Constanta te saluta!(62)
Raspunsuri - Pagina 14
dadi_t spune:
buna seara iubitele!
Bun venit celor noi! Imi pare rau , dar sunt tare confuza, nu mai reusesc sa tin pasul cu voi si dupa doua trei zile de citit cand sa raspund uit ce am citit....
La multi ani celor care au avut aniversari!
La multi ani, Mihai Cristian!
Sa cresti mare, sanatos si norocos! Dana sa-ti traiasca puiul!
Am o rugaminte la voi:
As dori informatii privind vanzarea unui teren intravilan la un pret convenabil: adica cam 15 E m2, si suprafata de max. 1000m. (poate fi si mai mica, numai pretul pe m2 sa nu fie diferit).Cat mai urgent! pupici
Poze Craciun!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
La multi ani Mihai Cristian!!!
Stefan e in continuare bolnav. Azi dimineata a fost mai bine si nu l-am dus la dr. Dar acum e tare blegut. Abia a adormit. Ii dau din patru in patru ore alternativ nurofen si panadol si abia ii scade temperatura la 38,5. Are niste ochisori tristi. Plang si eu langa el cand incepe sa scanceasca. Nici nu stiu daca as avea unde sa il duc la dr. maine. Unde gasesc pe cineva? Ca noi numai la urgenta ajungem sambata si duminica .
Pana la urma m-am lamurit cu termometrul (trebuia curatat ).
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nastasie spune:
buna dimineata.
ghiulten, nu am probleme cu adormitul.problema e cu somnul.acum doarme si mai agitrat de cand are mucisori.
aseara la 24 trebuia sa-l scol sa ia medicamentul si ta-su s-a gandit sa-i dea si niste laptic.imediat l-a dat gata.si fapt pentru care s-a trezit azi la 6.45.eu m-am gandit si la treaba ca se trezeste dimineata la 6 si din cauza ca i se face foame.ca seara mananca in jur de 20.30.si se cam aude burtica goala dimineata.problema este ca el nu prea se trezeste de foame noaptea, se trezeste pentru joaca sau de la dinti.voi ce ziceti?cand se trezeste sa-i dau laptic?aseara la 24 nu i-am dat decat jumatate de biberon crezand ca nici pe asta nu-l va manca, dar ar fi baut si un biberon intreg.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Adriana unde esti? Mi-ai luat-o inainte . Seara la culcare ii dai laptele simplu? Poate nu poate dormi... de foame.
Adina,in ce stadiu esti cu somnul? Ai mult de invatat pt faimoasele lucrari? parca ai fi in sesiune . la toata "gasca".
Am intrat sa va spun ca noi suntem bine, Alex este in deplasare la mama mea, tu-su la Bucuresti, iar eu am treaba de azi toata ziua si la noapte merg la munca .
We placut si sanatate multa la bolnaviori!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
nastasie spune:
camelia, nu-i dau lapte simplu, numai cu cereale in el.si mananca aproape 300 ml lapte.a ajuns sa pape doar 2 biberoane.unul seara la culcare si unul dimineata la 6.cand inca se mai trezea noaptea sa pape nu se trezea asa dimineata.si m-am gandit ca si asta o fi cauza trezirii lui asa matinale.
albumul meu
nastasie spune:
tatiana, pai asta e problema, ca daca ii dau la 6 nu se mai culca la loc.iti spun sigur ca am incercat.cand era mai mic tinea menttosana dar acum s-a facut mare smecher.
albumul meu
nastasie spune:
tatiana, de cateva zile doarme cu mine pentru ca are muci si nu respira bine, se suceste pe toate partile.la 6 cand se trezeste are chef de joaca.cand era la el in patut il lasam, dar se ridica in picioare si statea la margine si tipa, urla si iti dai seama ca nu puteam sa mai dorm.iar acum imi ia si cate 2 ore sa-l adorm la el in patut pana oboseste, pentru ca se ridica iar cade, cateodata se enerveaza.ziua nu-l pot lasa sa se joace in tarc, urla de parca il ard.nu suporta sa fie singur.
de cand se trezeste la 6 nu a adormit niciodata imediat ci mai degraba doarme 1 ora pe la 8-9, dar foarte rar, ca deja a trecut la un singur somn pe zi in jur de 12-13.eu tot pun pe seama dintilor(avem 4 masele, cred ca si niste canini sau premolari) si acum si pe seama mucisorilor.cateodata seara il mai legan si mor de draci ca el nu era asa.el adormea la el in patut(ce-i drept stateam cu el pana adormea) si fiecare era multumit.acum are o perioada si nu-mi place deloc.ca doarme si cu mine,il mai si legan exact opusul a ce vroiam eu.si asta de cand a inceput sa se ridice singur.
albumul meu
dadi_t spune:
Gata capitolul!
Va invit la unul nou-nout!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66480" target="_blank"> Constanta la apel! (63)!
Poze Craciun!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!