Despre cum sa ma ingras ???
Raspunsuri - Pagina 3
Irina_Claudia spune:
Ceau fetelor,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?Si eu am 1.56 si 47 de kg, dupa nastere am avut 52-53 dar nu mai revin si pace la greutatea aia.
Lidia te rog daca nu te superi sa-mi spui si mie ce medicamente ai luat si daca te-ai interesat sigur sa nu aiba efecte secundare, Doamne fereste.
Eu as prefera ceva naturist daca stiti cumva.
In rest , fac tot ce imi sta in putinta: am inceput sa mananc regulat, mananc si seara dar cam degeaba...ma balonez, mi se face o ditamai burta si apoi a doau zi sunt la fel....
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
lidiadanaila spune:
Papadia _ am dat cam 340.000 pe ele...si am inceput sa am pofta si sa maninc mai bine...pai umblam de bezmetica zilele trecute pe strada sa-mi cumpar un covrig , o gogoasa ceva ...si sa vezi cum mincam pe strada ca nu mai aveam rabdare pina acasa..... IRINA , pai cam asa : glutamolactat de magneziu + b6 - 3/zi - AT10 picaturi 5/zi in putin lichid si Peritol pastile 1 seara la culcare. Dupa o cura de 3 luni , se ia la final Optima forte sau Ginseng 10 zile . Spor la ingrasat fetelor !!
Irina_Claudia spune:
Lidia ce este AT10? Scrie pe prospect de ceva efecte secundare sau la Peritol??? Ca parca mi-e cam frica sa iau asa....
Voi ati intrebat si un medic inainte de a lua ?
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Crinutz spune:
salut mai fetelor! ma inscriu si eu cu brio in clubul filiformelor asa ca as face si eu ceva sa ma mai ingras. ca m-am saturat sa imi zic lumea " da tu nu mananci nimic?", "aoleu ce slaba esti!". Asta ma scoate din sarite: cand lumea cu care ma intalnesc nu are alta treaba decat sa se ia de fizicul meu. MORRRRRR!!!!!!!!!! mai ales ca eu nu comentez NICIODATA la adresa altuia despre cum arata. la mine deja s-a transformat in fobie chestia asta, mi-e frica sa ma intalnesc cu cineva ca iar imi zice ca..........
Asadar, cum e cu cura asta? voi ati fost si la medic inainte sa o incepeti? ca am vazut pe prospectul de la acele medicamente ca nu se dau daca ai hipercalcemie, sa nu iei ceva ce contine vit D, etc. e vreun pericol legat de ele sau poti sa le iei de capul tau? as incepe si eu sa iau dar mi-e cam teama sa nu ma apuce alte belele. dau somnolenta rau ca eu si asa sunt adormita la serv.?
Irina_Claudia - prospectele le gasesti pe net daca scrii pe google numele lor. La AT10 sa scrii si picaturi ca sa ti-l dea in romana.
va pup pa!
lidiadanaila spune:
Da , gasiti pe net prospectele cum spunea si CRINUTZ...intr-adevar dupa peritol , esti chiaun a doua zi dimineata primele zile apoi cu o cafea...se obisnuieste si organismul...nu cred sa faca ceva rau medicamentele astea.
Papadia spune:
MAi fetelor mai este un subiect pe tema asta mult mai discutat e postat de aniela23 tot aici la femina intim.Si acolo sunt pareri si discutii pe acesta tema.Daca vreti puteti sa va uitati.Acolo este si reteta respectiva si fiecare cu parerea ei.Deci fetelor puteti sa va dati cu parerea si acolo.Pupici
moldovan
deya spune:

si eu la fel k voi m-am saturat sa imi zica lumea"u cu ce traiesti?" sau "vai cum stau pantalonii astia pe tine" simt ca tampesk kand se iau de mine
as lua si eu tratamentul dar ma doar 17 ani si mie frika de rezlutate sa nu ma ingras prea mult.
am luat peritol in vacanta si a doua zi dmineata eram k dorgata abia asteptam sa ma pun in pat
mai astept postari de la voi
va pup
anky spune:
Eu nu iteleg cum Doamne iarta-ma
nu putei sa va ingrasati.Pai mincati o gramada de dulciuri,paste fainoase,piine cit mai multa,fast food,mincati cit mai multe snacksuri la televizor si sint convinsa ca o sa va ingrasati,a..sa nu uit de inghetata,mincati cit mai multa si succesul e garantat.
Eu nu stiu cum sa slabesc iar voi va plingeti ca nu stiti cum sa va ingrasati

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
deya spune:
anky am incercat tot ce ai zis tu poate mai putin painea(sa fie ea de vina?)si degeaba
nu pot sa imi explik
tare mi-as dori cateva kg
va pup
Papadia spune:
Anky sincer mi-ar placea sa fac cum zici tu.Dar atita timp cit nu ai pofta de mincare ce poti face.Normal ca cine are pofta de mincare poate sa manince orice.Eu abia daca reusesc sa maninc asa sa simt si eu ca am mincat.Sotul meu drag care are o pofta de mincare spune la fel".Nu inteleg cum nu poti minca?"Asta e daca numa cu pastile si trat. se poate o facem si pe asta.Ce nu face o femeie ptr.ea.Eu am o sora care are 80 de kg.Deci suntem surori si ea e inca odata cit mine.Bine nici chiar asa nu mi-ar placea sa fiu dar acolo un 5-6 kg in plus nu mi-ar strica.Dar sper ca dupa trat o sa reusesc sa pun si eu ceva .Pupici.Apropo Deya nu stiu de ce iti faci atitea griji?Esti tinara si ai timp sa te ingrasi.La virsta ta nu cred ca arati rau.Fii optimista si sa vezi ca o sa fie bine.![]()
moldovan