Mamici de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Cristina ma gandesc s-o schimb pt ca prea multa lumea m-a sfatuit s-o fac,am auzit povesti nu tocmai placute si mai bine acum decat sa ma trezesc atunci ca cine stie ce patesc din cauza ei...

Cu soacra e mai bine..sper sa reusim mai repede sa ne facem baia si bucataria,de mutat in alta parte nu avem posibilitate,asa ca am gasit solutia sa ne separam cu totul,oriucm e bine ca e acolo pt ca ma poate ajuta cu bebe cand vine....in rest e bine cu ea..eu sunt mai tafnoasa in ultimul timp si pot interpreta totul mai aiurea,incerc sa ma controlez si in primul rand sa nu mai pun totul la suflet.

Te pupacesc si ne auzim maine,eu sper sa plec curand de la servici,dar parca vad ca ma prinde 6-6:30 iar,pt ca e sedinta si nu prea pot pleca....cine stie dc mai au nevoie de mine si atunci....mai bine mai stau,cu ocazia asta trece si ma ia si sotul,si asa mi-e groaza cu tramvaiul si maxi taxi,ingesuiala,eu si asa nu ma simt prea bine....asa dc mai stau mai vb cu voi...

Tie cum iti e?

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

La multi ani si un an nou fericit! Am revenit si eu...dupa saptamani de lupte cu greturile. Din datele care mi se cereau va pot spune ca am 30 de ani DPN 8 august (dar calculat de mine deocamdata....)iar de medic inca nu stiu ce sa spun, sunt in perioada in care ma plimb pe la cativa pentru a ma hotari la care sa raman. O intrebare pentru voi: v-ati pus problema ca nascand in iulie-august exista posibilitatea de a fi medicul ales in concediu? Sau ati vorbit deja cu medicii vostri? Cum ati procedat?
As mai avea o intrebare pentru Kehleyr...pentru ca am vazut ca esti singura care te lupti si cu acidul pe langa greturi....spuneai ca stai cu antiacidul langa tine...te refereai chiar la medicamente? Daca da ce fel si te-as ruga sa-mi spui daca ti-au fost prescrise de medic. Mie mi s-au recomandat de catre farmacista, ca apoi sa aflu ca sunt interzise...la medic nu am ajuns inca sa ma lamuresc.
Va pup si va urez sarcini usoare si multa sanatate celor despre care am citit ca au unele probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, cum o cheama pe dr?...poate stiu si io ceva despre ea...ca am trecut pe la multi ginec in ultimii ani...din nefericire..
Pai daca va puteti separa de socrii ar fi perfect, iti zic io ca si din cauza asta mai apar tensiuni cu sotul si discutii...
Si noi tb sa facem camera lui bb si bucataria, adica sa renovam, cred ca prin primavara ne apucam, desi eu o sa fiu sefa de santier si o sa dau directive, ca nu sunt in stare de prea multe...
Io sunt mai ok fizic, obosesc f repede doar, in rest nu-mi mai e rau si acum lucrez la psihic, sa mai alung din pitici, care provin din faptul ca nu dorm noaptea si sunt tare ciufutzica din cauza asta...
In alta ordine de idei, ma omoara foamea si mi-e groaza ca ma fac cat casa, pt ca simt ca lesin de foame...mananc ceva si intr-o ora sunt la fel...
Ai grija cu tramvaie, autobuze si aglomeratie si nu te mai supara acasa...pune-le si tu la fund...
Hai te pup si ai grija!

Cristina 14+

Mergi la inceput

Se numeste Badea Georgeta- Municipal.

Ai dreptate asa o sa fac,le voi pune la fund,asa sa faci si tu.
Inca nu am plecat dupa cum vezi si o sa mai stau pt ca-l astept pe sot,el scapa mai tarziu,dar dc mai vb cu voi va trece timpul mai repede.

Ma bucur ca ti-e bine,si eu mananc,nu exagerez,dar mananc fara sa mai dau afara,mai am greturi dar e k

Si eu te pupacesc si pe toate fetele de la mamici de iulie - august,multi pupici si aveti grija de voi.

Mada si bb 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna burticutze!

Eu am reusit intr-un final sa mananc ceva: niste mazare cu sos de rosii am rugat-o pe vecina mea sa imi faca pentru ca eu nu pot sta in bucatarie nici o secunda. Inca ma chinui sa gasesc ceva de rontait ca sa nu las sa imi fie si mai greatza dar aici nu am sanse mari sa gasesc. Eu abia astept sa trec in trimestrul al doilea si sper ca voi incepe sa ma simt si eu un pic mai bine. Dupa ce mi-au zis astia la primul echograf daca aveam pe 21 dec 6 s si 3 z pe 29 ian as face 12 sapt iar daca aveam 5 s si 5 z ar veni pe 3 feb 12 sapt. Deci nu mai am chiar asa de mult. Si abia astept sa merg la medic sa imi faca si mie analizele necesare sa stiu si eu ca bebe este ok si ca nu avem probleme.
Alexia multa sanatate si imi pare rau ca ai avut probleme.

In rest pupici si floricele la toate si cat mai multa sanatate!

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Buna la burticute,

Ma mai tineti minte, sunt si eu pe lista cea lunga numai ca nu am mai scris de mult.
In perioada scursa am fost si eu ca Alexia pe la spital, din motive de greturi puternice.
La fel mi-a zis si mie, o perfuzie si seara sunt acasa. Insa a fost doar o pacaleala, ca m-a tinut si a doua zi.
Dar a fost bine, mi-au facut analizele si nici greata nu am avut atunci si cateva zile dupa.
Insa dupa o sapt au inceput din nou. Cu aceleasi surle si trambite, pur si simplu nu stiu ce sa mai mananc.
Bebe e bine, ii bate bine inimioara si sper eu sa fi depasit perioada critica si sa fie bine pana la sfarsit, stiti voi am un istoric nefericit.
Insa am descoperit altceva, care inca ma tine pe jar, la celelalte nu am apucat sa imi fac RH-ul si ghiciti, e negativ. Acum astept rezultatele sa vad daca trebuie sa fac titrare de anticorpi.
Acum va las ca iar am umplut spatiul.
Sarcini usoare si bebei sanatosi.
Tina
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Kehleyr, am sunat eu la Emilia Irza si mi-a raspuns centralista (cred !) care mi-a spus sa sun pana in ora 13 pentru informatzii...Eu incerc sa dau o fuga pana acolo maine dimineatza, pentru ca e la doi pasi de mine si e in drum spre servici.

Miky 15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, este dr Badea cea care are si sotul doctor acolo?
Eu am o prietena care a avut niste probleme ff urate, dar nu sunt legate de sarcina si a ajuns la ei amandoi, ca am inteles ca se consulta in toate...si ca au fost foarte ok profesional vorbind...nu o stiu personal, dar o s-o intreb pe prietena mea mai multe si te tin la curent...pup si hai fugi acasa...

Pumpkin, iubita, ajuta o blonda amarata care isi prinde degetele aici intre taste ca o kinuie talentul...ai idee cum pot eu sa vad toate forumurile accesate de mine?...in care am scris eu adica?...simt io ca tu tre'sa stii...

Cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Dai click pe numele tau, pe o postare de a ta si acolo o sa-ti apara profilul tau (nu ca si cum l-ai edita tu, ci cum l-ar vedea altcineva...) si undeva in stanga sunt subiectele recente postate de tine iar in dreapta toate subiectele (ne-arhivate) la care ai postat. Ti-am fost de ajutor?

Miky 15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Mersi mult,el stiu ca e bun,ea e f draguta,insa profesional am inteles ca a facut multe gafe,provoaca nasterile pt ca nu vine in afara programului,unei tipe care tb sa nasca normal nu stiu ce a facut ca a aparut complicatii si l-a chemat pe sotul ei si pana la urma i-au facut cezariana...etc.Ea ca pers mi s-a parut blanda,draguta,vb frumos...insa am auzit vreo 6 pers pana acum care au avut pb cu ea si m-a facut sa ma razgandesc.

Fug acasa in 20min,atunci ajunge sotul,sper sa ajunga in 20mi

Te pup si pe celelalte burtici si sa fiti toate cuminti sa aveti grija de voi si de prichindei

Mada si bb 15 saptamani

Mergi la inceput