Laparoscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Tabitha spune:
Buna sera tuturor.
Eu am fost azi la sanius si m-au napadit rushii. Asadar maine sun sa vad daca mai sunt locuri luna asta pt. laparo. Sa-mi tineti pumnii, ca nu mai vreau sa pierd timpul de pomana. Va pup 

danotino spune:
adelia cred ca raspunsul vine prea tarziu. oricum sa stii ca pregatirile difera de la un spital la altul. sigur nu o sa stai o saptamana. eu am scapat de clisma si de sonda.
tabitha, imi pare rau ca au venit rushii. eu sunt sigura ca laparo o sa te ajute si n-o sa-ti para rau ca ai facut-o. mie nu-mi pare rau. si cred ca altceva nici nu mai fac. in functie de eco o sa incerc un tratament homeopat. sper sa ma inteleaga dl dr. mi-e frica de tratamentele astea, de la care nu mai esti tu.suna-l pe dl dr o sa-ti gaseasca un loc. te pup si tine-ne la curent. pe mine parce nu ma mai doare asa, am dormit chiar pe o parte.

danotino
Tabitha spune:
danotino: iti multumim pentru cuvintele tale de incurajare. Mie nu mi-e frica de operatie, imi doresc doar sa o pot face luna asta. Eu ma voi opera la Giulesti, caci acolo voi face si IAD in continuare, nu la dr. Tutunaru. Asta e. Sper sa mai prind vreun loc. Iti urez insanatosire grabnica, sa-ti revii cat mai repede la forma de dinainte si sa-ti rezolvi problemele.

Elise spune:
Tabitha, astept vesti bune dupa laparo....
Daca te operezi la Giulesti, e foarte probabil sa prinzi loc - pentru ca nu te interneaza mai mult de 2 zile la laparo....
Se sta mai mult doar daca apare vreo complicatie.
Dar de cite ori am fost eu acolo (si am fost de multe ori) n-am vazut vreo complicatie la cineva.
Toate fetele erau ok a doua zi si plecau acasa.
Eu m-am dus la plimbare imediat dupa ce am iesit din anestezie.... Asa ca n-are de ce sa iti fie frica. Tragi un somn bun.
Eu am visat dungi galbene.
Atit.
Elise
Tabitha spune:
elise: merci mult de tot pt. imbarbatare. Dupa ce voi reusi sa ma programez, promit sa recitesc toate cap. legate de laparoscopie, ca sa nu va stresez cu 1001 intrebari. Mai am juma de ora pana sun. Sa-mi tineti pumnii, va rog, ca sa gasesc loc si sa nu mai astept 1 luna.

danotino spune:
tabitha, iti tinem pumnii sa te programeze luna asta.esti la un dr anume? ce probleme ai? sau necunoscute? eu, cred ca ai citit, am un fibrom
.oricum nu-mi va sta in cale. sunt sigura ca o sa rezolv problema. la fel si tu. sa ne anunti!!la tutunaru ai fost?
danotino
Tabitha spune:
danotino: gata, m-am programat la Giulesti la dr. Cezara Bucur, marti 24 ian. ma internez si fac analizele, miercuri fac operatia. Eu trebuie sa recurg la laparo deoarece am trompa dreapta infundata si vreau sa o desfund, ca sa am mai multe sanse de a ramane insarcinata. La Tutunaru am decis s nu merg deoarece el nu face IA, iar eu vreau ca dr, care ma opereaza sa imi faca si IA, altfel as fi mers pe mana dr. Tutunaru.
Bafta multa si sper sa fugim rapid la 
crinuta71 spune:
Tabhita acum am vazut ca te-ai programat pentru laparoscopie. Sa nu iti fie frica pentru ca nu ai de ce. Si mie mi-a fost foarte frica inainte de operatie, dar dupa mi-am dat seama ca nu avea rost. Nici nu ai sa-ti dai seama de nimic. Ai sa adormi si cand te trezesti, e gata operatia. Mai mari probleme am avut de la anestezia generala, pentru ca eu nu o suport (la fel am patit si la punctie). E o operatie usoara, pe mine m-au operat la ora 16 dupa masa, iar dimineata la ora 7-8 dimineata (a doua zi) am plecat acasa pe picioarele mele (eram inca putin ametita, dar atat). Am inteles ca au fost paciente care nu au avut probleme de la anestezie si care au plecat in aceeasi zi acasa, la aceeasi clinica unde am fost eu operata. Fii curajoasa, ai sa vezi ca va fi bine.

poze
Tabitha spune:
Crinuta: 

Nu-mi este teama, mi-e frica doar de faptul ca s-ar putea sa nu-mi desfunde trompa dreapta... Dar am credinta ca totul se va rezolva si voi fi insarcinata primavara asta.
Am cautat primul capitol de la acest subiect si nu l-am gasit nicaieri. Ma puteti ajuta, ca sa citesc tot ce s-a scris pe aceasta tema?
Multumesc

Cicicuta spune:
Tabitha, iti tin si eu pumnii sa fie totul in regula la operatie si nu ne uita dupa aceea sa ne dai detalii finndca si eu trebuie sa o fac pe la inceputul lunii viitoare si nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa gaseasca pe acolo. Ce-o fi o fi!
Va
si multe