Scandinavii stiu DC... (100)
Raspunsuri - Pagina 11
Maria I spune:
neata, poienita
refacui calculelelele, l-am intrebat si pe-al meu sot: 9! da' io-s multumita ca eram pe-aproape
doruletz, consortu' meu se uita-ntr-una la pozele Alexutei
si toti puii scandinavi, desi io ma dau gigi duru' si vizionez poze cand nu e el prin preajma
asa, reusii sa ma pun oarescum la curent cu seismele de prin zona si am inteles ca narancea e pa, deh...!
Rayu, am pentru tine un lan de lavanda si nu stiu cum sa ti-l trimit, help!
in rest, scriu io putintel, da' de citit va citesc cu drag
si-acu' am si io o dilema: sa zicem (situatiune ipotetica) ccc ca va dispar (hocus-pocus) niste chei (va rog f important sa nu ma credeti imprastiata!); in afara de-ntors casa-curte-garaj-birou-buzunare-posete-pubele pe dos, voi unde le-ati mai cauta? saru'mainile si poimainile anticipat de sugestii pretioase (icon plin de recunostinta)
va si mai vin azi pe-aci, ma duc sa mai caut chei si-n pubela de peste drum
annie_xtreme spune:
Saliu
Imi pare rau ca nu v am mai scris, desi stiu ca parerea mea conteaza dar am treabaaaaaa treabaaaaaaaa...ma inec in treburi tot timpu'. Asha ca a la prochaine, cand oi avea timp sa citesc ce ati mai scris (un we bestial va doresc).
lilanda spune:
Bonjurica si din-coa unde grizaia continua
Adeluccta, hai ca te-asteptam curind, aci pe baricade.. si io zic sa nu-ti faci probleme cu cetitu, ca n-ai asa mult de recuperat :-))
Maria, in masina de spalat ai cautat??? Ca io acolo le-am gasit o data...si de inteles, te-nteleg pe deplin ca nici eu nu-s o imprastiata insa mi se intimpla destul de des sa nu-mi gasesc hainele in dulap desi... se afla in dulap
Va las amu' o tira, aveti grija cit scrieti, ca io plec la shopping...in Jermania, evident
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
nziua
azi e vineri 13!! aveti de grija!(pisica neagra)
adela, ma bucur sa te 'vad', crezui ca si tu ne parasisi
maria: in buzunar. sau in usa.
hehe,pacat ca nu sunteti mai aproape ca v-o cedam pe gepetutza din cand in cand. si asa nu-i gasesc nounou.
lilutz, spor la cumparaturi "made in deutschland"
mai viu
iren spune:
Ziua buna, lume!
Aci ne plictisim pe capete, am fost dimi, ca de obicei, la english playgroup, shi acu stam in casa, ca-i frig shi innorat. Am gasit azi in sale un dublu cd cu Gheoghe Zamfir, shi l-am saltat mintenash, da-l ascilt diseara, ca acu n-aud nika de kiraielile astora
Revin mai incolo, ca acu pic de somn pe taastatura, mak sa-mi fac o
Lilu, shi noi tot la nemtzi ne facem cumparaturile
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
arboria spune:
io mi-am baut cafeaua in liniste, ceea ce va doresc si voua
Maria, eu am gasit cheile in pantofi, odata
edit: azi e vineri 13 (si ce daca?!)
intotdeauna va cadea 13 vineri, in luna care incepe duminica
sunteti superstitiosi?
xenocid spune:
Buna seara,
Adrian a reusit azi un fenomenal stop pe nas. Obiectul oprit din miscare (in sistemul de referinta atasat de varful nasului) a fost podeaua din dormitor.
Datorita impactului tangential copilul s'a ales cu o noua porecla alaturi de cea datorata parului rar si a obiceiurilor alimentare de "perisorul sugator", noul apelativ fiind (scuze pentru lipsa imaginatiei) Rudolph.
Alin
*segmentation fault*
iren spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Buna seara,
Adrian a reusit azi un fenomenal stop pe nas. Obiectul oprit din miscare (in sistemul de referinta atasat de varful nasului) a fost podeaua din dormitor.
Datorita impactului tangential copilul s'a ales cu o noua porecla alaturi de cea datorata parului rar si a obiceiurilor alimentare de "perisorul sugator", noul apelativ fiind (scuze pentru lipsa imaginatiei) Rudolph.
Alin
*segmentation fault*
bietu copil...scuze de rinjit
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
yank spune:
Zi minunata azi,absolut mirifica.Eu fiind nascut pe 13,mereu ziua asta imi poarta norok.De dimineata am plecat surazand catre banca si in drum spre masina,trecand pe linga o alta am calcat intr-un lighean plin cu ulei ars lasat de un binevoitor chiar linga masina.Am pastrat zambetul devenit crispat si m-am intors inapoi acasa si m-am dus la banca in jeansi.A fost un succes!
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
doruletz spune:
iar veni si io la miezu noptii cu huhurezii! Katarina tu nu esti p'acilea? te lasa alex sa dormi in seara asta?
io nu-s superstitioasa (doar putin ) ca am doua pisici negre care-mi taie calea in fiecare dimineata pentru ca le e foame.
Si gepeta tot pe un 13 e nascuta ca si Yank, sper sa fie si ea norocoasa tot ca el (mai putin calcatul in strachini pline cu ulei ).
De ziua ei (facu azi 3 luni) ii luaram un tort pe care i l-am mancat in fata lingandu-ne pe degete. N-am inca poze cu tortu', pun maine. Pana atunci va anunt ca alain are dreptate, ridicolul nu face nici un rau
Xeno, si voi faceti experimente pe cupchil ?
valeu adusco, ma luai cu orele de religie si uitai de chestionar! ma duc acusica sper ca nu e prea tarziu.
Vaz ca umplui mesaju' de rânjete, asta pentru ca taman trecu ziua de vineri 13. Ia sa mai pun unu' si ma duc