Scandinavii stiu DC... (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

doruleatza nu ma mai speria zau cum bre sa dispara speciile asa ca toate cele...nu-mi place deloc incalzirea asta

cica: sotia dupa 20 de ani de mariaj plictisita de moarte ca sotul nu mai vrea sa faca sex...ce se gandeste ea...ea sa-l astept eu fierbinte in pat, dezbracata...boooooon, vine sotul super-plictisit se uita la sotie dezbracata si fierbinte in pat si zice un pic nedumerit: draga nu stiu ce porti pe tine, dar vezi ca nu l-ai calcat cum trebuie, e un pic cam sifonat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dimineata la cafeluta!
Azi voi compune, dupca care voi mai compune putin si la sfarsit voi mai compune odata:))

sper sa-mi iasa figura, ca tre sa trec si pe la facultate sa ma documentez pt pardalnicul cel a de referat de care ma feresc de vreun an de zile

pupiiiii!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ce faceti fratilor pe aici?
tztztztz...
va rog, incolonarea si fiecare sa faca ce stie mai bine

in plus asa, de la mine, azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'Neata poienari!

Arborica, n-am poze de la expo pentru ca nu ai voie sa faci fotografii in incinta muzeului, dar o sa incerc sa fac niste poze la pliantele pe care le-am luat de acolo. Daca-mi iese ceva, le pun pe site...

Stati linistiti ca n-au disparut inca toate broastele. Le-am vazut cu ochii mei pe cele din Cambodgia de la Angkor Wat cum oracaiau de zor (s-au intors niste prieteni saptamina trecuta din excursie si am vazut caseta).

Aaaa, vroiam sa va povestesc despre experienta reducerilor aici, insa am gasit un www.daijob.com/dj4/en/column/kate/column.jsp?id=804" target="_blank">articol destul de graitor...

O zi minunata sa aveti!

Mai vin!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatzaaa

Angelina Jolie e gravida. cu Brad Pitt.

mai viu dupa ce digerez stirea asta senzationala

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ah...doruletz, asta da senzatie:)

eu sunt pe baricade, inaintez cu viteza melcului, parca mergea mai bine la busteni cand n-aveam net, hahahaaa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurache :-))
Asta da surpriza, sa va vaz ca inaintam...ce-i drept ca broasca, da' tot ii ceva decit deloc vik, ii cool semnatura ta!!!
Amu', luminati-ma si pe mine, ce e aia grizaie, plizzz??
In alta ordine de idei, solicit luminare si la sobectu' cu stiri, ca i-o nu m-am prins inca cccc care-i stilul pe-acolo??? (vedeti c-am studiat problema???) De exemmplu, ii buna stirea cum ca Schwartzenegger-terminatorul si-o rupt buza dupa ce-i picat de pe motocicleta??? Fromos e ca cica nici n-avea permis de conducere a motoretei, da' guvernator fiind, a zis ca o rezolva el si pe asta!!!
Astept raspuns,
Lilanda :-))
PS. Sabna, compunere placuta!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by lilanda

De exemmplu, ii buna stirea cum ca Schwartzenegger-terminatorul si-o rupt buza dupa ce-i picat de pe motocicleta???

Foarte sigur nu stiu nici eu, dar daca e s-o luam logic:
-zice ceva de Florin Salam? NU
-e data si parerea lui Jiji Becali despre eveniment? NU
Atunci, merge.
Oricum e demn de admirat prim-planul cu buza terci...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by iileana

Oricum e demn de admirat prim-planul cu buza terci...

15 copci or trebuit pentru reparatie
Multumesc, de lamuriri...ehhh, asta fuse numai incalzirea

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lila, imi dau si io cu parerea, ca mi-e lene sa caut in dictionar - grizaiele alea or fi ceea ce americanii numesc shower, o ploaie fina, insistenta, eventual si rece rau.

doru, am fost macar pe aproape?

stirea locala a zilei: azi nu ploo

Mergi la inceput