Constanta te saluta!(62)
Raspunsuri - Pagina 13
Fiquelle spune:
Salutare!
Jo, m-ai amuzat cu Alex, cantareata de manele..
Eu ma pregatesc iar sa plec la scoala.
Roxa, si Sofi incearca sa vorbeasca, unele cuvinte ii ies, ...pe celelalte...nu le intelegem noi ..asa ca eu cred ca si Patrick stie el ce spune acolo, voi nu-l intelegeti!
Pupicei multi, sa aveti o zi buna(asa cum zicea si Roxa no matter ca-i vineri 13)
Vine week-end-ul!!!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
roxanaz spune:
Mada io nu-nteleg nimiiiiiic din ce zice! doar ca le zice cu intonatie si arata spre acel ceva pricep!!!! macar la oratorie le are!
aoleu Jone nu! manele nuuuuuu!!!!
jone spune:
nici eu nu ma dau in vant dupa manele...dar daca ia 3000 de euro sa cante la o nunta aproape ca ash canta si eu!
jo si alexandra
Ancade spune:
Fetelor din jud Cta ma ajutati si pe mine ? Sunt in dilema ce hotel sa aleg pt vacanta de vara cu 2 copii mici(1 an si 5 ani la vara);hotelurile intre care oscilez sunt: Europa(Ef Nord), Majestic si Riu Fantasy Beach din Mamaia, Cocor din Neptun si Dana din Venus.Ati fost pe la vreunul din ele s-au ati auzit ceva de bine sau rau despre ele?Nu ne intereseaza distractii pt noi adultii, ci doar pt copii ei sa se simta bine ca atunci si noi suntem fericiti.
Multumesc,
Anca
nastasie spune:
buna seara.
am fost la doctor.avem rosu in gat.asa ca luam amoxicilina, ambroxol si nurofen.dar totusi mananca cu o pofta fantastica.baie nu avem voie.fetelor, nu stiu ce sa mai zic cu somnul lui razvan.eu deja incep sa ma obisnuiesc.desi imi este un somn fantastic dar nu am ce sa-i fac.
roxa, tot timpul am o carpa uda pe calorifer tocami pentru a nu fi aerul uscat.
jo,razvan are energie cat pentru toata constanta nu pt jumatate.eu ii fac dublu decaty ce ai zis ca-i faci tu lui alex seara si tot la 6 se trezeste.
anca, eu stiu ca majestic arata super.sora mea a lucrat acolo si din cate stiu e un hotel de 4 stele si e si aproape de mare.de celelalte nu stiu, dar poate te ajuta fetele.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
ege spune:
buna seara
noi suntem bine desi avem probleme cu mucisorii.pot sa zic ca am o fata cuminte care face fitze doar at.cand o imbrac si at cand ii este foame.de cateva zile avem probleme si cuu kk.face la 2 zile.si at.se screme,mititica si mi se face o mila de ea...
de curand i-am cumparat centru de activitate de la chicco si e f.multumita de el.se joaca la el si cand se plictiseste o pin la carusel si asa trece ziua.
noapte doarme bine.se trezeste o data pe noapte sa manance.uneori adoarme singura.isi baga degetelul in gura si suge cu zgomot.parca ii ia cineva degetelul.ma distrez de nu mai pot.
sinzi la ce gradinita esti educatoare?si eu sunt educatoare
cornelia primaria e la curba.e o casa veche,batraneasca.
fetelor daca puteti sa imi spuneti cum scoateti mucii din nasuc?si noi mai avem mucii uscati.
va pup
pa
ege
ege spune:
poze cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/album?.dir=aeab&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ege
ADINUTZA spune:
Salutare,
Am terminat si eu prima saptamana de cursuri si sunt epuizata. De luni incep cu lucrarile de control si prevad ca o sa fie si mai greu.
Anca si eu optez tot pt Majestic din mai multe motive: se mananca bine, au si piscina pentru copii, spatiu de joaca special amenajat si o mini gradina zoologica. In plus Mamaia are multe puncte de atractie pentru copii si nu numai. Pe locul 2 ar fi Europa, din Eforie, aici poti sa beneficiezi tu de ceva tratamente cu Gerovital in caz ca te intereseaza...piscina, sauna, masaj.
Mi-e dor de voi!
Repet intrebarea: Vreti sa ne vedem duminica in mall?
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
happymumy spune:
Buna fetelor! Sint foarte fericita ca am gasit o solutie pentru refuzul de a adormi a lui Ayli.Nastasie, chiar ma gindeam si la tine ,mai mama, poate tine si la Razvanel, mai stii? De ieri fetita mea adoarme super linistita datorita unei casetute cu povesti( cele povestite de Iurie Darie si Anca pandrea). Serios! Dupa ce ii citesc eu o poveste, pe urma ii pun casetuta, si o las singurica, si adoarme leganata de glasurile celor 2 actori!Si ea e asa de incintata, abia asteapta sa-i pun casta "pobesti".Super! Daca as fi stiut as fi cumparat-o mai de mult.E drept ca pina acum am luat casetele si cd-urile cu muzica, iar de povesti i-am luat doar una pe la 6 luni, si careia nu i-a acordat niciodata atentie.Pai cum era saracuta sa priceapa ceva atunci? Acum intelege cuvintele si ii place la nebunie sa asculte povesti. Eu stiu, cred ca ai putea sa incerci si tu Nastasie, dar de fapt la tine problema e ca se trezeste prea devreme, nu? Adica nu ai probleme si cu adormitul, nu?
Ancade, si eu ti-as recomanda Majestic sau Europa. Si Europa are loc de joaca pentru copii si o curte foarte mare, insa nu stiu daca si bazin special pentru pici. Si la Dana e foarte frumos, au o curte superba, si banui ca si loc de joaca ptr copii, dar in rest nu prea ai ce face in Venus, decit plaja. Celelalte hoteluri mentionate de tine nu le cunosc, asa ca... Oricum, vacanta placuta, orice hotel sau statiune ati alege!
Gata fetelor, va pupic si va spun Noapte buna, ca maine am o zi grea: pregateli si gateli multe pentru ziua printesei!
Ghiulten+ Ayla(15.01.2004)
loreen spune:
Adina si cum sunt profesorii?!
Da ce lucrari da-ti asa repede dupa nici o saptamana?!In trei luni,de fapr doua am inteles ca faceti,o sa iesiti doxa de-acolo...
Am auzit ca la juramant s-a lasat cu lesinaturi...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"