bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

va multumim pt urari.
Felicitam si noi bblusii nascuti in aceasta perioada.
un an bun va dorim
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

raspuns scurt, caci maine am examen.....Doamne ajuta!
La Multi Ani IOANA-ELEONORA!
La Multi Ani SABINA IOANA!
La Multi Ani NECTARIE IOAN!

La Multi Ani IOANA CLARA!
La Multi Ani RARES DANIEL!
La Multi Ani STEFAN!
La Multi Ani LUCIA MIHAELA IOANA!

magga....super.....

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Magga, multumim frumos. M-am linistit acum si ne regasim mult de tot in articol.

Cit cu "prea obosit" asa este, se aplica si la adulti. Adica daca copilului nu ii este respectat programul si se depaseste sau sare ora de somn, atunci este prea obosit si adorme extrem de greu.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna fetele,

eu nu prea mai apuc sa intru ca ii tot dau indicatii bonei de care sint destul de multumita deocamdata! pare o tipa f docila, blinda si care doreste ff mult sa fie pe plac... adica se corecteaza imediat ce-i atrag atentia cu ceva. si ii si plac copiii -se vede! sper sa o tina Dumnezeu asa!!! sa stau si eu cu sufletul impacat la birou.
in alta ordine de idei azi Codrin s-a lovit putin la o arcada de marginea patului de lemn cind se zbenguia prin el (fusese pus sa faca nani) si a inceput sa urle, moment in care a sarit sa vada ce-i si ne-am dus amindoua sa vedem ca isi facuse deja o pata rosie la arcada... acum pare o mica vinataie chiar. asta e! numai ca mi-a trecut prin cap, Doamne, daca veneam eu azi de la birou si-l gaseam asa ce-mi trecea prin cap??????/ si i-am zis si ei, uite asta e frica mea, sa nu-l gasesc cu vreo vinataie/rana Doamne fereste si sa cred ca a fost lovit intentionat, ca mor!!!... a zis si ea ca asa e, nu stii cum se intimpla, mai ales acum ca ei sint asa neastimparati (e perioada mai grea) si se lovesc. mi-a mai zis f calma ca va incerca sa-l pazeasca fff bine dar dc totusi se intimpla una ca cea de azi sa tina ff bine minte cum s-a lovit si sa-mi explice ca sa pot verifica oarecum si eu dc e posibila acea lovitura... interesant, nu?!

lasa, nu ma mai gindesc acolo, sper sa fie bine si gata!
pare o femeie super ok si vom vedea!

Liviana, Matei e fff scump , unde ati facut acele poze profi? si cam cit a costat?

Magga, si eu zic ca e ff adev ce spui tu acolo despre somn! fara ritual lui Codrin nu-i merge somnul bine si mai ales fara program clar! si asa e si la el, dc nu si-a facut complet somnul de zi (acum cam 2-2,5 ore in 2 sesiuni de somn) NU doarme bine nici noaptea... asa ca sintem ff atenti sa fie respectat programul. De asta ma bucur ca i-l predau bonei cu program, sa nu o aud ca la aprox ora x sau y nu facea ce scrie acolo! asa ii e si ei mai usor sa-l respecte! i-l voi scrie chiar pe o tabla alba la intrare sa-l aibe in ochi tot timpul .

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Magga, solutia pe care am aplicat-o eu: cand ne asezam la masa, eu am farfuria/canuta cu mancare si lingurita, iri are si ea o canuta sau un borcanel si o lingurita. Ii pun in recipientul ei putin din ce papa si o las sa zdrangane acolo. Daca se intinde spre farfuria din mana mea ii spun: nu, nu, ai si tu farfuria ta.

Despre hainute: eu cred ca e bine sa le spalam separat inca o vreme.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, cat te costa bona, daca poti sa spui? Si cat timp sta cu bb pe zi? Mai are si alte atributiuni in afara de bb?
Intreb pt. ca la anul tre sa caut si eu pe cineva...si ma informez din timp!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Simona, multumim

Liviana, si eu il sterg pe Andrei in urechi tot cu betisoare, din cele cu opritor, si chiar ii place...Andrei se trage de ureche, sau tine mana la ureche, cand ii este somn.

Magga, si noi inca spalam hainele lui Andrei si tot ce ii apartine (batiste, bavetele, carpite de gura, etc) separat si am de gand sa le spal asa mult timp de acum incolo, dar le spal cu detergent normal (inca din prima zi) si le pun balsam la inceputul spalarii.

Shobo, Andrei este in permanenta plin de vanatai, pe maini, picioare, fata....este energic, exploreaza peste tot si inevitabil se mai si loveste iar eu am inceput sa nu ma mai sperii asa tare fiindca am observat ca fiecare lovitura il face pe el sa fie mai atent cand ajunge prin acelasi loc...din pacate, cum n-a cazut niciodata de la inaltime, pana acum, nu ii este frica deloc si s-ar arunca fara probleme daca l-as lasa, mie de asta imi este cel mai frica.

Aaa, Shobo , am uitat sa-ti spun felicitari pentru curajul de a aduce o bona, tie si tuturor mamicilor in aceeasi situatie...eu, din pacate, mi-e tare frica si nu am incredere intr-o bona, mai degraba il dau la cresa fiindca acolo macar sunt persoane pregatite special ca sa aiba grija de copii si pot sa-i trag la raspundere daca se intampla ceva cu bebe...am tot incercat sa trec peste frica si neincrederea asta dar nu reusesc.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabiu, dar de ce intri atat de rar?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Liviana, Vlad duce si el mana la ureche cand ii e somn, si se "scarpina" ca un catel, daca intelegi ce vreau sa zic...

Fetelor, maine ne luam motul, mai am de pregatit una alta, pe seara intru si va pun poze !

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si Ionut isi baga degetele in urechi sau se trage de ele cand ii e somn
Gabi U, ai vazut pozele?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput