Fetele din America (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Oana_B spune:
Nematics da' prune ai incercat?
Sotamiu mai mananca din alea cand se constipa, cumpara de la Sams Club sau Costco niste pungi mai mari cu prune uscate.
Oana_B
Siminaf spune:
Oana, Oana, zi-mi si mia, te roooog: unde, ca asezare in magazin, se afla prunele alea bestiale, care se mai cheama si uscate, la Sam's Club? Ca eu moooooor dupa ele! Poate daca-s mai ieftine decit la Stater, fac si o mincarica de prune..... mmmmmmm Nu mai zic de faptul ca fac foarte bine ce fac...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
nematics spune:
multumesc pentru toste sugestiile, sunteti niste dragute!
ieri am ajuns acasa pe la 5 dupaamiaza si tot la ora aceea am picat intr-un somn adinc din care m-am mai trezit spre dimineata - am dormit cu picioarele pe mai multe perne si s-au desumflat cit de cit. Avionul cu care am venit peste ocean (zbor de 10 ore) a avut groaznic de putin spatiu intre scaune, desi era un avion ultimul racnet, cu wc-urile la subsol(!?) - coborai pe niste scari pina in burta avionului.
Am apucat sa maninc niste cirese si sa beau un ceai verde inainte. Cf. cintarului, am dat 2 kg. de apa jos de ieri pina azi - cred ca a mai ramas cel putin inca 1 kg extra. Am sa incerc si niste pepene azi.
Nu stiu cum puteti minca cranberry crude - eu am gustat una odata si mi s-a facut gura punga! Am sa incerc sa fac jus din ele - chiar daca ziceti ca nu sunt diuretice macar au vitamina C.
Toate cele bune!
Iuliana
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
nematics spune:
reteta de sos de cranberry - raw!
2 cups fresh cranberry
1 orange
1 apple
1 cup dates
apa cit sa asigure consistenta de sos
toate ingredientele se dau prin blender.
Mai am o intrebare!!!! Trebuie sa cumpar un umidificator - ce sfaturi imi dati? Face zgomot in timpul functionarii? Unde sunt eu aerul este teribil de uscat, imi curge singe din nas tot timpul - chiar si in somn...
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
zapacila spune:
Simina mie de la Similac de abia mi-au venit cutiile dar nu vreau sa ii dau, nu i-as schimba formula inca. De la Enfamil mi-au venit 3 cutii pana acuma. Al meu cand se mai constipa ii cumpar Enfamil ready to use si il scoate afar ugent, nu se strica la burtica si scaunul e exact asa cum e normal. Azi mergem la vaccin, imi e tare mila de el. La voi cum a reactionat dupa vaccin? I-ai dat tylenol for infants??
Sanca spune:
Iuliana,
Dar cu ce companie aeriana ai zburat de au avut asa avion bengos?
Noi ne-am intors cu Air France, si imi place ca au la scaunul din fata foot rest, o bara care o poti ajusta mai sus si mai jos, sa poti sa odihnesti picioarele. Dar nu aveau wc-uri la subsol.
Lasa si sarea din dieta pana cand iti revii total. Eu iau si melantolina cam 2 zile la rand dupa ce ajung aici, ca sa ma obisnuiesc mai repede cu fusul orar.
Oana_B spune:
Simina, la gemuri, peanut butter, nuci si alte fructe uscate, p-acolosha prin zona cerealelor (alea parca sunt pe un isle alaturat). Am uitat ce firma le face da' scrie pe punga prunes. Buneeee da' ingrasa:))))
Oana_B
nematics spune:
Sanca,
am zburat cu Lufthansa - imi placea cu ei pina acum fiindca aveau avioane confortabile peste ocean; asta nou insa a fost groaznic! Culoare inguste, loc putin intre scaune, scaunele inguste si neconfortabile, tari! Parca stateam pe bancuta.
La Frankfurt ne-au dus cu autobuzele la avion, nu stiu din ce pricina nu l-au tras la terminal ca pina acum. Au transportat cca 450 de persoane cu autobuzele, am traversat tot aeroportul iar cind ne-au debarcat a fost o ingramadeala mare la urcatul pe scari: care pune piciorul mai intii! nici o ordine la urcare - s-a stat o multime la coada pina se instala fiecare. Si aia de la business si first class s-au urcat tot la gramada cu ceilalti pe scara din fata. Proasta organizare.
melatonina inca n-am luat, a trebuit sa ma scol si ieri si azi la ora 7 dimineata, n-am riscat sa nu ma trezesc. Am sa iau la noapte. Am citit pe prospect ca se iau exact cind te bagi in pat.
Sanca spune:
Melantolin se gaseste in US la orice Savon sau Health Food Store. Sant pastile de 1.5 sau 3 mg si le iei la culcare. Se pun sub limba sa se dizolve mai incet. Te ajuta sa-ti reglezi organismul si sleep patterns. Eu iau de vreo 5 ani cand schimb fusul orar cu mai mult de 5-6 ore si ma ajuta mult. Le-am dat si copiilor.
Nu stiu daca au si in RO, mai bine iti iei de aici. Pe mine un flacon ma tine cam 2-3 ani, si dau generos din el la prieteni si la ai mei cand calatoresc international.