Mamici de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pumpkin, esti o meseriasaaaaaaa!!! Doamne ce simplu era...acum mi-e si rusine...saru'mana mult...

Mada, pai daca e asa incearca si in alta parte...parerea mea...ca eu am patit-o urat de tot la prima sarcina cu DINCA, la fel era draguta si comunicativa, dar nu m-a ajutat cand am avut nevoie...
eu oricum intreb de ea si iti zic ce aflu

Va pup pe toate, seara buna!

Cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna seara frumoaselor! Toate gravidutele sint frumoase:)

V-am citit in fiecare zi, uneori cu voce tare, sa ii arat sotului cit de multe fete au aceleasi simptome ca si mine. Mi-a venit inima la loc, dupa 4 zile de pauza, mi s-au umflat toate la loc, nu pot sa maninc nimic in afara de biscuiti, stixuri si fructe, asa ca bebe e la locul lui. Pot sa fac mincare, dar nu imi trebuie sa gust nimic.

Am gasit multe explicatii in mesajele voastre. Norocul meu, ca aici nu iti spune nimeni nimic. Miercuri merg la primul control.

a.cicel, am citit intr-unul din mesajele tale ca maninci pateu. Te rog eu sa il lasi de-o parte. Aici am citit si mi-a spus asistenta sa nu maninc ficat si produse din ficat. Nu te supara pe mine.

Ma inscriu si eu pe lista, DN este 10 sept 1970, am facut punctia pt FIV pe 28 nov, iar DPN 20 aug 2006, poate nasc cu Sinziana odata:)

Va pup si va doresc mai mult bine.

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Chiara 2005eu am luat, la recomandarea medicului Maalox si Dicarbocalm. Aveam voie sa iau cam 4 - 6 tablete pe zi. Din pacate mie nu prea mi-au ajutat. Am scapat de arsuri cu un tratament homeopat si speram sa nu mai am parte de ele pana la sfarsitul sarcinii dar cand citesc ce scrieti voi....
irinuca imi poti spune te rog de unde din H ti-ai luat blugii de ? asa aproximativ sa nu bajbai prin tot.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit dar eu de cand sunt cand vad ca cineva incepe sa ma enerveze ma prefac "senina si cretina" ma gandesc la ale mele si ma uit asa cu o privire complet tampa - descurajanta pentru interlocutor.

Mitza 11+
Copilul cu copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Geliza, eu merg in jur de ora 19, te rog sa ma crezi ca data trecuta am plecat asa de entuziasmata ca aflasem de bebe incat nici nu am retinut ora programarii bine, dar parca la 19. Tu la cat mergi?

Vad ca majoritatea pe aici aveti nervi, ma alatur si eu, ca de la un timp sunt asa irascibila de ma enervez si eu pe mine!
In prezenta greturilor, mie mi-au mai trecut, oricum nu prea m-am luptat eu asa mult cu ele, dar totusi apar in fiecare dimineata si de multe ori si pe parcursul zilei dar nu sunt asa insuportabile.
Ce ma deranjeaza pe mine cel mai tare e constipatia care cred ca si-a facut aparitia cam devreme la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hello, burticutzelor!
Acum am aterizat si eu de la serviciu. Am vazut ca multe dintre voi au inceput deja sa-l simta pe bebe. Eu stau in fiecare seara cu mana pe burtica...si nimic! In afara de gaze, nu simt altceva. Si sunt deja in saptamana 16. Burta a inceput sa se vada bine de tot. Sambata mi-am cumparat o pereche de raiatzi bleumarin de la Rococco. Sunt cu elastic pe burtica si m-au costat 900.000 lei. Mie imi plac la nebunie. Mai erau o gramada de haine dragutze, inclusiv salopete de raiatzi si de blugi, dar deocamdata erau prea mari de mine. Eu mi-am cumparat cel mai mic numar, 40, si tot imi sunt un pic largi.
Si eu am inceput sa am arsuri la stomac, mai ales daca beau ceva acidulat. Asa ca am ajuns sa beau doar apa plata. Nici macar sucurile nu le suport. Dar deocamdata nu e atat de grav incit sa iau medicamente pentru asta.
Stiti la ce ma gandeam zilele astea? Dupa ce or sa treaca toate fetele de perioada cu gretzuri, poate ne intilnim si noi pe undeva, la un restaurant. De-abia astept sa va cunosc. Si in ultimul timp am un chef de distractie ceva de speriat. Eu si sambata si duminica am iesit cu prietenii la restaurant. Dar este explicabil, dupa toata perioada de mai mult de doua luni in care am crezut ca mor de rau ce mi-a fost.
Tina, bine ai revenit printre noi.Ma bucur ca esti bine, chiar ma gandeam la tine ce mai faci. Ai sa vezi ca de data asta o sa fie bine.
Va pup pe toate!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burticutze!
Vad ca majoritatea trecem prin aceleasi stari,si eu am tras niste certuri urate cu sotul saptamana trecuta,am plans mult,sper sa nu fi facut prea mult rau bebelinei
Felicitari celor care misca puriceii ,daca va spun ca cateodata simt si eu cum misca o sa spuneti ca sunt dusa.
Dar cand adoarme David pe mine,probabil cum se impinge putin in burtica se micsoreaza spatiul gol si uite asa simt eu cum misca bebelina De confundat nu am cum sa confund,doar stiu foarte bine de la David.
Eu probabil ca voi fi ultima care va afla sexul,cei de la spitalul meu NU VOR sa spuna,cica sa fie surpriza la nastere.
O sa merg la alt spital sa imi faca o eco pentru sex dar prefer sa astept sa fie sarcina mai avansata,probabil dupa 20 de saptamani;la David exact la 20 de saptamani mi-au spus ca e fetitza.
Doar pe la sfarsitul sarcinii i s-a facut unui doctor batran mila de mine(de la spitalul meu) si in timpul ecografiei mi-a soptit "boy,boy"
Ce sa va mai spun,am si eu burta mare,deja am trecut pe haine de graviduta,duminica am fost la cumparaturi ca i le-am dat pe toate surorii mele si nu mai aveam nimic
Aaaaaaa mi-am revenit bine de tot cu pofta de mancare,am scapat aproape de tot de greturi,ieri cel putin am avut intr-una pofta sa mananc si normal am bagat in mine in nestire

Stefania 10+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna fetele.
Ce mai faceti,cum va simtiti?Noi suntem morti.Aia mica,mica are gripaia tamiflu,aia mare are gitul inflamat,adica amigdalele si riscul de gripa e mare iar eu cred ca sunt "tartora" dar n-am ce face decit sa stau asa.Heeeeeeeeelp!
Stefania,deja se vede burtica?Ce fain.Eu nu stiu cind o sa se vada,la a doua abia pe la 6 luni a inceput sa se cunoasca ca-s gravida.Cel putin cind ma intindeam eram plata,al meu ma controla mereu si ma intreba "sigur esti gravida".Da` si cind a "pocnit",nu se mai oprea,aproape de nastere eram imensaaaaaaa.A avut 4350g,o uriasa .Nici n-am crezut ca nu-i baiatca ma batuse tare de tot.
Stiti ce-i culmea?Eu la ambele sarcini eram disperata dupa dulciuri,acum nimic.
Visez doar la mincarurile soacra-mii si la tot felul de muraturi ,acreli si iutzeli.Oare ce insemneaza treaba asta?
Va pup,ma duc pe la bucatarie sa bag un castravecior muratvoi de la romanika faceti o pomana si aruncati o muratura ,un pepene murat sau oleaca de varza.Vaiiiiiiiiii,mor aici,iote ce-mi fac eu singura.Pepene muraaaaaaaaaaaaaaat

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Salut burticutze!
letitzia merci mult de tot.acum am inteles,chiar mi-am adus aminte ca se foloseste si in cazurile de infertilitate...n-am de ce sa iau..oricum am deja 14 saptamani si pericolul cel mai mare sper ca a trecut.
Vreau si eu sa-l simt pe bebe.Parca cateodata il simt dar nu sunt sigura,mai degraba cred ca mi se pare mie...Vai ce curioasa sunt!Ce frumos trebuie sa fie.Azi am fost sa iau carnetul de insarcinata si ne-a spus ca abia dupa 20 de sapt o sa-l simtim...Eu eram foarte mandra ca stiam deja de pe DC cam tot ce ne spunea...Am tinut si o papusica in brate de 3 kg care nu-si tinea capulMie imi venea sa plang de emotie...Abia astept!Apoi a spus ca este bine sa-l tinem in brate pe mana stanga ca sa putem folosi dreapta(pt dreptace),iar bebe poate asculta astfel inima mamei la fel cum auzea si in burtica...Sa vorbim mereu cu el cand ii dam san si sa-l privim in ochi chiar daca el are ochii inchisi.Spunea ca multe mame dupa cateva luni se uita la tv in timp ce dau copilului tzatza...
hannen ai grija de tine si de fetite...Nici eu nu mananc dulciuri fata de cum eram inainte sa raman,sper sa fie baietel.Si sper sa-mi spuna repede sexul ca eu mor de curiozitate...Eu as vrea sa-mi spuna pe 19 luna asta cand merg la doctor.
Oricum cred ca bebelu meu e cam lenes dupa cum l-am vazut si la ecografie,poate de asta nici nu-l simt...
mamaluidavid si tu ai grija sa nu mai racesti.Pana acum am scapat.
Va pupic fetelor.Sa auzim numai de bine!

14+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

M-am dus la bucatarie si-am incercat eroic sa maninc o supica de pui acritaaaa tareee cu lamaie.Nu merge si gatami se face o greatza de-mi vine sa mor.
Am bagat un mar.Traiasca merele,mandarinele si portocalele ca astea ma tin in viatza!
pika-pikaeu pe aia mare am simtit-o de la 3 luni,pe a doua pe la 5 ,poate 5 juma.
Acum astept
Sa stii ca asa e ,dupa un timp te mai uiti si la tv-eu mai ales daca lui o sa-i placa sa doarma numai cu suzeta lui mami in gura.Ale mele asa au fost

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
romaniaau cum sa nu mananc ficat? Pai mie imi place la nebunie. Chiar mi-am facut si o tocanita de ficat de pui. Cred ca mor daca nu mai pot manca.
hannen iti trimit eu muraturi, ca am...slava Domnului...3 butoaie cu varza murata si 25 kg de castarveti. Asa ca am de unde da si la altii. Si ai grija de tine, sa nu racesti mai tare, ca nu e bine pt BB.
Si eu am trecut la pantaloni mai largi, ca tot ce aveam in dulap nu mai intra pe mine. Asa ca m-a luat iubi de mana si mi-a cumparat 2 perechi de pantaloni, si saptamana viitoare mai primesc 2.

POZE

Mergi la inceput