Scandinavii stiu DC... (100)
Raspunsuri - Pagina 13
iren spune:
quote:
Originally posted by doruletz
adelucci, pai de ce nu? cum facem, ti-o fac pachet sau ne mutam si noi in Suedia pentru o vreme?
Adevarul e ca mie nu mi-ar displace, visu' meu asta ar fi, sa stam 2-3 ani intr-un loc, alti 2-3 ani in altul de preferinta cat mai diferit etc. In felul asta gepetutza ar avea un panou cat mai larg de 'amintiri din copilarie' si mai tarziu s-ar simti acasa peste tot, n-ar suspina dupe sarmale si carnati (sau dupe branza puturoasa si vin rosu) ci s-ar adapta usor oriunde, ar aprecia si ar fi fericita cu ceea ce i se ofera la un moment dat, fara nostalgii inutile. Si io am ajuns in punctul asta pana la urma dar dupa ce trecui totusi printr-o perioada de adaptare de vrun an asa, perioada in care suspinai si io dupa susnumitele sarmale si asa-numitii cârnati. Bine ca mi-a trecut.
Eee, acu' e dificil sa te plimbi asa prin lume cand esti om al muncii da' macar in vacante tot o sa mergem prin toate colturile planetei sa gustam si din sarmale da' si din sushi sau guacamole cu aceeasi pofta.
Am zis, hai ca vorbii prea mult despre mine pentru weekendu' asta.
Ah, Doruletz, ce ma bagi tu pe mine in butoi!...Asta cu nomazii e marele meu vis, da se pare c-o sa mi-l implinesc intr-o viatza viitoare, ca cc consortu personal e molecula de birou, de-abia merge in vacantza in Europa (adeka Romania :D) dar'mite sa mai calatoreasca asha, peste tot...cin i-am zis sa merem la Thailanda, sa videm shi noi alta cultura, civilizatzie, etc, a zis ca ce sa caute el acolo , cre c-o sa-i arat pliante cu maseuze thai, poate-l conving
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Irimell spune:
Weekend minunat sa aveti si cu vreme buna! Macar voi, ca aici ploua de vreo doua zile, tocmai bun de deprimat...
Extremico, cum mai stai cu sciatica? Sa stii ca te inteleg si iti sint alaturi cu gindul...si sa-ti zic pe privat cum tratez eu 'vertebratul'.
Maria, mai propuneam si eu un loc de cautat, dar acum vazind suma de 2000euro nu mai stiu ce sa fac...sa zic, sa nu zic? Daca le gasesti si iti pare rau...mai bine nu. (Cind eram mai tinerica, eu le-am scapat o data in fata casei, bagindu-le pe linga rucsac si neauzindu-le cazind pe gazon. Am venit acasa si in masina am realizat ca nu le am..am rascolit masina toata si garderoba de la discoteca...era 3 dimineata si veneam de la disco...va dati seama ce penibil m-am dus la ai mei acasa-care stateau in partea cealalta a bucurestiului- sa le cer dublura la chei....si intrind in curte am calcat pe ele chiar in fata usii...Stupid!)
Doruletz, imi place de gepetuza muuuuult, mai ales cind rideeee. M-am gindit si....gata, aplic pentru job. Pe cind interviul?
Adelutzdragutz, o fi vreun adevar in ce zic britanicii, ca eu tot intr-un sfirsit de ianuarie m-am despartit de ex. Daca era joi sau nu, asta nu mai stiu...
Albioara, cind mai vii pe aici sa ne dai reteta de gingerhouse?
Vad ca toate starurile ramin pregnante, lately...o fi ceva in aer...O fi valabil si peste ocean?
Si daca aveti de gind sa emigrati pe pamint american, luati in considerare si ultimele info in materie de www.forbes.com/2005/08/30/safestplaces-insurance-realestate-cx_sc_0830home_ls.html&partner=netscape" target="_blank">siguranta...
Mai vin!
Edit: ca sa-i dau lui iren un pansament virtual pentru spate si git, iar daca nu merge asa, vin fiert sau tuiva fiarta recomand cu caldura.
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
bombi spune:
Hai sa dau si eu un semn de viata. Ne-am intors de o saptamina din Ro, dar am avut un american pe cap, care pe linga knowledge, mi-a transferat si o raceala, asa ca acum stau in pat cu febra de 38 (si inca acum sint bine, ca dimineata era 38.8)
Am luat la cunostinta de miscarile de trupe care au avut loc pe forum in perioada in care am lipsit si nu pot decit sa ma intristez ...
Am sa revin mai tirziu cu un link pt arboria.
xenocid spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Xeno, si voi faceti experimente pe cupchil ?
Doruletz pai da! N'ar fi pacat sa nu profit de faptul ca mai am si un lot martor si sa nu aplic metoda dublu-orb?
Leeloo sa inteleg ca nu mai putem vorbi in tinuta lejera acilea pentru ca se uita lumea pe geam la noi?
*segmentation fault*
Irimell spune:
Aaaaaa, ce potriveala....pina sa scriu eu mesajul cit o zi de post, iaca lumea gramada pe fir. Ma dau jos imediat, ca sa nu se rupa...
Doruletz, si eu tot cu calatoriile in cap, vise si iar vise. Culmea e ca pina si in dureri de 'vertebrat' visam la Tibet si inca n-am renuntat.
Iren, boala grea Thailanda, zau...Am fost anul trecut in sud si acum plecam sa vedem si nordul. Eu zic sa insisti, ca merita vazuta...are ceva special pe linga culoare, arome, oameni deosebiti si peisaje.
Va pup!
Mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
lilanda spune:
Hah...vazui aseara un documentar despre un nou resort in Maldive: www.komandoo.com/Jacuzzi-water-villas.htm" target="_blank">Komandoo...am zis ca fac, la anu', imprumut la banca
irimellu, iti trimit azi reteta pe privat!! :-))
Si da, se pare ca nu mai putem umbla topless pe-acilea, ca Big Brother surveieaza
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
annie_xtreme spune:
Hai breh, ca daca am avea asha frica de big brother am putea face un grup de discutii pe yahoo, si am fi numa noi. Da atunci unde ii funu? Oricum mie imi place ca Doruletzu nu raspunde la provocari (ceea ce nu pot spune despre mine ).
In alta ordine de idei mi am descoperit azi tendinte criminale, ca m a nervat unu asa rau ..daca aveti vre o metoda de indepartare a ..influentelor negative - va rog sa spuneti .
Intr o cu totul alta ordine de idei, intrand putin pe teritoriu lu' domnu O.B : v ati gandit vre o data ca nu putem face unele lucruri doar pentru ca ni s a inoculat ideea ca nu le putem face (ma gandesc aici cum sunt educate fetitele "vai, o fetita nu face asha...nu trebuie sa te joci cu mashinutza...asta e de baieti" si dup aia fetitza aia e toata viatza ei o lousy driver :D). N ar fi cool sa descoperim ca putem face ORICE if we could only put our mind to it...da, da, stiu, too much harry potter :D.Evident ca is idei tembele mai ales proferate de mine (oarecum "science oriented") si totusi, daca :D.
Evident ca nu mai e grizaie la voi, toata e la mine
lilanda spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
Hai breh, ca daca am avea asha frica de big brother am putea face un grup de discutii pe yahoo, si am fi numa noi. Da atunci unde ii funu?
Io zisei doar topless , nu ma legai de fundu' nimanui
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
deh Anico maica, tu esti tanara da' cand oi ajunge si tu la anii miei... o sa ai si tu mai mare grija de proprii neuroni sa nu-i risipesti pe unde nu 'se merita'
in ce priveste educatia, ai dreptate, nu putem sa punem totu' pe seama cromozomului Y, mai sunt si parintii
irimell, tin cont de oferta ca si Japonia e pe lista mea!
iren, daca nici maseuzele thai nu-l conving....nu'sh cine ar putea sa o faca (da'io mi-as lua cupchii si as pleca doar io cu ei in vacantze!)
lilutz, unde bre topless pe subectu asta serios? sau imi scapa mie ceva?
Irimell spune:
Si mie imi suna bine Maldive, iar pozele sint de vis...insa de cind le-a maturat tsunami anul trecut si am aflat ca sint doar doi metri peste nivelul oceanului, parca ma ia asa o frica...Lil, mergi macar vara asta, ca daca se mai topesc din ghetari, cine stie...
Extremico, eu zic ca sigur putem...numai sa stim sa folosim acele saptezeci si ceva de procente de creier ramase pe tusa.