaptez exclusiv san-fara ceai,fara apa).
fetelor voi ce scutece folositi?noi foloseam pampers si ii iesea kk prin el,asa ca am fost nevoiti si am schimbat.acum folosim libero si parca e mai bine.
mai avem probleme cu nasucul care i se infunda mereu.o dau cu apa de mare sau ii spal nasucul cu apa calda.

va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna Mamicilor
La Multi Ani
Sunt si eu una dintre voi
Ma primiti si pe mine in clubul vostru...
Am o fetita : BRIANA MARIA 13.10.2005
4000g si 52cm (va rog sa ne treceti si pe noi pe lista)

catush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ege, si noi am avut probleme cu kk si Pampers. Din acest motiv am incercat Huggies si Libero (si scutece si chilotei)si dupa parerea mea ambele marci sunt mai bune decat Pampers. Le folosim pe ambele, in functie de ce gasim si avem "accidente" mult mai rar.

nu mai stiu cine intreba de pompa, dar si eu folosesc tot de la Avent, manuala si sunt multimita...bine ca nu am cu ce sa compar.

O seara buna

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Vio,votez si eu pentru pompa Avent Isis.Eu la inceput am avut pompa tip seringa de la nuk,primita de la o prietena,dar n-am facut nici o treaba cu ea,asa ca am luat avent si m-am descurcat bine cu ea.Acum n-o mai folosescca se pare ca s-a reglat secretia in functie de cerinte si de plecat fara bb nu plec ca n-am cu cine sa-l las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam sa inteleg ca Vladut vrea si el in fratia celor 3 ? adica Andrew, Vladut(Irina) si Alexandru ? ..Nu stiu ce mai are ca al meu a urlat tare de tot astazi si tot numai vertical sau pe burta vrea sa stea..abia am vut timp sa pap...o fi tot de la dinti.
De dormit doarme maxim 30 min si gata incepe iar ...m-a scos din minti..asta noapte tot la 0.30 s-a culcat dar s-a trezit la 5.30 si la 8.30.
Astazi i-am dat si a papat piure de cartofi ..si ii placea chiar foarte tare..m-am minunat si eu ..nu i-am dat prea mult fiindca mi-a fost teama.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Biumil asa e ...libero e mai buna decat pampers si chiar si huggies desi sunt mai tari si mai lati...daca as fi stiut cand facea bb kk deseori pe zi si mai lichid...
Aveam zile inainte cand trebuia sa il schimb dupa fiecare kk ca iesea pe la spate.
Acum folosim libero discovery maxi si mai scrie ceva pe ele dar am uitat ..
Astazi avem 8,5 kg si 68 cm la 4 luni si o saptamana.

Mergi la inceput

Gata am aflat.. Libero discovery dry tech - nr.maxi folosim si sunt foarte moi..chiar mi se par mai moi decat pampers.

Cristina
ce mai papa Ancuta ..poate papam si noi .
Supita de radacinoase nu ne place deloc.

Mergi la inceput