Constanta te saluta!(62)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by Constanta_2004
Dragele mele Camelia si Roxana,
Si eu sunt in situatia de a cere stimulent (m-am intors din CIC la 05 ian 2006).
Am depus la primaria Cta dosarul si au fost satisfacute de continut.
In afara de dosarul depus la primarie ati mai depus ceva (sau angajatorul) la directia de munca?
Am citit pe forum, ca au fost fete care au depus anexa 1 la angajator, si acestia l-au dus la directia de munca, au luat nr de inregistrare si apoi au depus anexa1 la primariile de care apartin.
Georgeta
Nu am depus decat dosarul de care am scris. Angajatorul nu a mai depus nimic pt mine.
Eu beneficiez doar pt ian si febr de stimulent, dupa aceea se stopeaza automat (asa mi-a spus).
poze cu noi
![](pupic.gif)
Camelia & Alexandra Elena
![](bonjovi.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Buna seara fetelor!Mi-e mila Nastasie de tine ca te trezesti la ora aia matinala. Si chiar te si infiintezi pe forum la ora aia, bravo tie! Din punctul asta de vedere sint o fericita, adica chiar daca de la un timp nu vrea sa mai doarma, insa cel putin o data ce a adormit, Ayla doarme foarte bine. Ziua, doarme la prinz aproape 2 ore, iar noaptea doarme 12 ore neintoarsa.Si chiar cind se mai intimpla sa intirziem cu ora de somn, adica adoarme pe la 10 seara, atunci se trezeste a 2-a zi la 10 dimineata!Singura mea probleme acum e ca nu vrea sa ramina la ea in patut sa doarma, dar eu o las si bineinteles ca plinge si striga dupa mine vreo 10-i5 minute,uneori poate si mai mult.Asa ca nu stiu ce sa zic Nastasie, asta e metoda mea de a o adormi.Poate pentru unii par un pic cruda , dar a mea doarme fara probleme in camera ei de la 5 luni, si n-as vrea sa-i schimb obiceiul, sa incep sa dorm cu ea acum la 2 ani.Si de ce sa nu recunosc si mie imi e foarte comod ca ea doarme la ea in camera si nu cu noi.Sper sa fie doar o faza trecatoare!
In rest ,sintem bine, deocamdata bine ca nu avem mucisori sau mai rau.
Daca o puneti de o intilneala , anuntati-ne si pe noi!
Va pupacim!
Ghiulten+ Ayla(15.01.2004)
![](images/user_woman.png)
jone spune:
mada - eu nu am auzit de chisturi care se sparg.eu am avut sau mai bine zis mi-le-a descoperit cand m-am operat de apendicita si atunci le-a curatat si pe alea.ca cica era un ovar plin de ele.
la ce medic ai fost?
jo si alexandra
July spune:
Xandra,Anda
Nu mi-a venit sa cred cand ti-am deschis albumul foto,Anda Rodicai pe forumul asta!Aflasem de la cumnata-mea c-ai nascut,parca cu Rusa,c-ai un baiat frumos foc.
Bun venit pe asta lume,Vladut-ului vostru!Sa fie sanatos si cu mult noroc!
De pe 30 decembrie sunt matusica.S-a nascut Iris Stefania,fetita Rodicai la Sp.Universitar cu dr.Badiu.Este o comoara mica si blonda,par,gene si sprancene.
La Multi Ani!,tuturor mamicilor de C-ta.
Lizuca,imi pare rau ca n-am fost mai indrazneata la locul de joaca,erai cu sotul tau,mancai si n-am vrut sa deranjez.Alisia a reluat gradinita?
Cu drag,July si Teodora
Sarbatori fericite!,musulmancelor mele de Bayram.
xandra28 spune:
july, buna, eu ti-am mai scris pe aici pe forum dar acum mult timp, probabil ca nu ai mai intrat. felicitari pt iris, stiam de la eliza. transmite-i rodicai toate cele bune din partea mea. voi ce mai faceti? teodora ce-ti face?
pupici
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut , bb vladut de craciun , bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
jone spune:
sanzi - citesc dar im ipica fisa mai greu.
dc vinzi?pleci?(ca zici ceva de bilete)
si ptr cat timp?
si acum fiecare cu cel il doare...
daca pleci ce faci cu casa?o inchiriezi?
sau o vinzi?
jo si alexandra
nastasie spune:
buna dimineata.
ghiulten, ma si infiintez pe forum pentru ca atunci e singurul moment cand ma lasa razvan.e inca adormit si nu realizeaza.si mie imi e mila de mine dar daca asta e programul lui nu am ce face.oricat as incerca sa-l schimb nu pot.si asta nu e de mult,inainte dormea ca fata ta.se trezea la ora 8-8.30 si dormea si la pranz.si acum doarme la pranz cate 2-3 ore, dar dimineata e ceas desteptator:6 fix.azi a intarziat 3 minute, era 6.03.aseara iar ne-au chinuit mucisorii.acum o luna doar ce ne trecuse si acum avem iar.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neatza buna
July, ce surpriza!!!!! asa rar pe la noi...ne e dor de voi!!! ce mai face Teo? ce nazbatii mai coace? felicitari pentru nepotica, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa! pupici de la noi!
Adriana, nu cumva la Razvan in camera e prea uscat aerul? Patrick face tot timpul coji uscate in nas daca nu ii pun umidificatorul. incearca si asa. sanatate!
o zi frumoasa tuturor si nu bagati in seama ca e 13! pupici!
Oana spune:
Buna.
July chiar ca ce surpriza, cam rar pe aici. Sa iti traiasca nepotica!
Poate pui niste poze cu Teo macar sa vedem si noi cum a mai crescut...
Cornelia eu ti-am dat un SMS de ziua ta, dar daca erai in Italia nu stiu daca l-ai primit....Pozici din concediu, ceva?...
Adriana chiar ca tu dai trezirea in fiecare dimineata.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
jone spune:
buna dimineata!sau deja pot spune buna ziua!
adriana - cand avem nevoie sa ne trezim dis de dimineata te rugam pe tine!
eu seara o "chinui" pe alex, o fac sa rada ca mie mi se pare ca doarme mai bine si mai mult.ii fac masaj, o gadil, o invart, o rasucesc pe toate partile si mi-am facut un obicei sa ii dau seara laptic cu cereale.
dar razvan al tau...cred ca are energie cat ptr juma de constanta.
noi ne pregatim sa iesim afara ca am cate ceva de rezolvat...si pe vremea asta e o placere.
alexandra mea canta!se uita la mtv si canta.o fac cantareata...de manele ca sa scoata bani frumosi.
jo si alexandra