tensiune mica in sarcina!!! help!

tensiune mica in sarcina!!! help! | Autor: ionelalit

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor gravidute sau viitore gravidute! Sunt si eu insarcinata in 11 saptamani si chiar ieri am fost la medicul de familie pentru un control de rutina. Am tensiunea foarte mica. 9 cu 6. Stiti cumva ce se poate face? In rest nu am probleme. Nu am greturi doar ca mananc foarte putin. Nu mai stiu ce sa mananc. Probabil si din cauza asta am tensiunea atat de mica. Va pupic si astept un raspuns de la cele care au trecut, probabil, prin aceeasi problema!

Asan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Buna Ionelalit,

bei cafea? poate te ajuta asta! sau un ceai negru sau niste ciocolata.

dar e cel mai bine sa discuti asta cu medicul tau ginecolog si sa stabiliti impreuna

Mihaela
16+




http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammuntean spune:

Bun venit in clubul viitoarelor mamici! Sa nu-ti faci griji, nu este nimic in neregula cu tensiunea ta. Si eu am tot tensiune mica (asa a fost intotdeauna). Ti-a spus doctorul ca ar fi vreo problema? La ce doctor mergi? Stai linistita si bucura-te de lunile acestea unice! Multa sanatate tie si bebelusului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Nu este asa mica tensiunea. Eu am avut si 8 cu 5. Nu este nici o problema. Daca te simti ametita poti bea o cafea pe zi. In timpul zilei cind simti ca ametesti bea apa minerala (gazoasa) ca asta regleaza tensiunea, mi-a zis un cardiolog. Poti sa bei si peste zi tot apa gazoasa ca nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Va multumesc pentru sfaturi! O sa incerc o cafea cu cofeina atunci. Eu beau cate o cafeluta dar fara cofeina. Lui ammuntean as vrea sa-i spun ca merg la medicul Gluhovschi de la bega. Tu la ce medic mergi. Esti si tu insarcinata?
Multumesc inca o data si va pup!


Asan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

NU TE SPERIA, SI EU AM AVUT TOT 9 CU 6 ULTIMA OARA CAND MI-AM LUAT TENSIUNEA. DR. MI-A SPUS CA DACA MI-E RAU SA MA INTIND, SA BEAU O CAFELUTA PE ZI SAU, DACA NU POT, NISTE COLA (FARA SA EXAGEREZI). NU TREBUIE SA ITI FACI GRIJI. SI EU M-AM SPERIAT, DAR DR. MEU MI-A SPUS CA E CEVA DES INTALNIT LA SARCINA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Draga mea, de fiecare data, doctoritza mea mi-a spus ca tensiunea mica e ideala...pt ca pe parcursul sarcinii ea va mai creste , mai ales spre ultima suta de metri, si daca pornesti de la o tensiune mare exista riscuri la nastere, din cauza sfortartii sa faci alte porcarii...asa ca stai linistita...
Daca esti bautoare de cafea, bea cate un pic; sfatul meu este sa bei mai degraba cafea, ca e mai naturala decat cola sau pepsi care contin atatea chimicale, sa mananci ceva dulce sau sa bei apa daca nu suporti cafeaua. Eu pana pe la 4 luni nu puteam sa mai vad cafea sau sa simt miros din cauza greturilor si ma "drogam" apa si sucuri dulci (eventual limonada)...oricum sa ai in permanenta ceva dulce la tine...
Si discuta cu medicul care iti va urmari sarcina....

Ai grija de tine si de comoara ta si nu te ingrijora. Totul o sa fie bine, ai sa vezi.
31+

un puiutz de moldovean

buritici burticoase si alte poze mumoase

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Si eu ,la ultimul control avem TA 80/50 si dr mi-a recomandat 1 cafea/zi.In principiu,gravidele,au TA mai mica decat o aveau in mod normal.

Dana19+ cu Andrei Ioan

http://community.webshots.com/user/puiudana2004

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammuntean spune:

Ma bucur ca sfaturile noastre te-au mai linistit. Si eu sunt gravida (26 de saptamani), merg la domnul doctor Crisan de la Odobescu si sunt foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu am avut tensiunea mica in sarcina - tot 9 si pulsul foarte mare (chiar 120), pulsul a ramas mereu la fel insa tensiunea mi-a crescut pur si simplu (fara sa fac nimic) in timp si, spre sfarsitul sarcinii, a ajuns la normal -12.Am nascut natural si n-am avut nici cea mai mica problema.

Sarcina usoara si nastere tot asa!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Si eu tot tensiune mica am...chiar 8 cu 5,am avut si mai mica.
Mie mi-a spus asistenta ca e f importanta hidratarea.Deci,lichide cat de multe.Si cred ca nu strica si niste plimbari,eu ma simt mai bine dupa.Primul trimestru eram aproape tot timpul lesinata dar acum ma simt mult mai bine si mai beau si cate-o cafea cu lapte.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya15+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput