Constanta te saluta!(62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Crix, pai il am de vreo 2 ani...desi arata tare bine...si vreau sa scap de el ...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Vic sanatate si alta data direct la bucuresti.
va pup si o seara buna tuturor!

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Crix, pai il am de vreo 2 ani...desi arata tare bine...si vreau sa scap de el ...

Sinzi, Radusi David

Daca nu-l v-a cumpara cineva care are nevoie de el acum, eu raman cu gandul la el pentru prietenele mele care vor naste in 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna seara.
Multumesc pt. urari, ieri nu am avut timp sa intru pe net din cauza de musafiri, asa ca urez si eu acum -La multi ani- tuturor Ionilor si Ioanelor.
Sinzi, si eu vreau la patinoar!!!! Daca mai mergi sa ma anunti si pe mine. Nu am mai fost de cand eram in liceu si mi-a parut rau ca atitia ani nu a fost patinoar in Cta. De-abia acum am aflat ca exista din nou un patinoar la noi si as vrea sa merg. Patinele de inchiriat sunt in stare buna? Cand eram mica le aveam pe ale mele personale. Are si pentru pitici, nu? David nu a luat nici o cazatura? Oare Paul cum s-o descurca?
Adina, unde predai acum?
Vic, sanatate, vad ca stii multi dr. pediatri poti sa dai lectii.
Mada, bine ati revenit din concediu!
Cornelia, unde esti, nu mai dai nici un semn de viata..

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...am uitat sa va spun dignosticul... <angina acuta pultacee cu reactie inflamatorie>...
cred ca sebi se simte putin mai bine, pt ca s-a mai desumflat gatutul si a reusit chiar sa si manance putina ciorbica pasata.
off, tare rau e cand sunt puiutii bolnaviori!

bia a tatianei o fi mai bine?!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

sanzi - misto scaunul
i-am "raportat" sotului despre scaun.nu vreau sa am surpriza ca a mai luat si el vreunul.
asha ca astept sa vad ce imi zice.

vic - sanatate multa si pupici lu sebi!
cum ziceam mai acu cateva zile sa umbli cu pusca si sa ii impusti pe astia care iti vor bani si sa nu presteze nimik de ei.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Jone nu se stie,s-ar putea sa te rog sa-i scanezi un pic miscarile...
Cand am fost sa o inscriu directoarea,care intamplator este o veche cunostiinta de-a noastra,ne-a spus ca este o scoala intr-un cartier select...adica m-a spart...cred ca pe romaneste a vrut sa spuna ca e scoala pentru copiii oamenilor cu bani si sa ma astept la fitze...din partea lor...
Am incredere totusi in capacitatea Biancai de a se adapta la situatii diverse...

Sanatate bolnaviorilor urez si eu...

Vic si eu cu trei bilete la injurat medici...schimb si eu pediatri ca sosetele...

Sanzi in sinea mea banuiesc ca imi fac probleme aiurea,insa nu ma pot stapani sa ma intreb de ce naiba nu mananca mimoza pudica...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Loreen te inteleg ca si io imi fac aceleasi pb..numai ca David e mai mare...
Are niste fitze la mancare de te doare capu!!!
Noi stam si o ora la masa...plimbam lingura prin farfurie si trancanim cate in luna si in stele ca sa nu cumva sa fie nevoit sa bage ceva in gura!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Am sufletul rupt in doua... Asa tare m-a impresionat Sebitzu.... Dupa ultima injectie, plangea si-mi zicea "mami, iata-mi!!!iata-mi!!!" (iarta-ma! iarta-ma!)
Cum poate el sa inteleaga ca trebuie sa suporte asemenea durere, ca sa se faca bine si ca nu a gresit cu nimic?
Totusi, tratamentul da roade si eu sunt recunoscatoare ca s-au inventat antibioticele, ca nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi fost fara ele.... Sebi a dormit toata noaptea, fara sa se trezeasca, fara sa scanceasca si important- respirand mult mai bine! +ca aseara a mancat binisor, semn ca a putut sa inghita!
Speram sa trecem azi pe siropele si sa nu mai facem injectii! Sa vedem ce o spune d-na dr... Dar eu nu cred ca mai este cazul de internat in spital!

Tatiana, ma bucur ca Bia este bine!!!! Va asteptam la noi, peste cateva zile, cand o fi si Sebi ok!

Cornelia, !!!!! Asteptam un semn de viata!

O zi grozava pt toata lumea!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
mav, sanatate multa lui sebi, sa se faca bine micutul de el,imi inchipui prin ce treceti cu injectiile astea.
sanzi, tare frumos scaunul si mie mi-ar trebui unul, dar las fetele si bebeii inainte.ca asa e frumos.daca nu il va vrea nimeni eu sunt ultima pe lista.
tatiana, ma bucur ca bia e mai bine.sanatate in continuare.
razvan s-a gandfit el aseara ca pe la 1.30 de ce sa mai doarma asa ca am stat treji pana aproape de 4 si apoi a mai dormit pana la 6.30.ne omoara dintii si maselele astea care nu mai ies odata.astazi mergem la bretonel sa frizam baiatul.o sa pun poze cu "inainte " si "dupa".o zi minunata tuturor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput