Oradea (8)

Oradea (8) | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Marius - sa ne zici daca ai fost la biblioteca. Transmite-i lui Rares ca suntem alaturi de el si orice crede ca l-ar ajuta din partea noastra sa ne transmita prin intermediul tau !

Mercedes - asta-i chiul de chiul !

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza onomastica !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE ION SI IOANA!!!

SIMINA!!Am o intrebare pentru tine:Am primit o floare in urma cu vreo doua luni si e atat de frumoasa, ziua isi lasa frunzele si atunci e verde superb, iar seara le ridica si atunci am o floare toata rosie!! Cum se cheama minunea de planta?http://community.webshots.com/photo/538253083SiSJYi
Cu multumiri

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cristina, din pacate nu cunosc planta, dar am sa intreb pe cineva de ea. Am cautat si eu pe internet mai bine de o ora, dar nu am reusit sa o identific.
_

Uite ce-am aflat:
Se numeste stromanthe, este o planta tropicala de interior, nu suporta temperaturile mai mici de 15 grade, prefera un strat bine drenat si sa fie ferita de lumina directa a soarelui.
Daca mai aflu detalii, iti spun.

_

Azi noapte am visat o www.flori-si-plante.go.ro/flori/desc/billbergia.htm" target="_blank">Billbergia si azi mi-a promis cineva ca imi trimite prin posta un pui. Gand la gand, cu bucurie.

Mergi la inceput

multumesc muuuult de tot, simina!

cristina

Mergi la inceput

Cu placere Cristina, sa-ti infloreasca ca-i tare frumoasa!

Ia uitati-va cu ce se delecteaza mama la ora :asta.
Eu n-am asa talente, ca n-am rabdare sa gatesc.

Florile mele

Mergi la inceput

talente nu cred ca nu ai, da' ce mai conteaza, ia platoul si papa si pt noi, ca, doamne, ce bine arata!!!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

daria ce vroiai sa spui cu asta?//Mercedes - asta-i chiul de chiul

salutari la toata lumea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina - tarteee, tarteee dintr`alea buneee Te invidiez !

Mercedes - ziceam ca chiuliti si va distrati de nu te mai "vad" pe aici, sper ca pustanii sunt bine sanatosi. Cristi e in vacanta cred, ce mai face Bianca, s-a mai lungit ? Sper sa va vad des la primavara !

O duminica faina sa aveti toti !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

va doresc si eu un w-e placut! Profitati la maxim, ca de luni incep scolile si gradinitele!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

E ora 3 noaptea si eu de jumatate de ora m-am intors de la o zi onomastica, in familie. Ma simt , ca numai aperitivele au fost vreo 10 feluri. Matusa-mea exceleaza in gatit.
Au urmat sarmale, carnuri de 2 feluri cu garnitura si 3 tipuri de prajituri + fructe.

Cum sa mai dorm dupa asa o masa??? Ce sa mai zic ca s-a reunit familia, mai ceva ca la Craciun. De aia s-a lungit asa de mult sederea.

Daria, vezi ca in poza, nu sunt tarte, sunt cosulete din aluat fraged cu umplutura de branza. (pasta de branza dulce, telemea si cascaval+maioneza si condimente). E aperitiv.
Hai ca mai pun o poza

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina- sunt superbe ne faci pofta!!!

Mergi la inceput