Scandinavii stiu DC... (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

mara, io-s p-acilea, dar nu prea pot sa scriu , ca-l am pe Alex in brate.Pozele de care intrebai, le-am sters deja, am si anuntat ca le tin doar o zi. Ciuful lui Alex il poti vedea in albumul " puii scandinavi", da' sa stii ca pe cat pare de dragalas , pe atat e de rau.Seamana cu tac-su, ca io sunt fata buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Katarina...ce bine te inteleg, asa era si Sofia in primul an, numai in brate vroia, era de groaza.

Singura consolare e ca nu se intorc clipele astea...cand bb e mic si dependent:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

AC, tu nu esti rechin d-ala de se sperie lumea, tu ai maniere de delfin.Treci acilea la scris, ca-mi place sa te citesc.
Vikinga, Adela si Raaayuuuu, Rayuuu si Rayuuu, mai dati un semn de viata, nu lasati sa piara poienita asta, ca ma faceti sa ma simt pierduta in spatiul scandinav, si nu cel virtual, ci cel real. Postarile voastre imi mai descretesc fruntea , uit naibii ca nu prea am prieteni aici si ca mai tot timpul mi-l petrec intre 4 pereti.Ma pandeste depresia
Si nu uitati: broasca scandinva n-a pierit( aruncati un ochi la titulatura mea, " eu am mai multe...", mai multe broaste decat narancea, hac!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Asta e discurs si trebe sa va inchipuitzi ca eu stau acum in picioare, cu mina pe inima sau pahar(ma rog unde credeti ca se potriveste, ca eu nu m-am hotarit:)), mi-am facut coc regulamentar la spate si zic aici tare serios:SCUZE SCUZE SI IAR SCUZE! Acu' pun nasu'n pamint si recunosc ca e mare parte din vina mea faptul ca s-a stricat aerul la scandinavi, asta pt ca am rabufnit aiurea ca o sarma pe peretele scandinav. Nu trebuia. Si imi cer scuze ca mi-am spus oful meu cel ofticat taman Rayouelei. Da' ma jur ca nu-i tineam predica, ma juuuur, eu chiar imi ziceam oful. Stiu ca tonul a fost tare neispirat si daca ma pun in pielea ei nici mie nu mi-ar fi cazut bine, ca vb aia fiecare avem dreptul sa gindim si sa simtzim ce vrem. Si cum tonul face muzicaa fost normala si urmarea.Daca as putea sa dau timpul inapoi nu as mai face asa, ok toanele de kur in sus pe la subiecetele alea tot le-as avea dar nu m-as oftica pe aici. Rayou imi pare rau si sper ca imi acceptzi scuzele si mai sper ca mai putem vorbi prieteneste si de acum in colo. Mai greseste omu'Despre ce-am scris la ZZ acum, chiar cred si simt ca asa a fost toata povestea asta. Chiar de sarbatori cind pindea asa un scandal in aer cam toti il asteptau cumva, imi amintisem cu Elenalove asa la o birfa pe MSN cum ne-am luat-o noi in freza urit anul trecut, de aveam o fatza de ciine batut acasa, pe cel subiect super rasuflat cu dansatoarele(...maica fu' acum o suta de ani dansatul asta si tot astept o viatza sa mi-o iau in freza pe diferite cai). Si oarecum asa, devenisem ca un arici in asteptarea minunii de cearta pe acelasi subiect ca deh altul mai hot nu era de rost, dar nu a fost sa fie inainte de Anul Nou si uitasem, gata am zis bye la asta. Si uite cum deschid forumul eu acum trei zile si despre ce dau!! A inviat si mama ariciului din mine!!! Gata eram in faza ca nu ma mai joc cu nimeni..aoeloo si chiar vecinul de NN... Greu tare sa fiu obiectiva la discutii pe asa o tema. Dar suport consecintele ca asa se cade. Asa ca Rayou bitte vino in poienitza si uite la schimb plec eu pt o mica perioada. OkSARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si tot cu dedicatzie speciala si titulatura mea cea noua Broastele nu o sa moara niciodata ca-s infipte la inima adinc pe viatza! Dar asa cum erau ele inainte prietenoase si funny, adica broaste scandinave! La broaste (prea)freak strimb din nas ca mi-s fitzoasaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

katarina si alexutzu
vikinga

chiar ca mi-e dor de o poveste cu broaste...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Buna seara
Hai sa va zic un banc tare :

O femeie se plange alteia ca sotul ei nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"...

Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri, chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva...

A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"...

"Si???"...
"Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???"

Eu am scris o gramada acu' la generale dupa ce m'am gandit indelung daca nu mai bine sa scriu doar aici. Asa ca am nevoie de ajutorul "dependentilor de stiri" d'acilea

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

xeno, vazui apelu' tau ferbinte dupa ce mi-am bagat gheruta deja acolo....ca altfel nu m-as fi putut abtine sa nu te mai las oleaca sa ferbi in suc propriu.
acu' musai tre' sa belesc ochii la stiri.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga

Si tot cu dedicatzie speciala si titulatura mea cea noua Broastele nu o sa moara niciodata ca-s infipte la inima adinc pe viatza! Dar asa cum erau ele inainte prietenoase si funny, adica broaste scandinave! La broaste (prea)freak strimb din nas ca mi-s fitzoasa

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

nah, ma vikinga, zic si io ca sa nu tac: broastele de-acilea isi permit sa fie si freak, ca-s la ele in ograda.Cine ne paseste pragul si ne saruta ochiu' bulbucat, nu ne serveste apoi friptura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara.... vaz ca se mai stransa ceva lume pe aici deci aparui si io ca huhurezu' dupa ce adormii piticania

Julia, care ninsoare? acilea ploua ca si la tine, poate nu in fiecare zi da' din doi in doi tot ploua. Si daca nu ploua e grizaie, grizaie, grizaie.

xeno, super!! bine ca acu' pot sa scriu si io undeva toate traznaile pe care le citesc si le aud p'acilea pe la stiri!

si apropo de stiri si de broaste: se pare ca din cauza incalzirii globale broastele vor disparea (deocamdata au disparut din regiunile tropicale). urmeaza celelalte specii, de la furnici le zebre si pana la urma oamenii (insa nu neaparat in aceasta ordine).
Asa ca tineti strans de broastele care mai ramasera p'aci (katarina, ai grija de ale tale!)

Mergi la inceput