Oradea (8)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Simina - serios tu ai facut oole / Uau, asta da talent si rabdare si maiestrie ! Io una nu as reusi nici intr-o mie de ani. Io le fac rosii, ce-i sigur e sigur, am incercat intr-n an sa le fac mov, am realizat vreo 20 de oua negre
Florile sunt superbe, serios, m-am mai benoclat in albumul tau
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Simina - serios tu ai facut oole / Uau, asta da talent si rabdare si maiestrie !
M-ai facut sa scotocesc in arhiva.
Talentul se exerseaza de la un an la altul. La fel si rabdarea.
Noapte buna!
Florile mele
gabibarta spune:
Simina, felicitari pt oua! Sunt tare frumoase! Eu nu am nici talent, nici rabdare pt. asa ceva. In copilarie mai aveam ceva ambitie, insa aratau oribil, deci am renuntat.
Acum insa prefer s-o sterg de acasa de pasti, dar daca prinde si Lili gustul "lociolitului", va trebui sa stau cu ea acasa
Ce ziceti de vreme?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
adi2003 spune:
Am trait o minune!!!
Azi, intorcandu-ma de la servici la o ora destul de tarzie, am gasit papagalul verde zacand pe gratarul coliviei. Nu se mai putea tine pe picioare. Mi-a stat inima in loc.
Am desfacut partea de jos a coliviei si l-am pus pe covor. Era intr-o stare jalnica, practic il vedeam cum se stinge sub ochii mei.
Atunci l-am luat in palma si l-am tinut asa cateva minute. (De obicei nu ma lasa nici sa-l ating, ca imediat ma ciupeste). Acum ii era totuna....
Cu ochii in lacrimi, cu el in mana, am zis in gandul meu asa:
"Doamne, nu-l lasa sa moara!" O rugaciune din adancul inimii.
In cateva minute, papagalul, care abia mai sufla, si-a luat zborul. A parcurs un drum destul de lung de la baie, prin hol, pana in camera mea. Acolo l-am gasit pe masuta.
M-am mirat cum a reusit sa ajunga pana acolo, el care cu 5 minute in urma zacea la mine in palma.
Dupa inca 5 min a intrat singur in colivie si si-a revenit.
Nu pot sa-mi dau seama ce i-a provocat acea stare de slabiciune, cert este ca Cineva acolo, Sus, mi-a ascultat ruga si mi l-a redat pe "Raducu".
Sunt tare emotionata de intamplarea de azi.
Florile mele
szivarvany spune:
Simina - pentru spaima trasa
Marius - UNDE este patinoarul ca io stau in jungla, habar nu am de nimik
Gabi, Mercedes - ce faceti, ce fac copiii ???
Un we fain tuturor si sa vina primavara :-)
adi2003 spune:
Eu am vazut patinoarul de la Gara mai sus, pe vechiul teren de tenis, (langa terenul de fotbal pe "covorul verde").
Dar cred ca e functionabil doar cand temperatura scade sub 0 grade.
N-am patinat in viata mea.
Care veniti maine la Artima? Macar 15 min sa ne vedem.
Florile mele
gabibarta spune:
am aparut si eu...
Simina, ma bucur pt. Raducu!!!
noi tusim ca magarii... dar deocamdata nu ne pasa
Maine trebuie sa merg pana la serv. sa trimit camera video in Ungaria... of ce bine ar fi sa fie reparata pana luna viitoare! vin o multime de sarbatori, si nu am cu ce filma
Este patinoar si la Vointa, dar oare mai este???? Cu vremea asta blanda nu se topeste?
adi2003 spune:
Poze de azi.
Acum e soare, dar la ora 12 cand am facut pozele era innorat.
Mie imi plac pozele cu bisericuta de lemn.
Weekend placut tuturor!
Florile mele
gabibarta spune:
Simina, frumoase poze!
Noi nu prea am iesit din barlog, Lili a mancat ff mult sambata, si noaptea a varsat vreo 2 ore, ieri a tinut regim
Eu m-am ales cu o bronsita, ma doare spatele si gatul de atata tusa
Robi tuseste si el, ce sa facem, e la moda acum
va doresc o saptamana cat mai buna, bafta in semestrul 2 pt cei care si-au terminat vacanta
szivarvany spune:
Sanatate tuturor si o saptamana faina sa aveti !
MARIUS
ma ajuti te rog ? Iti scriu aici ... ca dincolo la sectiune io nu m-am descurcat.
Sotia unui coleg lucreaza in invatamant de 5 ani continuu. Acum e insarcinata in 6 saptamani si am vrea sa stim de cand are dreptul la concediul prenatal (se simte groaznic de rau si are si ceva probleme) si cum e cu concediul medical la sarcina cu risc ...
practic, ca ma exprim alela, ce trebuie sa faca sa fie ok sa ia banii de cic ...
Si nu te supara ca am scris aici
2. Mai am o problema Marius ... io`s in CIC, dar tre` sa reintru la servici cu actele in regula. Ce trebuie sa fac sa ies din CIC si sa iau +de 3 milioane ???
Te rog ajuta-maaa