Constanta te saluta!(62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Azi am avut o zi foarte grea dar m-am mobilizat si am facut un album cu ziua Andradei, insa am pus doar pozele de la petrecerea de dimineata. Sper maine sa reusesc sa-l termin. Pana atunci va invit sa-l vedeti: http://community.webshots.com/album/540287072sMyLsm
Loreen, o sa-ti povestesc in direct, cand ne vom intalni, "aventurile" mele in sistem. Baneasa ma cheama!
Ma bucur ca se simt mai bine copilasii bolnaviori, de la noi.

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

buna, buna!
Fiquelle- musai sa depui adeverinta ( anexa 1 la reglementari_o gasesti si aici pe forum), chiar daca te-ai intors la serviciu inainte de 1 ian.2006.Si acum valabil si pt. DanaB: dosarele ciompletate de actre serviciul salarizare si dischetele cu indemnizatia sunt depuse de catre angajator la Directia de M-ca si cum s-o mai numi(Crixia stie), pe baza unei cereri formulate de voi( pt. indemnizatie Cic sau pt. stimulent).Bafta!Revin cu amanunte maine.Eu oricum cu <Cererea si declaratia pe propria raspundere> si ciopiile dupa buletin, ma prezint maine pe Ecaterina Varga-fosta casa a casatoriilor. Dupa farmacia Miga, prima strada la dreapta....

Poze Craciun!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai Adina ...Baneasa?!Aoleu...dar 6 luni un an..nu-i un capat de tara daca ai intrat in sistem...luna asta probabil pe 23 sunt in prima zi de munca si intr-o pauza de la CIP treci pe la biroul salarizare...scrie numele meu pe usa asa ca sunt usor de gasit...

Tania stiu ca sunt o mare nesimtita daca te rog cand mergi pe Ecaterina Varga sa intrebi ce acte imi trebui la dosarul pentru alocatia aia stupida de 240 de mii...De pe 3 ma tot chinui sa inreb si sunt niste cozi de ma doare capul sa stau la ele numai pentruo intrebare...Nici acum nu am facut dosarul Deliei si mai are putin si face anul...a...daca cumva sunt alte acte in plus de adus doar ca sunt 2 copii...saru'mana mult de tot iar daca nu se poate tot saru'mana mult de tot si inteleg...ca-i macel acolo...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dady, si eu ma prezint acum dupa ce beau cafeaua tot pe ecaterina varga sa depun dosarul pt indemnizatie.ieri era o coada afara de inghetai bocna.asta e romania.v-am pupat o zi buna

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am uitat sa va spun ca am fost la Bretonel.a plans razvan cu suspine de parca cine stie ce i-ar fi facut.urmeaza sa-i fac poze tuns, pana atunci am pus cateva poze mai recente
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=125f

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

Buna dimineata,
Am fost ieri la Primarie (Ec Varga) si am luat actele pe care tb sa le completam atat ptr Cic cat si ptr stimulent.
Pe fluturasul atasat scrie ca "pana la data de 20.01.2006, persoanele beneficiare de indemnizatia ptr cresterea copilului in conditiile legii 19/2000, au obligatia sa depuna dosarul redus care va cuprinde urmatoarele documente:
- cerere tip a solicitantului;
- declaratie tip a celuilalt parinte;
- adeverinta tip completata de angajator care atesta deschiderea
- dreptului la indemnizatie;
- original si copie dupa BI/CI a solicitantului;
- original si copie certoficat de nastere copil;
Mentiune: persoanele care nu se incadreaza in acest termen nu vor pierde indemnizatia aferenta lunii ianuarie, termenul prevazut de lege fiind de 90 zile lucratoare, ci doar vor primi bani mai tarziu."

In principiu este vb despre anexele 1 si 4 doar trase la xerox si o declaratie pe proprie rasp ca nu realizezi venituri impozabile.

Georgeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza!
mama ce idiotenie cu dosarele astea la primarii si case de muncaaaa!!!! buah, e ultima tampenie. nervi de otel va doresc dragelor si sa nu stati la cozi prea mari!
Vic imi pare tare rau de injectiile lui Sebi...noroc ca azi e ultima zi! sanatate!
Adina spor la munca!
Loreen succes si tie de pe 23!
Adriana, de ce a plans Razvan la bretonel? nu i-au placut jucariile sau s-a speriat?
Crix ce mai face Alexia? sta acasa si sezonul asta?
Cornelia unde esti????
o zi frumoasa va dorim tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Tania, multumesc mult, dar nu inteleg, tot trebuie sa depun o hartie?...si IAU BANI???

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da Mada, e un dosarel cu ce a scris Georgeta mai sus. acum mi le-au trimis si mie de la HR sa le completez. uite aici: http://www.primaria-constanta.ro/PrimariaConstanta/Default.aspx si descarci pdf.
cand ma gandesc la cooozi!!!! imi vine sa ma impusc. nu poate oare sa se duca altcineva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Tania iti multumesc ptr lamuriri. si o zi buna.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput