Constanta te saluta!(62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ce ziceam cu impuscatu'?!
vineri am vorbit la mine la serviciu si am rugat frumos sa imi faca adeverinta aia ca am nevoie de ea si nu pot sa o iau decat luni dimineata.ca at. am cu cine o lasa pe alex.
am rugat-o frumos.frumos.
acum dimineatza maimbrac ma pregatesc de plecare si ce imi zic:"i=a sa dau un telefon sa vedem daca e gata" si surpriza! tipa nu numai ca nu este dar are si hartiile incuiate!si vine dupa 10.30 si eu care pana in 12 trebuia sa ma intorc.
a!sa nu intelegeti gresit! trebuie tocmai la primaria de la eforie ma duc!
cred ca cer eu prea mult.

vic - un pupik lui sebi.
tatiana - bravo!bravo! ptr bia
sinzi - stii ce le facea mama surorilor mele cand nu mancau?statea 10 minute cu ele si daca vedea ca nu si nu at. le intreba:"gata cu mancatul?mai vreti ceva?" la care ele raspundeau ca :"gata!si ca nu mai vor nimik!"
si le dadea liber! adik le lasa sa se ridice de la masa cu toate ca farfuria le era plina.
apoi baga tot in frigider, prin camara sau alte locuri ca s anu ajunga la ele.nu le mai dadea nimik intre mese.
mie imi era cam mila de ele.dar azi asha maine asha si apoi ...au inceput sa pape.
e drept ca alegeau numai zeama sau nu stiu ce leguma dadea de o parte dar mancau si o faceau mult mai bine.
(in schimb pe mine cand eram mica ma tinea si 2 ore in fata farfuriei! si tot nu mancam. o pandeam sa plece de langa mine si ori o turnam in cratita ori pe la gunoi)

pupici

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si va multumesc mult pentru urarile de Sf. Ion si ptr ziua mea Da, azi implinesc 28 de ani si ma simt fericita, implinita si..obosita pentru ca Alex imi face de ceva timp nopti albe. Se trezeste din ora-n ora si in jur de 4 jumate e trezirea definitiva, e maraita, vrea numai in brate...pun asta pe seama dintisorilor care inca nu dau alte semne sa apara.
Cornelia, LA MULTI ANI!!!! cu multa sanatate, fericire si noroc in viata.
Mav, multa sanatate lui Sebi, sa se faca bine cat mai repede din partea noastra.
Gata, a inceput programul artistic. O saptamana frumoasa tuturor!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata.
La multi ani! Cornelia si Oana. Sa fiti sanatoase si fericite!
Tatiana, bine ca si-a revenit Bia.
Vic, da ce bine ca s-au inventat antibioticele dar am auzit ca nici prea multe nu e bine... Eu am luat cand eram mica en-gros, si ma gandeam ca nu o sa isi mai faca efectul!...

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

MAV multe pareri de rau, ptr Sebi ca a fost bolnav si de bine ca-si revine.De ce nu ai vb cu doc care ti-a venit acasa sa-i puna un cater ca sa nu mai intepi copilul de fiecare data?MUlta sanatate in continuare.
MADA bine ai venit din frumosul concediu, felicitari.
CORNELIA,,sa fii fericita si sanatoasa.
Multe pareri de pau pentru toti bolnaviorii-multa sanatate si insanatosire rapida.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
m-ati dat disparuta, asa-i?
ei bine am facut o cura de dezintoxicare de calculator cu ocazia vacantei. dar acum....cu drag si spor la munca!
Tatiana si Vic, imi pare tare rau ca piticii fusera bolnaviori. sper sa fie ok si veseli de acum inainte! si bnie ca si-au facut tratamentele efectul.
incerc sa citesc din urma si revin!
pupi tuturor!

Mergi la inceput

Cornelia si Oana la multi ani!multa sanatate, bucurii si mult noroc!

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, Cornelia si Oana.tot ce va doriti

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neata, 'neata!
La multi ani Oana si Cornelia, multa sanatate si bucuri alaturi de cei dragi voua.
Vic si Tatiana, ma bucur sa aflu vesti de bine despre micutii vostrii. Multa sanatate!
Mada bine ai venit. Cum a fost acomodarea cu Ro?
Eu am fost de noapte la munca, a venit mama si a luat-o pe Alex si de acum incolo urmeaza sa dorm si eu putin, pana acum am . Mai am de facut ceva de haleala, dar cand ma trezesc, fiindca acum imi cad ochii in gura. Este curent la serviciu si sunt..."tare" de urechea dreapta, care ca sa puna capac ma mai si doare din cand in cand.
O saptamana super si fara peripetii!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

ce ziceam mai devreme?!
sun la serviciu sa vad daca au venit, daca au facut adeverinta ...si surpriza ca cica nu imi trebuie!si ca nu au facut!
sun la primarie!si surpriza TREBUIE!SI SA ADUK PANA PE 10 ca altfel nu i-au bani in februarie!
sun la serviciu!da?trebuie?atunci o sa faca.intreb:"cand sa vin dupa ea?" pai la sfarsitul programului! si le spun pai mie imi trebuie repede (in gadnul meu daca vin la sfarsitul programului sa nu am iar surprize)
ca sa mai sun!

traim in romania!si asta ne ocupa tot timpul!

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

Buna Jone,
Ce-ai mai facut in legatura cu aceverinta de la angajator?
Este vorba despre anexa 4, nu-i asa?

Nu s-a modificat termenul de depunere a cererilor?
Georgeta

Mergi la inceput