Bebelusi de iulie-august 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
brianamica spune:
ema eu nu am auzit de 2 ore de fiert legumele !!
Pai , pana pe la 6,15 deja am curatat legumele un cartofior, 2 morcovi, dovlecelul il am congelat din toamna, un sfert de rosie, un pic de albitura si cam gata. Le pun la fiert si pe la 7,15 e totul gata fiert la foc mic.
Eu le tai destul de maruntele sa fiarba repede si bine. Intre timp o trezesc pe cea mare, ne imbracam... etc.
SIncer mie nu mi-a zis nimeni de fiert legumele 2 ore, si nici la cea mare nu imi amintesc de asemenea instructiuni.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by anis
Si mie tot cei de la munca imi depun dosarul.
Vroiam sa va intreb.Ati pus bb la ei in camera deja sau mai dorm cu voi???
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Noi avem camera de fete, respectiv de baiat. Iar acum tati e bolnavior si trage cu antibiotice!!!Nici nu o voi muta pana poate la vara, ca vreau sa ma duc acasa la ai mei si va fi cam ghiveci...
Lia & Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
ankak spune:
Fetelor!
Cele care sinteti din Romania....daca ati auzit ...a cazut elicopterul SMURD....in el o colega de-a mea si o dr tinara asa de draguta!!!!! Imi pare asa de rau...de cind am venit stau cu ochii pe stiri...parca nu-mi vine sa cred!
Dumnezeu sa-i ierte!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
brianamica spune:
Mai grav este cand nu ma pot trezi de oboseala ( ca ajung de la serviciu in jur de 20,45 cand inmarea majoritate a cayurilor trebuie sa fac mancare pentru cei mari, sau sa calc, etc ) si ma cam prinde 11-12.00 noaptea. Ana se trezeste de 2 ori pe noapte asa ca, de vreo 2 ori pana acum nu m-am putut trezi la 6,00 iar saracuta Ana a ramas fara supa si fara piure !!
Sper sa nu se mai intample desi uneori sincer fete, imi vine sa vomit de oboseala !
brianamica spune:
Dumnezeu sa ii odihneasca Ankak.
Imi pare sincer rau de ce aud.
Sa ne apere viata de nenorociri pe toti !
andatudor spune:
Adriana-bine ca s-a rezolvat !! Pana sa citesc eu tot deja ai raspuns!!
Anka-D-zeu sa-i odihneasca in pace!!
Monai-tare dulcica Sara cum papa ea.Sta confortabil in scaunul de lemn ca tot asa as vrea si eu sa-i iau?
Fetelor repet intrebarea,se pare ca n-ati vazut:voi cate lingurite de branza calcica dati la pitici??
Azi i-am dat pt. prima data banana si a papat aproape trei sferturi(ca nu i-am facut-o chiar pe toata).De fapt si marul ras ii place ,dar de cand i=am bagat branza calcica,nu prea ii mai place si nu-l termina pe tot,mai lasa un sfert.Ieri de ex. pe la sfarsit isi facea singur sila,de pana la urma m-am oprit ,am zis ca decat sa vomite tot mai bine mai ramane putin.
Eu nu m-am gandit pana acum la 150g fix,ii fac un mar + 3/4 lingurite de branzica.
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by andatudor
Fetelor repet intrebarea,se pare ca n-ati vazut:voi cate lingurite de branza calcica dati la pitici??
Eu am ajuns la 10 linguritze. Adek toata cant care iese din 250ml de lapte
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Eu branzica io fac din lapte de vaca pasteurizat si cu pastile de Ca, dar o las mai zemoasa, nu o scurg de tot. Pt ca e seaca!!!
Anka, D-zeu sa-i odihneasca in pace!!! AM vazut si eu, imi pare rau
Briana, doamneee cum rezisti?! Eu imi faceam porbleme, ca si eu ma duk la munca de la 1, si o sa am porgram de la 9 la 5.30. Si cu 2 copii!!! Sper sa merite efortul, ma refer financiar sau macar profesional
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
hristina spune:
Anka, Matei seamana numai cu tine!
Sa creasca mare, sanatos si voinic!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
[green]Eu branzica io fac din lapte de vaca pasteurizat si cu pastile de Ca, dar o las mai zemoasa, nu o scurg de tot. Pt ca e seaca!!!
Cat lapte si cate pastile? Cum o faci?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos