Oradea (8)
Raspunsuri - Pagina 13
adi2003 spune:
Pregatiti-va de ninsori de maine pana sambata-duminica. Scapam de ger si dam de zapada.
Florile mele
gabibarta spune:
nici nu stiu ce e mai nasol, gerul sau zapada
vreau canicula!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
szivarvany spune:
Oooo, buna seara oradeni !
Zapada ziceti, bon, io prefer zapada, decat gerul asta care ne-a adus raceli si tuse
Ne vedem la derdelus ziceti ? :-)
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Ne vedem la derdelus ziceti ? :-)
Aha, in weekend, cu aparatele foto dupa noi. Suna bine. Aduceti si pruncii sa am pe cine poza.
Florile mele
gabibarta spune:
nu vreu la derdelus! dar copiii o sa vrea... asa ca ne vedem in w.e. daca mai ramane zapada asta si se mai aduna un pic la ea!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
szivarvany spune:
Mey, parca tot al draqu` de frig e Io vroiam zapada si caldurica
Da, ne vedem in we daca vreti !!!
adi2003 spune:
Lasa Daria, ca de la noapte va incepe sa ninga mai tare.
Desi Sf. Pasti sunt departe, vreau sa va arat oua rosii de anul trecut. Sper ca n-am sa le sparg, nu de alta dar mirosul ar fi insuportabil. Poza e facuta ieri.
Alaturi de ele sta un frumos buchet de trandafiri, care a traversat oceanul special pentru mine.
Florile mele
szivarvany spune:
Simina - da` tu crezi ca arunci 2 poze si o stergi ??? Rusinica.
1. oole au fost facute de tine ??? (apropos, io am avut oua de 1 an si cand s-au spart ... aveau inauntru o bila uscata si atat, nu puteau)
2. da` cine ti-a trimis trandafirii aia ??? (hmmm, de peste ocean ? de unde ?)
Marius, ce mai faceti ?
adi2003 spune:
N-am plecat, aici sunt pe forum, va citesc.
Da, eu am incondeiat ouale.
Trandafirii au venit din Canada, de la o verisoara.
Daca stau pe-acasa din cauza vremii, imi caut obiecte de pozat. Asa am ajuns sa fac cele doua fotografii prezentate mai devreme.
Vezi ca a inceput sa ninga...
Florile mele
marius spune:
Acum am sosit de la patinuar. Ioana e mare amatoare, o duc in fiecare seara si o las acolo 1-2 ore apoi o recuperez.
Acum astept sa se schimbe ca e leoarca si o duc la soacra-mea, ca vrea sa ramana la ea peste noapte. Eu lucrez la hartoage si am de lucru cu clientii. In rest ma ingras ca purcelusul si citesc pe DC. In afara de asta munca administrativa tot pe aici pe DC si... imediat ce revin ma duc la vecinii mei sa povestesc cu ei la un pahar de vin. Apoi ma culc si cam atat pt asta seara.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro