Scandinavii stiu DC... (100)
Raspunsuri - Pagina 11
Maria I spune:
neata, poienita
refacui calculelelele, l-am intrebat si pe-al meu sot: 9! da' io-s multumita ca eram pe-aproape![]()
doruletz, consortu' meu se uita-ntr-una la pozele Alexutei![]()

si
toti puii scandinavi, desi io ma dau gigi duru' si vizionez poze cand nu e el prin preajma![]()
asa, reusii sa ma pun oarescum la curent cu seismele de prin zona si am inteles ca narancea e pa, deh...!
Rayu
, am pentru tine un lan de lavanda si nu stiu cum sa ti-l trimit, help!
in rest, scriu io putintel, da' de citit va citesc cu drag
si-acu' am si io o dilema: sa zicem (situatiune ipotetica) ccc ca va dispar (hocus-pocus) niste chei (va rog f important sa nu ma credeti imprastiata!); in afara de-ntors casa-curte-garaj-birou-buzunare-posete-pubele pe dos, voi unde le-ati mai cauta? saru'mainile si poimainile anticipat de sugestii pretioase (icon plin de recunostinta)
va
si mai vin azi pe-aci, ma duc sa mai caut chei si-n pubela de peste drum
annie_xtreme spune:
Saliu
Imi pare rau ca nu v am mai scris, desi stiu ca parerea mea conteaza
dar am treabaaaaaa treabaaaaaaaa...ma inec in treburi tot timpu'. Asha ca a la prochaine, cand oi avea timp sa citesc ce ati mai scris (un we bestial va doresc).
lilanda spune:
Bonjurica si din-coa unde grizaia continua 
Adeluccta, hai ca te-asteptam curind, aci pe baricade.. si io zic sa nu-ti faci probleme cu cetitu, ca n-ai asa mult de recuperat :-))
Maria, in masina de spalat ai cautat??? Ca io acolo le-am gasit o data...si de inteles, te-nteleg pe deplin ca nici eu nu-s o imprastiata insa mi se intimpla destul de des sa nu-mi gasesc hainele in dulap desi... se afla in dulap ![]()
Va las amu' o tira, aveti grija cit scrieti, ca io plec la shopping...in Jermania, evident ![]()
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
nziua
azi e vineri 13!! aveti de grija!
(pisica neagra)
adela, ma bucur sa te 'vad', crezui ca si tu ne parasisi 
maria: in buzunar. sau in usa.
hehe,pacat ca nu sunteti mai aproape ca v-o cedam pe gepetutza din cand in cand. si asa nu-i gasesc nounou. ![]()
lilutz, spor la cumparaturi "made in deutschland"
mai viu
iren spune:
Ziua buna, lume!
Aci ne plictisim pe capete, am fost dimi, ca de obicei, la english playgroup, shi acu stam in casa, ca-i frig shi innorat. Am gasit azi in sale un dublu cd cu Gheoghe Zamfir, shi l-am saltat mintenash, da-l ascilt diseara, ca acu n-aud nika de kiraielile astora 
![]()
Revin mai incolo, ca acu pic de somn pe taastatura, mak sa-mi fac o 
Lilu, shi noi tot la nemtzi ne facem cumparaturile ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
arboria spune:
io mi-am baut cafeaua in liniste, ceea ce va doresc si voua 
Maria, eu am gasit cheile in pantofi, odata
edit: azi e vineri 13 (si ce daca?!)
intotdeauna va cadea 13 vineri, in luna care incepe duminica
sunteti superstitiosi?
xenocid spune:
Buna seara,
Adrian a reusit azi un fenomenal stop pe nas. Obiectul oprit din miscare (in sistemul de referinta atasat de varful nasului) a fost podeaua din dormitor.
Datorita impactului tangential copilul s'a ales cu o noua porecla alaturi de cea datorata parului rar si a obiceiurilor alimentare de "perisorul sugator", noul apelativ fiind (scuze pentru lipsa imaginatiei) Rudolph.
Alin
*segmentation fault*
iren spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Buna seara,
Adrian a reusit azi un fenomenal stop pe nas. Obiectul oprit din miscare (in sistemul de referinta atasat de varful nasului) a fost podeaua din dormitor.
Datorita impactului tangential copilul s'a ales cu o noua porecla alaturi de cea datorata parului rar si a obiceiurilor alimentare de "perisorul sugator", noul apelativ fiind (scuze pentru lipsa imaginatiei) Rudolph.
Alin
*segmentation fault*

bietu copil...scuze de rinjit 
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
yank spune:
Zi minunata azi,absolut mirifica.Eu fiind nascut pe 13,mereu ziua asta imi poarta norok.De dimineata am plecat surazand catre banca si in drum spre masina,trecand pe linga o alta am calcat intr-un lighean plin cu ulei ars lasat de un binevoitor chiar linga masina.Am pastrat zambetul devenit crispat si m-am intors inapoi acasa si m-am dus la banca in jeansi.A fost un succes!
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
doruletz spune:
iar veni si io la miezu noptii cu huhurezii! Katarina tu nu esti p'acilea? te lasa alex sa dormi in seara asta?
io nu-s superstitioasa (doar putin
) ca am doua pisici negre care-mi taie calea in fiecare dimineata pentru ca le e foame.
Si gepeta tot pe un 13 e nascuta ca si Yank, sper sa fie si ea norocoasa tot ca el (mai putin calcatul in strachini pline cu ulei
).
De ziua ei (facu azi 3 luni) ii luaram un tort pe care i l-am mancat in fata lingandu-ne pe degete. N-am inca poze cu tortu', pun maine. Pana atunci va anunt ca alain are dreptate, ridicolul nu face nici un rau ![]()
Xeno, si voi faceti experimente pe cupchil ? ![]()
valeu adusco, ma luai cu orele de religie si uitai de chestionar! ma duc acusica sper ca nu e prea tarziu.
Vaz ca umplui mesaju' de rânjete, asta pentru ca taman trecu ziua de vineri 13. Ia sa mai pun unu' si ma duc ![]()