Scandinavii stiu DC... (100)
Raspunsuri - Pagina 9
lena spune:
doruleatza nu ma mai speria zau cum bre sa dispara speciile asa ca toate cele...nu-mi place deloc incalzirea asta
cica: sotia dupa 20 de ani de mariaj plictisita de moarte ca sotul nu mai vrea sa faca sex...ce se gandeste ea...ea sa-l astept eu fierbinte in pat, dezbracata...boooooon, vine sotul super-plictisit se uita la sotie dezbracata si fierbinte in pat si zice un pic nedumerit: draga nu stiu ce porti pe tine, dar vezi ca nu l-ai calcat cum trebuie, e un pic cam sifonat.
Sabina spune:
Buna dimineata la cafeluta!
Azi voi compune, dupca care voi mai compune putin si la sfarsit voi mai compune odata:))
sper sa-mi iasa figura, ca tre sa trec si pe la facultate sa ma documentez pt pardalnicul cel a de referat de care ma feresc de vreun an de zile
pupiiiii!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
buli spune:
ce faceti fratilor pe aici?
tztztztz...
va rog, incolonarea si fiecare sa faca ce stie mai bine
in plus asa, de la mine, azi
Irimell spune:
'Neata poienari!
Arborica, n-am poze de la expo pentru ca nu ai voie sa faci fotografii in incinta muzeului, dar o sa incerc sa fac niste poze la pliantele pe care le-am luat de acolo. Daca-mi iese ceva, le pun pe site...
Stati linistiti ca n-au disparut inca toate broastele. Le-am vazut cu ochii mei pe cele din Cambodgia de la Angkor Wat cum oracaiau de zor (s-au intors niste prieteni saptamina trecuta din excursie si am vazut caseta).
Aaaa, vroiam sa va povestesc despre experienta reducerilor aici, insa am gasit un www.daijob.com/dj4/en/column/kate/column.jsp?id=804" target="_blank">articol destul de graitor...
O zi minunata sa aveti!
Mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
doruletz spune:
neatzaaa
Angelina Jolie e gravida. cu Brad Pitt.
mai viu dupa ce digerez stirea asta senzationala
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Sabina spune:
ah...doruletz, asta da senzatie:)
eu sunt pe baricade, inaintez cu viteza melcului, parca mergea mai bine la busteni cand n-aveam net, hahahaaa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Bonjurache :-))
Asta da surpriza, sa va vaz ca inaintam...ce-i drept ca broasca, da' tot ii ceva decit deloc vik, ii cool semnatura ta!!!
Amu', luminati-ma si pe mine, ce e aia grizaie, plizzz??
In alta ordine de idei, solicit luminare si la sobectu' cu stiri, ca i-o nu m-am prins inca cccc care-i stilul pe-acolo??? (vedeti c-am studiat problema???) De exemmplu, ii buna stirea cum ca Schwartzenegger-terminatorul si-o rupt buza dupa ce-i picat de pe motocicleta??? Fromos e ca cica nici n-avea permis de conducere a motoretei, da' guvernator fiind, a zis ca o rezolva el si pe asta!!!
Astept raspuns,
Lilanda :-))
PS. Sabna, compunere placuta!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
quote:
Originally posted by lilanda
De exemmplu, ii buna stirea cum ca Schwartzenegger-terminatorul si-o rupt buza dupa ce-i picat de pe motocicleta???
Foarte sigur nu stiu nici eu, dar daca e s-o luam logic:
-zice ceva de Florin Salam? NU
-e data si parerea lui Jiji Becali despre eveniment? NU
Atunci, merge.
Oricum e demn de admirat prim-planul cu buza terci...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
Oricum e demn de admirat prim-planul cu buza terci...
15 copci or trebuit pentru reparatie
Multumesc, de lamuriri...ehhh, asta fuse numai incalzirea
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
lila, imi dau si io cu parerea, ca mi-e lene sa caut in dictionar - grizaiele alea or fi ceea ce americanii numesc shower, o ploaie fina, insistenta, eventual si rece rau.
doru, am fost macar pe aproape?
stirea locala a zilei: azi nu ploo