bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, eu il sterg pe Codrin in urechi cu prosopul bine bine dupa fiecare baie de seara si doar atit. cu betisoare nu prea ma bag, doar in nasuc mai le ud cu ser si il curat de mucisorii mai uscati. chiar, mi-am amintit ca azi dim la titi de 6 fornaia pe o nara cred, sa ma uit acum cind se scoala sa vad dc e ceva acolo. si il mai inspectez asa o data/sapt in spatele urechilor sa vad dc apar coji, si ii dau cu crema acolo apoi. sters la ochi cu ser fiziologic asa 1-2 ori/sapt dc e nevoie si cam atit.

Bubu, ma costa 4 mil (i-am propus eu si ea a acceptat) la 9 ore/zi (9-18), timp in care in programul lui Codrin sint asa: 1 ora joaca, masa de fructe, 1 nani, 1 scos afara (acum iarna doar o data il scoatem afara), masa de legume/carne, nani2. la 18:00 de obicei eu ajung ac. si apoi la joaca si masa de iaurt e cu mine. in timp ce doarme Codrin (dar NUMAI cit doarme i-am zis!) face ORICE e nevoie: de papa pt noi sau C, spalat la masina pt C / sters praf / spalat pe jos prin bucat / WC / sau ce altceva ii mai zic eu. nu am simtit ca nu ar vrea sa faca ceva. ba chiar ea ieri a inceput sa stearga pe la colturile parchetului unde vazuse ceva praf mai mult ca cica il vazuse pe Codrin ca ajunge pina acolo si nu-i placea. asta m-a impresionat -ce sa zic, dar SPER sa fie asa si cind sint eu plecata! caci alta frica / obsesie a mea e ca sa nu se prefaca astea 2 luni cit intentionez sa stau cu ea si apoi cind plec....... hmmm, totusi refuz sa cred ca poate fi asa prefacut un om atita timp, mai ales ca eu mai am asa un feeling despre oameni in general, feeling care zic eu ca s-a dovedit destul de bun in timp.
bineinteles ca i-am zis ca acest sal e pt inceput, pe parcursul anului sa fie bine, ca va avea si alte "atentii" din partea noastra: spre exp cind plecam in CO cu Codrin ii vom da sal intreg, adica va avea si CO platit, cadou de ziua ei, de 8 Mar ceva acolo... de Paste/Craciun un cadou ceva... devine usor usor ca un alt membru al fam , nu?!
singurul lucru ce nu-mi place la bona e ca are o fam cam certareata (sot/fiu). ea cred ca intretine in mare casa pe acolo.

Amaya si tomasa, eu incerc sa-mi inving orice fel de frica. Ma ajuta fff mult INCREDEREA IN DUMNEZEU, este singura mea iesire ca sa zic asa... numai asa am putut sa fac muuulte chestii cu bine pina acum. Si sa stii ca ajuta extrem de mult, NUMAI sa crezi cu adevarat ca te va proteja! Deci Doamne ajuta sa fie bine! il vom da si noi la gradi cred pe la 3 ani.

magga, eu inca ii spal lui C hainele separat si cu detergent Teo de cind s-a nascut si neaparat dubla clatire! separat ii voi spala mult timp cred, m-am obijnuit asa si se stringe o masina pe sapt pt el deocamdata. asta de albe la 90grC, ca de colorate la 40 cam rar bag o masina. pe cele colorate e posibil sa le gan cu ale noastre mai incolo. dar nu voi baga cred lenjerie intima a noastra cu hainele lui pt f mult timp.

mama cit am scris, se vede ca azi nu e bona

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

La mult ani Oana si ANdreea Oana!!! ,
sa aveti o viata frumoasa si fericire pina nu mai incape!!!

LMA tuturor sarbatoritilor de nume - ION, IOANA!!!

LMA cu intirziere si tuturor ce au serbat primul anishor din viata lor in primele zile ale anului!!! - nu am reusit sa mai intru as ades cum o faceam.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu te inteleg Amaya deoarece eu si eu sunt fricoasa.
Numai cand ma gandesc la gradinita, si imi imaginez ca l-ar lovi vreo educatoare peste manute imi vine sa

Chiar am zis ca daca vom fi in Saudi nu e o problema, dar daca vom fi aici il voi da la gradinita particulara ( sper sa imi permit).
Asta e, niciodata nu vom avea incredere in altcineva cum avem in noi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Shobo, zi-mi si mie inca o data cum se numesc jucariile alea si de la ce firma sunt ca vreau sa intreb pe forum daca vine cineva din Usa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Noi suntem la faza de imitat stersul nasului.
Sa va zic ca ieri a venit la mine cu o soseta de a lui in mana sa imi stearga nasul...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

La Multi Ani sarbatoritilor,Ionilor si Ioanelor!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, la mine increderea in Dumnezeu este completa si permanenta, dar, din pacate, increderea in oameni este tare stirbita fiindca lumea s-a inrait si parca nimeni nu mai este ceea ce pare a fi...
Crinuta, mie nu mi-e frica de educatoarele de la cresa fiindca sunt convinsa ca un astfel de mediu este controlat cat de cat si daca esti destul de vehement se iau masuri urgent...macar acolo exista teama de a-si pierde serviciul si este totusi un stimulent sa-si vada de treaba...iar eu intentionez sa fac multe vizite inopinante si chiar daca totul va fi perfect tot nu ma culc pe-o ureche...varianta ideala ar fi sa stau eu cu el pana la majorat, dar cum asta nu se poate trebuie sa gasesc o varianta multumitoare de compromis.

Tomasa si eu intentionez sa fac la fel, numai ca mama e departe iar cu soacra nu am relatii asa ca la 2 ani voi apela la o cresa (am inteles ca aici in Dr. Taberei este una foarte buna, curata si cu educatoare sufletiste si de treaba) si apoi o gradi.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Noi suntem la faza de imitat stersul nasului.
Sa va zic ca ieri a venit la mine cu o soseta de a lui in mana sa imi stearga nasul...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Merci Shobo. Oare s-or gasi in Saudi? Sa il pun pe sot sa caute./
In afara de alea 3 vreau si masuta aia. Am innebunit, dar oricum preturile sunt mult sub cele din Ro.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput