Scandinavii stiu DC... (100)
Raspunsuri - Pagina 14
doruletz spune:
revin ca uitai:
- sa-i zic Sabinei ca si io sunt de acord cu folclorul. acolo nu ma bag ca titlu' imi suna cam nationalist.
- sa va zic ca:
1.virusul gainii se pare ca se transforma incet in virus uman
2. aparu prima suspiciune de gripa aviara la un om din Bruxelles!
Concluzia: repede la cumparat actiuni Roche (producatorul Tamiflu) ca daca scapam de epidemie suntem bogati!!
Ne radem noi, ne radem dar gaina e moarta in cotet!
Sabina spune:
Doruletzule, e f f greu sa faci diferenta intre patriot si nationalist...
eu sper din toata inima ca fac parte doar din a doua categorie
Annie sigur ca da, sunt convinsa ca prejudecatile au f mult de-a face cu ce realizam si ce nu.Nu-s fun harry potter, nicidecum as putea zice, da faza asta e corecta.
Si cel mai rau e chiar cand noi insine ne punem bete in roate,. cum fac io acuma, mi se pare ca n-am sa pot scrie referatu ala imputit niciodata, ca eu nam mai scris cuvinte din liceu, numai boabe, asa ca sunt depasita de situatie si alte prostii de genu asta:-)
gata cu vorba, trec la valorificat constrctiv esenta pura de folclor romanesc, cum bine a observat Alain, chiar daca i-a zis Bartok situatiei:)(Bartok Bela, copmpozitor maghiar nascut in Romania si mare culegator si admirator de folclor romanesc, unul din cei mai mari cercetatori ai folclorului pe plan mondial, si cu afinitati spre cel romanesc pe care l-a exprimat in fel si chip in creatia sa)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
cataghe spune:
Poi bine mei Iren, sunt acilea atatia uamini de la care poti invata lucruri bune si tu taman dupa mine ti-ai gasit sa te iei?? Asa cevaaaa Pune consortul sa-ti presteze un masaj cu ceva crema cu antiinflamator si nu forta gatul - io mi-am spus ca lasa, ca ma uit in stanga dreapta sus jos dupa ce imi trece, motiv pt care am renuntat sa conduc masina zilele alea.
Aseara am revazut "Morometii", ca era pe TVRi, si tare mi-au mai placut aia in poiana lui Iocan
Va pup pe toti poienarii
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
iren spune:
Multzam fain de urarile de bine
Doruletz, m-ash duce singura, da barbatu zice ca nu-mi da bani ca sa merg singura, fara el, iar el nu vrea sa mearga faza e ca io ash putea mere numa cu plozii, da numa in cazu in care string bani, da uff, voi shtitzi ce greu e sa stringi bani??? pentru cei care m-ar invita sa ma servesc din contu comun, le zic de pe-acu cc ca noi avem conturi diferite, al meu fiind alimentat de sotz lunar, shi nu avem acces la contul celuilalt, initzial mi s-a parut o idee destul de buna, da acu, cu thailanda, ideea asta sux :D
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
iren spune:
Mah, sa-mi explice shi mie careva, de ce de fiecare data cin ma culc nainte de 12 noaptea, cu gindu sa dorm mai mult ca-s kiauna zilnic, am o noapte mizerabila, plozii- in cazu de as'noapte Juli, care ziceai c-a stat in Sudan fara apa potabila- sculindu-se din ora-n ora ca sa ceara cite ceva?? Cine zicea ca vrea sa fie bona?...
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Maria I spune:
Am zis ca mai trec azi, venii
F important mi se pare sa-i zic bonjurica lu' Big Brother asa, ma simt mai bine acum. Da' tot ii amintesc ca voyeuristii o sfarsesc rau de obicei!
M-am hlizit io pe-aici cu cheile-alea, facuram nitel haz si pe-acasa, da' situatia-i albastra: rederularam filmu' si singura concluzie e ca au fost luate, n-au disparut ele asa, ca le-a venit sa plece de-acasa, de nebune... Si-am ajuns la costul ala mirobolant pt ca schimbam broasca de usa, broasca si telecomanda de la oblon, broasca de la casa, iar asta inca nu-i nimic, alarma cica ar fi usturatoare rau la buzunar. Pana una-alta, plecam de-acasa cu randul, ca problema nu era de deschis, ci de-nchis biroul Azi e randul meu sa pazesc
Doruletz, asa stateam si noi cu usile vraiste, pana acum vreo trei luni, cand, intr-o seara calma ne-a intrat cineva in casa, a luat cheile de la masina iar a doua zi dimineata ne-am trezit ca se marise curtea! Am gasit masina in aceeasi zi, da' era de nerecunoscut. Si partea cea mai nasoala acum e ca riscam sa devenim parano amandoi Si inca mult mai nasol ar fi ca eu trageam nadejde la vreun week-end prin strainezia de ziua mea, acu' e clar ca m-am lins pe bot
Gata, plec, nu vreau sa va stric seara
Daca-mi trece maldispozitia mai vin, daca nu - pe maine
mihaela_s spune:
Azi a fost ziua botezurilor: base a fost nas, iar infanta Spaniei a fost botezata. Cica premierul spaniol a promis schimbarea legii privind mostenirea tronului spaniol astfel incat Leonor sa fie prima regina a Spaniei.
Cica aceeasi "soarta" le paste si pe Elisabeth, mostenitoarea tronului Belgiei si pe printesa Aiko a Japoniei.
trebuie sa bem, nu?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mihaela_s spune:
mi se pare sau v-ati mutat la zz? asa ceva...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iren spune:
Mah, cit o costa un bilet dus-intors la Bankgok(?)? Shi cit poa sa coste daca nu e sezon, shi cum e acolo cin nu-i sezon? Ashtept raspuns pentru ambele variante, sezon sau nu, cu exemplificari
decembrie
degetzeii
lilanda spune:
mihaela, io la ZZ is doar flotanta si accidental Asta cu mostenirea tronului trebuia sa se dezbata si acilea, inainte de a naste Mary, fiindca nimeni nu aflase sexul cupilului (in Danemarca, mostenirea la tron se face pe linie barbateasca si doar pentru Margareta a fost nu stiu ce exceptie de la lege fiindca raposatu' rege avuse numai fete). Noroc, ca asta micu' iesi baiat, asa ca se amina si legea!!! :-))
iren, baga okiu www.ferien.de/de/lastminute_more/?partner=trc24&ui=2" target="_blank">acilea, si fa o cautare...vezi ca au plecari si de la Zürich, nu numai din Germania...io cu astia circul si cu opodo...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet