Constanta te saluta!(62)
Raspunsuri - Pagina 6
happymumy spune:
Salut fetelor! Ati fost foarte harnice, ca eu am cam tras chiulul putin, si acum am avut de recuperat vreo 4 pagini! Bravo! Harnicute foc! Spun si eu cu intirziere(cam mare) La Multi Ani! tuturor celor aniversati, atit bebici cit si mamici!
Si imi pare tare rau pentru bebeii bolnaviori, ca tare rau e sa ai puiul bolnav. Multa sanatate!
Mada bravo pentru concediul din Spania! o sa ma uit si eu imediat pe poze! Ai fost si cu Sofi sau ati lasat-o acasa? De fapt, o sa ma uit pe poze si o sa aflu.Macar ai venit cu bateriile incarcate sau mai obosita decit atunci cind ai plecat? Ca eu asa patesc, ma intorc din concediu mai abosita decit plec.
jone spune:
da.despre anexa 4 e vorba.
m-a sunat de la serv ca e gata adeverinta.eu cu gura cascata ca ce dragut din partea lor.
dar...de fapt sa le zic ce acte mai trebuie ptr dosar ca nu stiau si mai au si alte mamici.
acum astept sa se trezeasca puiutzul ca s mergem dupa adeverinta/
jo si alexandra
happymumy spune:
Salut fetelor! Ati fost foarte harnice, ca eu am cam tras chiulul putin, si acum am avut de recuperat vreo 4 pagini! Bravo! Harnicute foc! Spun si eu cu intirziere(cam mare) La Multi Ani! tuturor celor aniversati, atit bebici cit si mamici!
Si imi pare tare rau pentru bebeii bolnaviori, ca tare rau e sa ai puiul bolnav. Multa sanatate!
Mada bravo pentru concediul din Spania! o sa ma uit si eu imediat pe poze! Ai fost si cu Sofi sau ati lasat-o acasa? De fapt, o sa ma uit pe poze si o sa aflu.Macar ai venit cu bateriile incarcate sau mai obosita decit atunci cind ai plecat? Ca eu asa patesc, ma intorc din concediu mai abosita decit plec.
Credeti ca pot sa o duc si eu pe bebica mea la patinoar la cei 2 anisori ai ei? Sau e prea devreme? Si ma intreb daca or avea ghetute pentru piciorusele ei? Ca tati zice ca nu prea sint normala ca vreau sa o duc la patinoar! Voi ce credeti?
Si apropos de subiectul acesta ,cu activitatile sportive, spuneti-mi si mie daca stiti unde as putea sa o duc in Constanta, si mai ales unde mi-o primeste la virsta ei, la orice fel de zbenguiala? A se intelege sport...
Si va rog sa va reluati vechiul obicei de a va intilni cu puiutii, ca vrem si noi foarte mult .Ca la party cu Mosul nu prea am reusit sa va cunosc!
In rest noi sintem bine, si am mari emotii ca puiuta mea implineste saptamina aceasta 2 anisori, si nici nu ptrea stiu cum sa-i organizez petrecerea, daca acasa sau nu, etc.
In rest sintem bine, slava Domnului ca e sanatoasa! Umbla toata ziua prin casa si cinta "muti ani taiasca!". Se pregateste si ea in felul ei!
Pupici tuturor! Si tare mult mi-ar placea sa va mai vad, sa va cunosc mai bine!
Ghiulten + Ayla(15.01.2004)
mav spune:
ufff.... tre' sa mai facem injectii inca o zi.... si abia apoi intram pe siropel....
si ca forma de protest (banuiesc), baietelul meu n-a vrut sa se culce in patut la el, ci s-a culcat pe jos, pe parchet, cu capul in "brate" la iepuroiul cel mare de plus....
oana
Vic & Sebi (04.02.2004)
jone spune:
nu stiu ce coace alexandra mea?!ca azi a dormit 3 ore s-a trezit pe la ora 15 si acum e 16.30 si e cu capu in paturica si se culca iar.
febra nu are.
jo si alexandra
ege spune:
la multi ani!cu intarziere
noi suntem bine.ege a mea si-a descoperit manutele si sta numai cu degetul mare in gurita.sa nu va mai spun ce de bale ii mai curg.
in rest e cumintica. aseara am fost cu ea la selgros si a fost cam maraita ca nu facuse kk de 2 zile.
ce mai stiti de cic?tr sa depunem noi dosarele la primarie
mai vb
plange fata
ege
CRIXIA spune:
TatianaS, nu la mine vii cu dosarul! La Primarie!
Bravo pt Biutza ca-si revine! Recupereaza pt. ce nu a mancat!
MAv, imi e mila se Sebi! Off, bolile astea si medicatia!
Noi avem doar muci, am stat cu frica sa nu se agraveze! Slava Domnului! Sanatate va dorim si voua!
Am reinceput scarbiciul! Ce urat e, dupa sarbatori!
jone spune:
of!te stim si noi pe tine si nu putem aduce dosarele la tine.
nu stiu maine cum am sa fac.trebuie sa bat drumul pana la eforie cu tot cu alex dupa mine.o placere pe vremea asta.
si nu cred sa vrea sa stea singurica in spate in scaun.
am vazut la tv cozile alea imense.ce tampenie.si o sa o facem lunar.
jo si alexandra
Fiquelle spune:
Buna seara!
Mav, tare imi pare rau pentru Sebi ca e chinuit...pupicei de la Sofi...m-a impresionat faza cu "iarta-ma, mami". Sanatate multa va dorim!
Tatiana, ma bucur ca Bianca e bine!
Camelia , dupa 2 saptamani de stat acolo, m-au "deprimat" la intoarcere preturile la mancare si mizeria(noroiul) de la mine din cartier!...si ar mai fi, dar parca...e mai bine acasa, totusi
Crix, ce stii, eu daca m-am intors la munca in septembrie 2005, iar Sofi face 2 ani in august 2006, am drept la cei 3 milioane ajutor pt bona sau cum ii spun ei? Si pentru asta trebuie dosarul ala? Iar in privinta familiei, sa stii ca am poze cu toti, dar nu le-am pus (ca am familie mare ). Pupici Alexiei.
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle