Bebelusi de iulie-august 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Katink-acum nu am avut timp deloc,e inca in mail attachment.Promit ca o trimit repede.Si ea facea mama cand ii era foame si noaptea,acum am evoluat si zicem propozitii:dah.mah mama mah si altele.
MONAI-la 9 luni(site-ul dat de tine)scrie ca un bb papa 150-180gr de mancare solida.Oana papa celmult 60,adica masura unui borcanel mic de iaurt de bb.Si vad ca sapt asta a luat si ea 140 gr.Sper sa o tina tot asa.
ema.nu.ela-nu mai stiu unde am citit ca odata incepata diversificarea bb papa 600ml de lapte,nu mai papa 1000ml.Cat despre fiert 2 ore,peste tot aici se recomanda sa nu fierbem prea mult legumele pt ca se distrug vitaminele,chiar am mir.
-si Oana le potriveste de mai de mult ca doar v-am facut capul calendar cu ce vorbeste ea
Adriana-bravo de rostogolire completa,dra mea a facut treaba asta pe 16 dec si vad ca nu s-a mai repetat.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ema, asa e si Aidan, nu prea are pofta de mancare, nici noi nu am prea luat in greutate....si saliveaza la greu, plus ca roade tot, ma musca de degete....ce sa fie daca nu dintii....am citit si pe net si am vazut ca pot face si febra si dr a spus la fel....ce sa mai cred?Ii tot dau Advil la fiecare 8 ore.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Multumim de urari de insanatosire,fata e tot fonfaici,bine ca macar papa.Ii tot dau Calpol ca asta e tot ce mi-a rec drAm draci pe ei:auzi sa ii dau o sapt Calpol,cu toate ca pe prospect scrie ca nu se dau mai mult de 3 zile.Si ca nu exista laceva sa ii dea sa se faca bine mai repede.Of,asa suntem noi mamele.Are si o tuse seaca si mai nou ii se rupe din gat ca se aude si se cam enerveaza,nu mai are mucusori aposi se mai incheaga.A ascultat-o la plamani,i-a luat nivelul de oxigen,etc si dr a zis ca e ok,raceala de sezonMama masii.
Se pare ca are o reactie alergica(bubitze in barbita si pe piept) de la cartof.Acum nu pot decat sa ma felicit ca am ales sa fac diversificarea cu un aliment la 4-5 zile pt stiu exact pe care sa il banui/exclud.Cartoful fir-ar sa fie.Degeaba e organic,poate o sa mai incerc mai peste o luna.Acum nu ii mai bag nimic nou pt ca astept sa ii treaca bubitele.
Azi am,,facut mancare si tras un somn cu fata.
Ankak-imi pare nespus de rau.Sa le fie tarana usoara.
La multi ani/luni bb sarbatoriti azi

de fetita cu fundita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackpanterro

Ema, asa e si Aidan, nu prea are pofta de mancare, nici noi nu am prea luat in greutate....si saliveaza la greu, plus ca roade tot, ma musca de degete....ce sa fie daca nu dintii....am citit si pe net si am vazut ca pot face si febra si dr a spus la fel....ce sa mai cred?Ii tot dau Advil la fiecare 8 ore.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

In afara de febra le-a avut pe toate si era super maraita,iar noaptea era un calvar,rodea la san din ora in ora si daca ii iesea din gura il tragea asa cum tragem spaghetele.Daca ii scoteam sanul incepea sa planga,ar fi stat toata noaptea cu el in gurita.
Poate la voi nu o sa fie atat de mult,poate ies mai repede.

de fetita cu fundita

Mergi la inceput

Am si eu 2 albume noi,dar erau pe private.Le-am trecut pe public sa le vedeti si voi.
REVELION

OANA LA 6 LUNI

Enjoy!

de fetita cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mult mai scrieti fetelor! Nu poate omu sa tina pasul cu voi. Ia ziceti-mi si mie un regim de slabit. Dar alaptez!! Musai sa dau ceva jos. De sub haine zic. De celulita...nici o sansa!

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Si eu am vrut sa zic ca avem spor la scris,dar suntem si multe.
svety-nu ai ce regim sa urmezi daca mai vrei sa ai laptic,doar trebuie sa o lasam mai usor cu dulciurile si alimentele grase,prajeli,mancat totusi zdravan,dar sanatos.Eu nu vreau sa risc sa mai pierd si din lapteChiar mi-au venit iar mailurile de la pampers,etc si scria clar acolo ca daca alaptezi sa nu te gandesti la vreo dieta si erau date sfaturile pe care ti le-am scris si eu.Chair ma avantasem si eu:imi ziceam ma bag la cura ca am un posterior si nu numai
Bun venit Katink si Monica.Urmeaza mamini.
Somn usor

de fetita cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

anis, Andrei de cand s-a nascut a dormit singur in camera lui.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

anca- imi pare rau pt ei! Dumnezeu sa-i odihneasca!

Anda- iti urez mult succes! Si sper sa nu fie nimic, si sa te fi chinuit degeaba! Branzica eu nu fac calcica, ci cu iaurt 2 linguri si cateva picaturi de lamaie (iese mai cremoasa) si ii dau 4 lingurite pe zi (aprox, ii dau un pic mai mult) ca asa mi-a zis dna dr. @ in legume si 2 in fructe.

Monai- cu legumele mie mi-a zis sa incep asa: 30ml ziua1, 50 ziua 2, 80 ziua 3, 100 si de acolo cresc pana se satura. Pana ajunge la intreaga masa de piure se completeaza cu lapte, dar din experienta iti spun ca noi abia am ajuns cu lacrimi si suspine la 160 dupa care nu mai voia deloc. Si eu ca o capcauna il prindeam cand plangea si-i bagam in gura de ajunsese bietul copil timorat si plangea cu buzele stanse de nu i le putei dezlipi nici cu macaraua!(ma bufneste si rasul cand imi amintesc, dar el mititelul tare mai suferea!) Asa ca o per i-am dat numai cu bibe. (inutil sa mai precizez ca mar nu minca decat vreo 80ml) Dupa vreo 2 sapt am incercat iar, iar mar a mancat prima oara 20ml, apoi 50,60 pana cand intr-o zi a trecut de la 60 la 240 numai cu lingurita!! Supa nici acum nu papa mai mult de 20-30 cu lingurita (o singura data a gresit si a papat 200ml dar cred ca ii era mult prea foame) asa ca am ramas la bibe pana va fi el suficient de pregatit!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ema.nu.ela- si eu stiam ca nu se fierbe asa mult supa, decat pana se inmoaie legumele bine, ca daca e fiarta mai mult isi pierde vitaminele. Cel mai bine am citit ca e sa fierbi la oala sub presiune sau la aburi ca se fierbe repede in primul caz si raman toate vitaminele.

Biana- cum rezisti in stilul asta? Imi e tare mila de tine! Si imi imaginez ca pe langa oboseala iti e si tare dor de bb cat esti plecata! Pupici!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput