Laparoscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 7
micam spune:
danotino : histeroscopia este o interventie f.f. usoara. eu am facut anul trecut la giulesti sub anestezie. ea poate fi si doar diagnosticala (in cazul in care se face doar cand sunt anumite banuieli). La mine a durat mai putin de 30 de minnute. Cand m-am trezit din anestezie nu ma durea nimic, am avut o usoara sangerare in ziua respectiva. Iti tin pumnii, mult succes !!!
danotino spune:
micam, multumesc pentru informatie. mi se pare mai buna solutia asta decat tratamentul medicamentos, mai ales ca poate nu ar ada rezultate.
nu stiu ce o sa fac. astept ziua de joi, sa vad ce-mi spune.
mi-e cam frica. si tie ti-a facut ceva? aveai un fibrom? crezi ca ar putea sa mi-l scoata asa?
multumesc
danotino
micam spune:
nu, danotino, eu nu am avut fibrom. in septembrie am pierdut o sarcina la... 34 de saptamani iar histeroscopia am facut-o... ca a zis dr. meu " hai s-o facem si pe asta" (desi stiam motivele ptr ce se intamplase). Mie mi-a gasit o "mica sinechie uterina" care s-a rezolvat chiar atunci.
Eu zic sa nu te sperii de aceasta interventie (unele fete faceau fara anestezie dar sfatul meu e sa ceri anestezie mai ales ca la tine au de "lucrat" un pic ).
Vad ca zici de Tutunaru ca e f. ocupat. Si eu care vroiam sa-i fac o vizita...
KITTA spune:
Danotinoma bag si eu in subiect, nu din experienta mea, ci din a unei fete care era in salon cu mine cand am facut eu laparo in noiembrie la Giulesti. I s-a facut histeroscopie pentru diagnosticare, sub anestezie locala si i s-a depistat un fibrom facut in urma unui chiuretaj prost facut si lasat ceva resturi pe acolo. De 3 ani mergea fata respectiva pe la dosctori si nimeni nu i-l vazuse la eco ca si tie. Asa incat, i l-a extirpat pe loc atunci la histeroscopie, numai ca a durut-o cam rau saraca dupa. A cam venit plangand in salon, nu zic ca sa te sperii, asa ca sa stii si mai bine sa ceri anestezie generala inainte daca se poate.
Cam asta e!
danotino spune:
buna fetelor
multumesc pt informatii
micam la 34 de saptamani? imi pare fff rau.nici nu stiu daca sa te intreb de ce.
kitta, te-a durut ceva dupa operatie? pe mine ma cam doare inauntru. azi e duminica si m-a operat joi. merg cam cocosata, o fi normal sa doara asa?
o sa vad joi ce imi zice dl dr. sperante cred ca mai am.
oricum cred ca ma lasa un pic , nu-mi propune histeroscopie luna asta?!
va pup,
danotino
crinuta71 spune:
Danotino ( sper sa nu se supere nimeni ca raspund eu) nu te speria, si eu am avut aceste dureri de care vorbesti tu cam 5 - 6 zile dupa operatie (ma dureau umerii si mergeam cam cocosata, nu putam respira bine). De fapt acesta a fost motivul pentru care am stat acasa aproximativ o saptamana dupa operatie. Si am fost destul de slabita vreo 3 saptamani dupa.
poze
danotino spune:
crinuta,
ma doare operatia pe dinauntru. m-au durut si umerii, dar acum nu ma mai dor. merg cocosata de la burtica. pe tine te-a durut pe dinauntru?
danotino
danotino spune:
tabitha,
tu ce semne ai? vad ca nu mai dai nici un semn de viata.
iti tin pumnii, sper ca nu ti-a venit.
danotino
crinuta71 spune:
Danotino, nu imi amintesc sa fi avut dureri mari dupa operatie. Simteam ceva in zona uterului, daca la asta te referi, asa ca si cand imi vine CM, dar altceva nu mai tin minte. Dar pe mine ma dureau tare umerii, atat mai tin minte. Noaptea trebuia sa dorm intr-o pozitie mai ridicata, era cam nasol. Numai ca eu luam si analgezice, poate de aceea nu simteam asa dureri. Operatia m-a durut tere de tot doar in prima noapte dupa laparoscopie, stiu ca asistenta imi tot dadea analgezice intravenos din cauza asta, dar dupa nu am mai avut asa probleme. Eu zic sa-l suni pe dr. neaparat, sa-i spui ca sa te mai linistesti. 
poze
adelia alin spune:
Buna fetelor!
Am si eu citeva nelamuriri,poate ma ajutati.maine plec sa ma internez la spitalul universitar pt. o operatie laparoscopica de eliminare a trompei cu hidrosalpinx.imi spneti si mie cite ceva?Doare??Inainte sau dupa?
cineva imi spunea ca ti s face clisma inainte,ca in spital stai o saptamina??Pina la urma care-i adevarul?Stie cineva ?
Mersic frumos!