Scandinavii stiu DC... (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

neatza!

asta-i forumul DC? s'teti siguri?
cine si de ce s-a mutat la zz?
m-am hotarat (a cata oara??) sa nu mai intru la zz, sa citesc. ma-nerfez mult prea repede si n-are rost.

bombi, paracetamol, aspirina, aspirina saracului? A propos de aspirina saracului, io nu cred ca asta vindeca, asa cum se zice ci ca ajuta la transmiterea virusului la partener, iar boala e mai usor de suportat in 2.

ce ziceai de link-ul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

lilanda,cu banca facusem deja treaba,ma duceam la semnat,asa ca am semnat in jeansi.Nu a deranjat pe nimeni.Pacat de costum,am si aruncat pantalonii

Io-te,devenii matur.Sa ii spun la mama...

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Hai ca m-a minat curiozitatea...ce sa fac...si m-am 'delectat' cu ultimele subiecte de la ZZ. Nu pot sa zic decit ca am ramas socata si cu un gust amar. Pina la urma incep sa cred ca e adevarat ca boala secolului nostru nu e SIDA, ci proasta comunicare dintre oameni. Trist, foarte trist!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Iren, e superb, poate mai putin Aprilie-Mai cind ploua...Arunca un ochi www.thailand-guide.org/photo_gallery/index.htm" target="_blank">aici si www.gothailand.com/" target="_blank">aici...Mai vin!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Inca n-am ajuns la Thailanda, ca m-am oprit la Kuba, shi ma costa- io cu plozii, ca pe sotz il las acasa - 2000 mii de euro, plus inca fro 500 asha, sa fie la mine, de unde sa-i iau?? Uff, m-am suparat...acu merg shi la Thailanda, sa vad de ce-o sa pling la noapte

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irimell

Iren, e superb, poate mai putin Aprilie-Mai cind ploua...Arunca un ochi www.thailand-guide.org/photo_gallery/index.htm" target="_blank">aici si www.gothailand.com/" target="_blank">aici...Mai vin!

Irimell, iejti rea, mah...superbe pozele-alea

decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Intrebare: nu-i nime din Thailanda care sa-mi dea cazare mai ieftin decit la hotel, shi-n cazu asta io sa fiu imboldita in mod serios sa string bani de avion shi ce mai trebe? poate, poate... hihi, poate-mi gasesc p-acolo frun fat-frumos shi-l las pe sotz sa moleculesca mai departe pīn birou

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by iren

Intrebare: nu-i nime din Thailanda care sa-mi dea cazare mai ieftin decit la hotel, shi-n cazu asta io sa fiu imboldita in mod serios sa string bani de avion shi ce mai trebe? poate, poate... hihi, poate-mi gasesc p-acolo frun fat-frumos shi-l las pe sotz sa moleculesca mai departe pīn birou

decembrie
degetzeii

Io pot sa te cazez daca vrei la Beijing Am un apartament acolo,asa ca cine doreste,cine pofteste e bine venit.Dar veniti cu Feti frumosi d`acas ca pe acolo nu is

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Ce naiba sa cat io la Beijing?? Da merci de oferta, cine shtie......ia sa mak sa vad ce oferte au ajtia pentru Beijing
ofertele is suuuper scumpe, asha ca mai bine mak la thailandeji

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66517" target="_blank">1hundred&1

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput