Mamici de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
a.cicel spune:
Olguttza pe unde esti soro? Tot in conced? Tu cum te simti? Nu ai mai dat nici un semn de viata.
POZE
Cristina_Ioana spune:
Neata, burtici!
Letitzia, saru'mana de sfat,ca m-ati luminat si pe mine cu scobutilul. Mie nu mi-a zis inca dr sa pun, dar ma duc miercuri si o sa il intreb si pe el.
Huacin iubita, calma sunt eu, dar mi-e frica de contractii ca de dracu'. Asa am facut, cum am simtit burta tare m-am asezat in pat si acolo am intepenit toata ziua...mai mangaiam burtica si vb cu bebica, sa ne linistim mai repede amandoi...adevarul e ca nu cred ca sunt contractii, sunt multe crampe si gaze si e burtica tare putin, dar fara sa simt ca se strange, cum e la contractii...
Vreau sa-ti spun ca noi avem un acvariu mare rau, are mai mult de 200 litri si imi plac rau pestisorii, sunt tare linistitori si frumosi...sotul meu se ocupa des si schimba toate alea, tot el le da si mancare, avem si multi sanitari mari care curata si ei, filtre mari si scumpe, deci sper sa nu fie pb...chiar sunt frumusei
Stefania,iubita, la mine se intampla un fenomen ciudat cu cafeaua, ca inainte beam in fiecare dimineata la birou...acum nu o mai suport si nici nu ii mai simt lipsa, posibil sa fi fost doar obisnuinta si tabietul de a bea cafea cu colegele si daca acum nu mai merg la munca, nu ma mai tenteaza deloc...
a.cicel- te inteleg perfect cu foamea, dupa ce am scapat de rau si greturi, vomat si alea-alea, acum mi se face rau daca nu mananc...efectiv tb sa mananc ceva destul de des, ca ma ia cu lesin...eu intru in 14 sapt si am luat 1kg jumate momentan...sper sa nu o iau razna cu kg...ca ma bate si domnu'dr...
Hannen scumpa, cred ca s-a creat o confuzie si o rog muult pe Pumpkin sa corecteze ea acolo, eu am UM 8 oct, deci DPN 15 jul...9 sept zisesem ca e ziua mea de nastere...hihihi 
Dragele mele, eu am o pb maaaaaaare: nu reusesc mai sa dorm noptile..azi-noapte am reusit sa adorm pe la 5 de dimi si sunt vraiste toata ziua..iar daca dorm, visez numai tampenii...la voi cum e cu
?
In alta ordine de idei, vreau sa va spun ca bebe misca- nu gluma...e adevarat ca simt usor fal-fal-ul ala, nu da tare, dar nu am cum sa confund senzatia, este unica..si asta ma face tare fericita...
Irinuca si Mada_Cristina, va dau disparute...
Cristina 13+
cristina_p76 spune:
huacin si cypocs multumesc pentru sfat.
Mai am o intrebare. Avortul spontan se traduce automat prin sangerari, nu-i asa?
Eu am trait o experienta urata azi-noapte.Sotul meu a avut un cosmar, a urlat binisor, catelul nostru -un cocker spaniel care are prostul obicei ( trecut cu vederea de noi) de a dormi cu noi in pat s-a speriat crunt, a plonjat din pat de langa sotul meu in diagonala, s-a lovit de noptiera si a aterizat pe podea in stare de soc. Trebuie sa va marturisesc ca il avem de 7 ani , l-am luat de pui si il iubim ca pe copilasul nostru.Dragul de el se zbatea pe podea ingrozitor, a facut pipi si caca pe el, sotul meu i-a apucat limba sa nu si-o inghita, a fost groaznic. S-a linistit intr-un finat bietul puiut ca eu am vorbit intr-una cu el si l-am mangaiat. Nu pot spune ca m-am speriat in acele momente . M-a intarit Dumnezeu. Sotul meu era alb ca varul.Oricum ideea este ca azi parca nu prea mi-a fost greata si nu am vomat pana la ora asta. Sper sa nu fie ceva in neregula cu bebe. Daca ar fi fost as fi sangerat nu-i asa?
Va rog linistiti-ma!
irinuca spune:
Cristina, 'traiti!Ma prezint la apel!
Iote ca dupa o absenta luunga am reaparut si eu.Am fost in concediu si mi-am jurat ca nu dau drumul la calculator de acasa si ca stau cu famelia mea cat mai mult si mi-am respectat promisiunea.
Vad ca lista s-a lungit rau si ma bucur enorm.
Pt. cine ma mai tine minte...eu sunt bine.Foarte bine.
Am avut, e drept, o saptamana intreaga de certuri groaznice si plans si suparare cu sotul meu dar ieri ne-am impacat.Am plans la greu dar sper sa nu-i fi facut prea mare damage lui BB.
De miscat, misca si "puricelul" meu si chiar daca nu simt foarte intens stiu ca e acolo si stiu cand e treaz.Maine ma duc la eco la Marimed si abia astept.Sper din tot sufletul sa se poata vedea si sexul.
Greturile m-au mai lasat si de varsat mai vars dimineata la 2-3 zile.
Depresiile si nervii s-au diminuat si...incep sa ma simt mai bine.Am o burtica vizibila prin orice fel de haine oricat de largi ar fi si mi-am cumparat blugi speciali de sarcina din "H" chiar foarte draguti.
In rest...de sarbatori am petrecut binisor, am avut parte de un Craciun foarte bogat cu cadouri muulte si dragute, am reusit sa-l fac fericit pe Raducu cu pestii pe care i-am facut cadou (de data asta n-a mai murit nici unul si-s tare frumusei).
Va pup mult si sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi.
Irinuca 13+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
pumpkin spune:
Cristina-Ioana, nu e nici o confuzie pe prima pagina. La tine am trecut DN 9 septembrie 1976 iar DPN-ul e 12 iulie, e preluat inca de la primul capitol. Ti-l modific cu 15 iulie, da?
Miky
14+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
cristina_p76 spune:
Tot eu sunt.Dupa ce am terminat de scris, m-a luat greatza. Sper sa nu fie indusa. Oricum sper ca bebe e bine, copilul negru si paros e bine si el(am sunat-o pe mama si mi-a zis sa stau linistita ca e ok).
Asa ca pupici pe burtici.
geliza spune:
pentru cele care intrebau cum se procedeaza cu anuntul la locul de munca...uitati aici o formulare. gasita tot pe net:
IN ATENTIA DEPARTAMENTULUI RESURSE UMANE
D-le Director,
Subsemnata, ............., angajata a SC ........... in functia de ........., Departamentul .........., in conformitate cu prevederile art.2, lit.c, din O.U.G. nr.96 din 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, respectiv H.G. nr. 537 din 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 96/2003, va instiintez ca in urma unui control medical de specialitate s-a constatat ca sunt insarcinata, varsta sarcinii fiind de X saptamani in prezent.
Mentionez ca nu necesit masuri speciale de protectie.
Anexez la prezenta copii ale actelor medicale care dovedesc cele mentionate mai sus.
Va multumesc.
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Alexia27 spune:
Buna fetele, m-am intors si eu cu vesti. Am fost sambata dimineata la spital si doctorita m-a internat de urgenta cu diagnosticul de disgravidie de prim trimestru. Si de unde stiam eu ca fac o perfuzie si plec acasica, taman bine mi se spune ca e musai sa raman in spital, ca daca plec o fac pe riscul meu, ca se poate pierde sarcina. Mi s-a parut un pic cam exagerat, dar am zis sa nu risc si sa stau cuminte. Si colac peste pupaza, tocmai sambata mi-a plecat si sotiorul din tara, asa ca am alertat tot familionul (a se citi mama) sa vina sa imi aduca si mie haine de spital. Ieri, dupa a doua perfuzie si o injectie cu algocalmin - ca de, a trebuit sa fac si ceva febra- m-a trimis acasa cam cu parere de rau si cu indicatia ca daca tot mi-a asa de rau sa ma intorc imediat.
Oricum, acum sunt mult mai bine, nu mai
si nici greata nu prea mai imi e, si m-am mutat la mama pana vine al meu acasa ca sa ma rasfete si pe mine cineva![]()
Miercuri ma duc iar la spital sa vorbesc cu doctorita si sper de-acum sa fie bine.
Va pupic pe toate
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
pumpkin spune:
Irinuca, si noua ne-a fost dor de tine !
Multumim pentru ideea cu H-ul si te asteptam cu vesti despre sexul bebelusului!
Miky
14+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
Cristina_Ioana spune:
Asa mai Irinuca, prea nu mai stiam nimic de tine
Bine ca esti ok si ca ti-a priit concediul cu familia...mai putin cearta cu sotul...si eu am tras aseara o portie de plans si am tipat la el, dar stie saracul ca avem piticei multi pe creiesh acum si se chinuie sa ma impace de fiecare data...
Si eu ma duc la eco pe 23 la Iosup si sigur imi va spune sexul..eu simt ca e fetita,dar nu m-ar deranja nici baietel sa fie...tare mi-e drag cand simt cum misca
Eu cu hainele nu am pb momentan, incap in toti blugii, ca sunt cu talie joasa, pun un body si gata...si la mine se vede burtica si am pus 1kg jumate...
Alexia,imi pare rau iubita de ce ai patit. Sa stai cumintica in continuare si nu te mai gandi ca e sotul plecat si tu singura pe lume, ca ne ai pe noi...
Pumpkin, sarumanusitzele, hihihi, e adevarat ca nu am mai verificat sus acolo la inceput...saru'mana de modificare...
Cristina 14+