Despre valorile romanilor
Raspunsuri - Pagina 17
inaioana spune:
Felicitari , Doina!
A fost frumoos? Ar trebui sa facem un topic cu dumele politistilor, am si eu o gramada patzite de mine. Sa vezi acum ce o sa mai curga ca o sa te lovesti de ei!
Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
fdoina spune:
multumesc, Ioana! Uite, chiar voiam sa intru la "feministe" sa dau declaratie ca barbatu-meu a picat sala...asa ca soferita o sa fiu eu, deocamdata
Sa stii ca ar fi o idee cu topicu ala...Da ce te faci daca or fi politai pe DC, ca astia nu au deloc simtul umorului
inaioana spune:
Wow, ce rusineee!
Cat despre subiect, eu zic sa il facem gen "faze cu politisti" si sa invitam sa posteze lumea si faze bune daca or fi () si in felul asta le inchidem gura, nu au ce sa mai zica! Korekt?
Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
yank spune:
quote:
Originally posted by fdoina
Yank, sa stii ca azi am descoperit ca sunt si altii mai prosti ca mine, mai, te rog sa consemnezi la topicu respectiv...Azi am luat permisu auto Si , bineinteles, mi-am petrecut dimineata printre politai made in Romania...
Mazel Tov
fdoina spune:
Ioana, esti criminala...Pai toate fazele cu politai sunt buneee, e vreuna rea?
Da despre ce vorbeam noi pe aici?
casandra spune:
Am si eu o curiozitate: ce inseamna MazelTov?
Am vazut ca s-a discutat despre atitudinea cionbanului din Miorita. Cei care urmau sa il ucida ii erau prieteni, cu care impartise pana atunci si bune si rele. Erau doar trei si turmele, pe un picior de plai, pe o gura de rai. Ciobanul cred ca a fost tare ranit in increderea pe care o avea in cei doi. Si, daca sentimentele lor pentru el, erau de pizma, invidie,..., ale lui nu se puteau schimba brusc, doar pentru ca a aflat ca cei doi au ceva cu el. Ii erau prieteni, nu dusmani.