bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 5

alibeta spune:
Buna fetelor si LA MULTI ANI!
De mult nu am mai intrat pe forum,ce sa-i faci?nu ajunge timpul pentru cate ai de facut intr-o zi.
Rares merge incetinel,incatinel si sunt tare mandra de asta.Mai avem si noi cate unele altele,o reactie la vaccin,un dinte care ne iasa mai greu,dar trec toate.Nu stim insa cum putem renunta de tot la lapticul de la san.Daca nu-i dau nu este nici o problema,dar nu bea nici un fel de lapte.Asa ne chinuim de vreo luna si doctorita ne este plecata pana la sfarsitul lunii.Stie careva dintre voi sa ne sfatuiasca cum sa facem?
, mamica lui vlad (8 ani) si a lui rares(19.02.2005)

gabi.i spune:
LA MULTI ANI ANDREEA OANA SI OANA
PETRECERE FRUMOASA SI MULTE MULTE CADOURI
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

gabi.i spune:
Magga multu pt articol .Esti o draguta pt ca mai gasesti timp sa ne traduci si scrii si noua din ceea ce citesti.Mi s-a parut foarte interesant asa ca daca mai ai timp, sa mai postezi si alta data cate un articolas ,ca eu una nu ma supar.
Liviana sperbe fotografiile.Neaaparat trebuie sa ne zici unde le-ai facut.Eu il sterg pe Iustin in urechi cu betisoare speciale dar cam de doua ori pe sapt ,nu mai mult.
Witchie aceeasi solutie o aplicam si eu la Rebeca ,cand a mai crescut un pic foloseam aceeasi farfurie si ea lua ce putea in lingurita si o ducea la gura iar eu veneam pe urma cu completarea.Si uite asa la doi ani si noua luni cand am dus-o la gradinita manca aproape bine singurica de s-au mirat educatoarele.Asa ca Magga eu zic sa incerci nu ai decat de castigat.
Bubu petrecere frumoasa si asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost.
Adita am vazut pozele si-ti mai zic inca o data ca ai niste copii superbi.Am vazut-o si pe Aurelusu cu Stefan (cred ca nu gresesc) care si el este un scumpic.
Alibeta eu cred ca inainte de arenunta sa-i mai dai san trebuie sa-l obisnuiesti cu un fel de lapte dar cum sa faci asta nu stiu sa-ti zic.Sau poate sa ii dai mai mult iaurt ,branzica .
POZE

gabi.i spune:
La multi ani tuturor Ioanelor ,Oanelor si Ionilor.
POZE

Amaya spune:
LA MULTI ANI, puiutilor care implinesc astazi un anisor: Andreea Oana si Oana, sa fiti sanatoase si fericite.
LA MULTI ANI, celor care isi serbeaza astazi ziua de sfant,
prichindeilor:
Vlad Ionut, Ioana Eleonora, Sabina Ioana, Nectarie Ioan, Ioana Clara, Lucia Mihaela Ioana, Andreea Oana, Oana, Ioana Maria, Irina Ioana si Ioana Alexandra...
si mamicilor:
Crinuta, Oana_cretu, Simona Dinca, Bubu si tuturor celorlate mamici pe care le cheama Ioana/Oana (si noi nu stim),
sa va dea Dumnezeu multa sanatate si multe, multe bucurii .
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

tomasa spune:
LA MULTI ANI Oana si Andreea! Sa cresteti mari, sanatoase, norocoase si frumoase!!!
La multi ani Sf. Ion! Sa patreceti minunat si sa ne povestiti de la petreceri!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

tomasa spune:
Liviana, iti scriu pe fuga ca sunt f. stransa cu timpul. Deci, dermatologul a spus ca este o simpla si banala dermatita de contact, nimic grav, e intr-adevar cauzata de salivatie la zonele de contact cu diverse materiale. Ideea este ca nu-l ingrijeam corect pana acum si mi-a spus cum sa o fac, o sa-ti sciu curand dar n-am reteta intrucat a plecat sotul sa o faca la Sensiblu. Cert este ca in perioada asta a dintilor, cu atata saliva pe fata trebuie sa folosim anumite masuri suplimentare de igiena, produse de calitate f. buna, el avand un ten ceva mai sensibil se pare si bale mai multe ca alti copii. Culmea e ca dermato are si el un baietel de 1 an si 1/2 si mi-a spus exact cum si-l ingrijeste pe al lui.
Apropo de spalatul hainelor eu de la inceput i le-am spalat cu detergent normal, ca pt. noi, adica Persil sau Ariel, insa separat de ale noastre. Si se pare ca n-am procedat bine, trebuia sa folosesc Dermalin, desi pana acum n-am avut nici un fel de probleme cu pielea.
Superbe pozele lui Matei!!! Adica el e superb, iar pozele f. reusite!
Magga, eu si acum i le spal separat si voi continua. Merci pt. articol! Pune si tu poze, please!

tomasa spune:
Amaya, la fel gandesc si eu in privinta bonelor. Si eu, daca n-as avea incotro, tot la cresa l-as da. Probabil gresesc, dar nici eu nu ma pot abtine, e mai presus de mine aceasta teama. Si chiar daca as reusi sa o inving, sotul meu nu cred ca ar fi de acord sa-l lasam cu vreo bona. Asa ca, pana una alta stau eu cu Tudor, asteptand sa iasa mama la pensie si pierzand o multime de bani intre timp!

bbdeian-feb2005 spune:
Fetelor, dragutelor, va reamintesc sa intrati pe la evenimente, intrucat ne asteapta surprize in derulare!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65840" target="_blank">surpriza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65841" target="_blank">surpriza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65852" target="_blank">surpriza

crinuta spune:
La multi ani Andreea si Oana!
La multi ani Oanelor, Ioanelor ( evident si mie ), Ionilor, etc.
pupici
Crinuta si Rayan