Despre cum sa ma ingras ???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

ce fici papa? aveai probleme cu o infectie, aiscapat de ea?
fetele care au inceput tratamentu, aveti vreun rezultat?

oana si matei(12 NOV.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetelor!
Sa ma bag si eu in seama....sau sparg vreun record...Am 1,73 si 43 kg. In general am 45, dar de acum doua luni (mi-a murit bunica draga) am slabit 2 kg. Am medici in familie, am fost si la analize la endocrinolog...concluzia-dereglare hormonala, ce-i priieste de minune corpului! Mananc orice, oricand si a doua zi tot scheletron sunt! Am facut sport de performanta si dupa ce m-am lasat am luat 4 kg. Pe care le-am dat repede jos + alte cateva.
Ideea e ca ma streseaza lumea care ma intreaba daca traiesc cu aer, dar in rest ma simt super ok. Am doua bete infipte-n fund, dar atata vreme cat eu ma simt bine cu mine, sunt admirata de sotz si de prieteni...e super ok! Macar nu ma agit...stiu ca pot manca friptura cu cartofi prajiti la 3 dimineata si o cutie de inghetata la desert!
Spor la ingrasat cele care va doriti asta! Aveti grija cu medicamentele,insa!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Salut gagici!Azi ma simt foarte bine ptr ca e ziua mea si am baut un pahar cu o vecina ptr ca sotul meu drag e plecat.Oana am scapat demult de infectie ca mi-am luat medicamente de la farmacie.Cu kg. sunt la fel.Undeva intre 48-49.Oricum asa cum spune-a SunSmile atita timp cit sotul te iubeste si prietenii sunt prieteni e super ok.SunSmile esti super.Ai perfecta dreptate.Acuma va las ca nu mai vad bine tastele.Pupici Azi a fost o zi tare naspa.In cei 11 ani de cind sunt cu sotul meu imi sarbatoream ziua cu el si prietenii.Anul acesta e plecat si a fost tare rau.M-a sunt .mi-a trimis mesaj dar daca nu e linga mine parca nici nu a fost ziua mea.Asta e.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iubita LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita, iar implinirea sufleteasca sa o simti mereu ca pe cel mai mare atuu al tau! Din pacate exista si momente cand distanta dintre suflete e mare, dar doar fizic! Stai linistita si nu uita ca ai un sot care iti e cu sufletul aproape! Te pup, tot binele din lume!

quote:
Originally posted by Papadia

Salut gagici!Azi ma simt foarte bine ptr ca e ziua mea si am baut un pahar cu o vecina ptr ca sotul meu drag e plecat.Oana am scapat demult de infectie ca mi-am luat medicamente de la farmacie.Cu kg. sunt la fel.Undeva intre 48-49.Oricum asa cum spune-a SunSmile atita timp cit sotul te iubeste si prietenii sunt prieteni e super ok.SunSmile esti super.Ai perfecta dreptate.Acuma va las ca nu mai vad bine tastele.Pupici Azi a fost o zi tare naspa.In cei 11 ani de cind sunt cu sotul meu imi sarbatoream ziua cu el si prietenii.Anul acesta e plecat si a fost tare rau.M-a sunt .mi-a trimis mesaj dar daca nu e linga mine parca nici nu a fost ziua mea.Asta e.

moldovan

Mergi la inceput

SunSmile iti multumesc ptr urari.Stateam ieri si ma gindeam cum trec anii.Am facut 33 si azi miine sunt batrina.Ai dreptate SunSmile sa sti ca sotul mi-a fost alaturi si cu gindul si cu sufletul.Il iubesc enorm si departarea asta ma omoara.Sper sa reusesc sa merg la el dar asta numai peste vreo 2-3 luni.Iti multumesc inca odata si sa sti ca aceste urari au facut foarte mult ptr mine mai ales acum.Pupici si tie iti doresc tot binele din lume.

moldovan

Mergi la inceput

la multi ani papa,sanatate si tot ce-ti doresti

Mergi la inceput

Oana iti multumesc .Iti doresc si tie la fel.Multa sanatate si tot cei mai frumos pe lume.

moldovan

Mergi la inceput

Fetelor v-ati ingrasat?
eu am tinut tratamentul 3 saptamani si am pus 2 kg,dupa care am renuntat si vad ca am slabit la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna fetelor,
Eu tin tratamentul dat de voi de 2 luni. Nu stiu cat de mult s-a pus dar ceva e pe acolo, mai ales la burtica un mic colacel. Nu ajung deloc in preajma unui cantar ca sa vad. Inainte de tratament aveam 48 kg. Sper sa fi ajuns cel putin la 50. La mine s-a nimerit si prost ca a picat tratamnetul in timpul postului. Am tinut si eu cat am putut nu asa strict. Dar nu am mancat eu suficient de bine, desi foamea exista.
Altceva vroiam eu sa va intreb si anume daca pot oare renunta la AT10 (asa am citit pe aici ca se poate) nu de alta dar sunt cam scumpe. Si ma gandeam sa iau in loc 3 pastilute de peritol si nu una seara ca pana acum. Observ ca nu mai imi dau somnolenta asa ca merge. Voi ce ziceti? O functiona si asa?

Ah, si apropo nu mai stiu cat trebuie tinut, 3 luni, nu?
Astept vesti de la voi.
Pa pa

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Bine, si pentru a tine tratamentul dat de voi nu-mi trebuie reteta?
Se da Peritolul fara recomandarea dr?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput