Bebelusi de iulie-august 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

In sfirsit am reusit si eu acum sa intru pe forum pt ca afurisitul asta de PC are virusi. A venit cumnatul meu sa incerce sa-i mai faca ceva dar n-a reusit mare lucru pt ca nu mai am suficienta memorie. Va tb sa-i cumpar un hard cit mai curind.
Brianamica parca tu intrebai cum sa-l faci sa pape supa de legume. Eu adaug o lingirita de cereale si papa foarte bine asa. Dr meu nu e de acord cu folosirea cerealelor dar ii pun putin pt ai schimba gustul supei.
Ankak nu pot sa-ti spun decit ca iti inteleg durerea. Am avut si eu o colega de scoala si vecina chiar, care era stewardesa si la 20 ani si-a pierdut viata in cumplitul accident de la Verona.Atunci s-a prabusit un avion de pasageri in Italia iar in citeva zile colega mea avea cununia civila. A fost cumplit pt parintii ei sa suporte vestea iar noi cei care o stiam eram socati. Acum de fiecare data cind aud de un accident avviatic retraiesc momentele dureroase de la inmormintarea ei. Inchei aici cu Dumnezeu sa-i odihneasca si revin mai tirziu.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

O sugestie..pt bb care nu agreaza branzica calcica, de ce nu faceti branzica dintr-un iaurt gras?? 12% grasime (covalact,napolact) il dati in fiert si apoi pus la racit si la urma ,la scurs intr-un tifon, am inteles ca e mult mai buna asa si f agreata de beblusi.Eu asa am sa ii fac branzica.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ne-am terminat programul pe ziua de azi, am fost la eco de sold, e totul OK.
Inca nu au inceput aici reducerile, sunt doar ceva promotii, dar voi fi pregatita pe cand incep.
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by hristina
Cat lapte si cate pastile? Cum o faci?

Deci: la 250ml lapte ii pun 2 pastilutze de Ca. Cand fierbe, dau laptele deoparte, pun pastilele praf (le sparg, le fac praf) si pun pe foc mic, si mestec; si se alege branzica, dupa care prin tifon las la scurs

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am uitat sa va zic ce a facut azi Luca. Eram in bucat cu soacra-mea cu el (in carutz) si eu. Pregateam piureul de legume. Si soacra-mea ii dadea zeama de la supa-legume. Si l-a un mom dat il intreaba:"Mai vrei Luca?!" si Luca: DA , un da atat de hotarat si exact la mom oportun...ne-am pus pe un ras si eu si mamaka, si Luca se uita cu ochisorii lui mari la noi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Fetelor ,tare harnicutze mai suntetzi.....

Ankak,imi pare rau pt. prietena ta.....D-zeu sa-i odihneasca in pace!!!
Albinutza...ai baiat mare ce mai....sa-ti traiasca!
Si David mi-a facut o surpriza de Craciun.....s-a uitat la mine si mi-a zis mama...imi venea sa-l mananc.....
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

briana,
zau nu stiu cum rezisti cu programul asta. eu vreau sa ma intorc la servici dar astept sa nu se mai trezeasca asta mica noaptea ca altfel as fi chiauna. plus ca vreau sa-mi iau bona care sa-i faca de mancare. de ce n-o pui pe bona sa-i faca? are destul timp pana la pranz si ti-ar fi si tie mai usor.
pediatra mea e f stricta cu anumite chestii. eu am intrebat-o daca pot sa fierb legumele la oala cu presiune mai putin timp si mi-a zis NU...2 ore la foc mijlociu...asa ca pt inceput ii dau din borcanas :D nici cu borcanasele nu e de acord dar zicea ca nici pe nora-sa n-a putut s-o convinga.

iar apropo de cantitati. mie mi-a zis ca daca vreau sa creasca copilul armonios trebuie sa-i dau in luna a 6-a in jur de 850-900 ml mancare + lapte. si asa am citit in mai multe carti. as ca eu masor tot la inceput pana ii bag toate mesele ca sa-mi fac o idee ai apoi cred c-o sa le invat. uite de exemplu a mea azi adunat n-am mancat decat 650....asa ca o scol la noapte sa-i mai dau un bibe de 170...si cand ma gandesc ca luna trecuta manca cam 1000ml/zi...of..

mamica de maria, 5 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Am racit un pic si drept urmare sunt in carantina.Doarme mama cu David.....si uitati-ma cum misun pe net la ore tarzii....Am mai pus si eu poze cu pletosul de David....sper sa va placa...

http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/album?.dir=/4414&.src=ph
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetelor, Aidan are din nou febra, cum naiba se manifesta iesirea asta a dintilor in halul asta???

Nu are infectie la urechi si nu pare sa aiba nici altundeva, am fost azi la doctor si a fost ok, nu a avut febra pana pe la ora 16.
Deci ce sa fie daca nu dintii?
Fetele cu dintisori, va rog sa imi raspundeti, este normal sa fie asa inainte de iesirea dintilor?Cum a fost la voi?

Yasmari, si eu ii dau lui Aidan vitamine Poly-Vi-Sol contin vitamina D.Nici la noi nu este soare mai deloc si chiar daca este ii prea frig sa iesim afara :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Adriana,cat ne-am chinuit noi cu dintii si asta mai mult de 2sapt,3 si ceva nu a avut febra deloc ci nu a avut chef de mancare drept pt care nu a luat decat 320gr/luna.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput