Mamici de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna, fetelor!

O pt Hannen - ai mare grija de tine si de burtica si sa revii cu vesti bune.

legat de somn: eu le dorm non-stop daca se poate. chiars i la ervici parca as mai trage cate o aghioasa, dar nu e loc ca sunt in acelasi birou cu seful.

in schimb, nerviii mei sunt facuti armonica. am deja vreo 3 zile la rand in care ma enervez si bocesc din nimicuri. a ajuns al meu sa ma implore aseara sa il inteleg ca si lui ii este greu. ca nu imi cere sa fac nik daca nu ma simt in stare insa sa il inteleg sa ii este greu sa joace si pe psihologul, bucatarul, femeia de serviciu, etc. pt ca eu nu sunt in stare sa fac absolut nik in casa. sunt la fel de fara vlaga ca si o carpa. iar el se straduieste sa le faca pe toate. insa mai rau e ca nervii mei il doboara. si nu stiu ce sa fac - imi dau seama ca nu e normal, ca nu ma comport ca si pana acum... dar nu ma pot controla efectiv.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Alexia27 tu te-ai simtit rau? Sau ai mers doar la un control de rutina?
Sa ai grija de tine si sa nu faci efort. Asta imi spune mie toata lumea, asta transmit si eu mai departe.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Deja misca puriceii?... Eu sunt atenta tot timpul dar nimic... si cica la a doua sarcina se simte mai repede, uite ca la mine nu e adevarat, nu am nici un semn.

Eu am inceput sa simt alte "placeri" ale sarcinii, sufar de aciditate la stomac asa ca stau cu antacizii (sper ca asta e pluralul ) dupa mine. Plus ca imi vine sa fac pipi mai ales cand stranut, mi-e teama ca in curand incep sa ma scap pe mine .

De nervozitate, nu mai zic, eu nu sunt oricum o persoana prea calma, acum imi sare tandara efectiv din orice... ieri i-am inchis mamei telefonul fara nici un motiv ... mi-e rusine si mie de felul in care ma port dar nu ma pot stapani .

Irinuca bine ai revenit, dupa o vacanta lunga .

Alexia, consoleaza-te ca pe masura ce trece timpul riscul de a avea astfel de patanii scade considerabil si sarcina este mult mai stabila.

Cinta, ce analize ti-a dat tie medicul sunt cele uzuale de sarcina. Triplu test se recomanda numai in anumite cazuri, daca ai peste 35 de ani sau daca ai avut antecedente de probleme genetice in familie. Toxo in Ro se cam da intotdeauna, mie mi-a spus doctorita ca nu se face numai de la animale si mai mult, trebuie repetata o data la 2 luni... depinde de medic.

Pumpkin, ai aflat in cat timp se da rezultatul la triplu test? Eu am mai cugetat si mi-am dat seama ca oricum trebuie sa ajung la eco intai pentru ca trebuie sa ii spun varsta sarcinii cand imi fac testul ca sa poata face interpretarea.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Kehleyr, n-am aflat cat dureaza rezultatele dar incerc sa il fac mai devreme, saptamana asta, pentru ca din ce am citit se poate face incepand cu saptamana 15. Merg in seara asta sa pun o intrebare la Institutul de Ocrotire a mamei si copilului (fost Emilia Irza), parca acolo ai spus ca il faci tu, nu? Ei au si ecograf sa fac inainte ecografia necesara ? Ai cumva idee si cat costa ?
Miky 15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Kehleyr nu esti singura care are stari de nervozitate. Eu sunt la fel, si instabila emotional. Plang din orice, de bucurie, de suparare, de nervi, nu conteaza. Imediat imi trece si sunt vesela. Nu peste mult timp plang iarasi. Dar Cei din jur s-au obisnuit cu mine si nu mai zice numeni nimic. Ma lasa sa imi revin si apoi discuta cu mine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cinta, si eu sunt cu nervisorii armonica, azi de dimi am tipat la mama pentru un fleac, nu imi venea sa cred nici mie...
Sotul momentan e calm calm si la locul lui, aplaneaza in fasa orice conflict mic as fi incepe eu...nu stiu cum ma suporta saracu'...

Kehleyr, mangaie burtica si pune o vb buna acolo la bebica sa iti dea un semn, ca io ii vb in fiecare seara...si tati la fel...

Cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Kehleyr, n-am aflat cat dureaza rezultatele dar incerc sa il fac mai devreme, saptamana asta, pentru ca din ce am citit se poate face incepand cu saptamana 15. Merg in seara asta sa pun o intrebare la Institutul de Ocrotire a mamei si copilului (fost Emilia Irza), parca acolo ai spus ca il faci tu, nu? Ei au si ecograf sa fac inainte ecografia necesara ? Ai cumva idee si cat costa ?

Tel. de la Emilia Irza este: 242.27.13. Eu am sunat sa intreb cand se poate face recoltarea (de luni pana vineri de la 8.30 la 10.30) dar am uitat sa intreb cat dureaza rezultatul si acu' nu mai pot sa sun ca e lume in birou si nu vreau sa ma auda. La Emilia Irza se face gratis cu trimitere de la medic, mie mi-a dat ginecoloaga o foaie standard de trimitere cu care sa merg acolo. Am inteles ca fac si interpretarea tot acolo. Nu cred ca au ecograf.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

multumesc de lamuriri, Kehleyr - nu am gasit floricica la simboluri.

mai nou ma mai preocupa una bucata prostie: am tot citit pe forum Nshpe subiecte cu efectele neplacute ale alaptatului asupra sanilor... ashe ca sa nu dati cu caramizi, ca eu tot intreb: conteaza durata alaptatului sau doar faptul ca alaptezi? ca io si asha ii indesam in cupa 75...

stiu ca suna a moft dar... poate va faceti mila si imi spuneti ce ati experimentat sau auzit si voi, fetelor.

am sa iau o pauza de la gandit ca daca nu, cu siguranta mai scot vreo gargaritza de idee pana diseara

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna ziua tuturor

Cristina_Ioana in primul rand la multi ani si mersi pt griji
eu sunt bine,nu f bine dar supravietuiesc,ca si celelalte fete,am vazut ca nu sunt singura,ma cert cu sotul,plang din orice,ma consum f mult,stiu ca nu e bine,dar nu ma pot abtine si din acest motiv azi sunt cam zombi,aseara am avut o disc puternica si am plans ffff mult si nu prea am dormit azi noapte,dar m-am impacat cu sotul si azi toata ziua m-a sunat sa ma linisteasca...sper sa-mi revin,oricum am nevoie de somn,cum ajung acasa direct in pat ma bag.

In rest ma tot gandesc sa schimb doctorita si cred ca asta o sa fac si astept sa ma duc la analize iar si pe urma la control.

Va pup pe toate si va doresc o seara linistita,fara nervi si plansete.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, ai patit ceva cu doctorita sau ai dubii? De ce vrei sa o schimbi?
Oricum, daca tu simti ca e ceva in neregula, nu mai sta pe ganduri...
Vad ca toate suntem la vale cu capu'si nervisorii...
Cu soacra cum mai esti, mai face scheme de-ale ei?
Eu m-am trezit cu a mea pe cap aseara, cica a venit in vizita sa ne aduca sarmale...am avut un schimb de priviri cu sotul si i-am comunicat ca noi tocmai ieseam, asa ca am dus-o acasa repejor...

Cristina 14+

Mergi la inceput