Scandinavii stiu DC... (100)
Raspunsuri - Pagina 10
doruletz spune:
nseara
Julia, esti p'aproape, "grizaie" e furculitionul de la "grisaille", un termen pe care-l folosesc astia in fiecare zi la meteo pentru a ilustra vremea de p'aci. Inseamna ca cerul e acoperit de un strat gros de nori gri dar nu e obligatoriu sa ploua. E deprimaaaaant.
"Quand tout est gris, la peine est mon amie. J'ai l'âme humide aussi..." tralalalala ca nu mai stiu mai departe
mai viu
arboria spune:
doruletz, mercic de luminare [emoticon cu un bec aprins in cap]
chem pe toti cei care se simt scandinavi sa priveasca nuevamente imaginea asta
intrebare: cati delfini vedeti?
daca nu vedeti delfini, asta este explicatia pentru care vi s-a urat cu forumul
mihaela_s spune:
io vad vreo 7...da' dupa ce m-am concentrat serios si vedeam ceea ce nu trebuia sa vad . Ai naibii delfini!
vreau si io stirile lui xeno. le cautai, probabil ca nu destul, din moment ce n-am dat peste ele...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Maria I spune:
LA MULTI ANI! Post festum si tuturor:)
8 sa fie
Mie nu mi s-a urat, nu nu nu si iara nu!
Am lipsit, da' aduc maine scutirea Acu-s ocupata tare, tre sa ma pun la punct cu toate reformele forumistice. Era bun un rezumat. Dau un pastis pt un rezumat Cine se-ncumeta?
lilanda spune:
quote:
Originally posted by arboria
chem pe toti cei care se simt scandinavi sa priveasca nuevamente imaginea asta
intrebare: cati delfini vedeti?
daca nu vedeti delfini, asta este explicatia pentru care vi s-a urat cu forumul
Adica asta e semn ca tre' sa ne pupam, nu??? Si ca tot aduse vorba arborica de delfini, in Danemarca ii scandal mare cit casa cu un doctor renumit pentru lucrarile sale in materie de "positive mood" (www.dr.dk/Nyheder/Indland/2005/12/21/102802.htm" target="_blank">Søren Ventegodt). Ei bine, omu', dupa atita celebritate (a fost implicat si in viata politica), si-a deschis o clinica particulara in care acorda asistenta de inveselire, mai cu seama femeilor. Tehnica pe care o aplica era masajul vaginal . Evident ca fost reclamat, surprins in fapt (cu camera ascunsa) si i s-a ridicat dreptul de practica. Scandalul a inceput insa cu adevarat, atunci cind un grup de paciente multumite s-a organizat ad-hoc si a demonstrat frenetic in favoarea tehnicii mai sus amintite!!!
doruletz, si pe-aci ii grizaie...maaaare!!! ...iar Ventegodt nu mai e disponibil...:-)) (misto e ca Ventegodt s-ar traduce "asteapta bine!!" )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
julie, nu mai stiu, cati delfini trebuia sa vedem? io vad 9 (noua), e grav?!
maria, bine ai revenit! e greu cu rezumatele ca inca suntem sub socul ultimelor inchirieri si evacuari ale chiriasilor ce avusera loc p'acilea in ultima vreme.
Lilanda, pai cu grizaia asta generalizata e de inteles cum isi gaseau danezele sa alunge deprimarea
pe mine ma urla piticania la cap si-s cam zombi. Cred ca o dor dintii aia pe care nu-i are!
mai viu
adusca spune:
am venit sa cersesc oleaca ajutorul vostru pt tema primatului din dotarea proprie si personala.
are un proiect si tre' sa se prezinte cu cat mai multe raspunsuri la acest www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66360" target="_blank">chestionar
daca aveti cateva minute libere dau de
saru'mana
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Sabina spune:
sa fie bun, de la mosie, ca enescu tot moldovean era, da? hai ca tre sa iau premiu cu lucrarea asta:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Adela99 spune:
'neatza!
mey, io nu prea am timp sa scriu dar va citesc! dimineatza de-abia apuc sa citesc la o cafea, la serviciu n-am timp ca acum sunt in faza reglarilor de conturi :-), iar seara n-am loc ... da' las ca peste nici o luna va aglomerez :-)
si io vad delfini tot 9 ca si doruletz si tot pe aia :-)
adusco, ma duc imediat sa raspund la chestionar
Irimell spune:
'neata! www.s-line.de/homepages/iris/Neue_Dateien/verknuepfte_Objektdateien/GALLERY/Cappuccino.jpg" target="_blank">Cafeluta de rigoare!
Arborica, eu vad doar 8, insa cu ajutorul lui doruletz am vazut 9 (ala mic si albastru e tare smechereste pus...).
Ileana.
Maria, bine ai venit!
Adusca, am raspuns la chestionar. Succes lui Tudor!
Si nu in ultimul rind, in Guatemala au mai descoperit o piramida.
Mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson