Fetele din America (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nematics da' prune ai incercat?
Sotamiu mai mananca din alea cand se constipa, cumpara de la Sams Club sau Costco niste pungi mai mari cu prune uscate.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Oana, Oana, zi-mi si mia, te roooog: unde, ca asezare in magazin, se afla prunele alea bestiale, care se mai cheama si uscate, la Sam's Club? Ca eu moooooor dupa ele! Poate daca-s mai ieftine decit la Stater, fac si o mincarica de prune..... mmmmmmm Nu mai zic de faptul ca fac foarte bine ce fac...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

multumesc pentru toste sugestiile, sunteti niste dragute!

ieri am ajuns acasa pe la 5 dupaamiaza si tot la ora aceea am picat intr-un somn adinc din care m-am mai trezit spre dimineata - am dormit cu picioarele pe mai multe perne si s-au desumflat cit de cit. Avionul cu care am venit peste ocean (zbor de 10 ore) a avut groaznic de putin spatiu intre scaune, desi era un avion ultimul racnet, cu wc-urile la subsol(!?) - coborai pe niste scari pina in burta avionului.

Am apucat sa maninc niste cirese si sa beau un ceai verde inainte. Cf. cintarului, am dat 2 kg. de apa jos de ieri pina azi - cred ca a mai ramas cel putin inca 1 kg extra. Am sa incerc si niste pepene azi.

Nu stiu cum puteti minca cranberry crude - eu am gustat una odata si mi s-a facut gura punga! Am sa incerc sa fac jus din ele - chiar daca ziceti ca nu sunt diuretice macar au vitamina C.

Toate cele bune!

Iuliana

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

Mergi la inceput

reteta de sos de cranberry - raw!

2 cups fresh cranberry
1 orange
1 apple
1 cup dates
apa cit sa asigure consistenta de sos

toate ingredientele se dau prin blender.

Mai am o intrebare!!!! Trebuie sa cumpar un umidificator - ce sfaturi imi dati? Face zgomot in timpul functionarii? Unde sunt eu aerul este teribil de uscat, imi curge singe din nas tot timpul - chiar si in somn...

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Simina mie de la Similac de abia mi-au venit cutiile dar nu vreau sa ii dau, nu i-as schimba formula inca. De la Enfamil mi-au venit 3 cutii pana acuma. Al meu cand se mai constipa ii cumpar Enfamil ready to use si il scoate afar ugent, nu se strica la burtica si scaunul e exact asa cum e normal. Azi mergem la vaccin, imi e tare mila de el. La voi cum a reactionat dupa vaccin? I-ai dat tylenol for infants??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Iuliana,

Dar cu ce companie aeriana ai zburat de au avut asa avion bengos?
Noi ne-am intors cu Air France, si imi place ca au la scaunul din fata foot rest, o bara care o poti ajusta mai sus si mai jos, sa poti sa odihnesti picioarele. Dar nu aveau wc-uri la subsol.
Lasa si sarea din dieta pana cand iti revii total. Eu iau si melantolina cam 2 zile la rand dupa ce ajung aici, ca sa ma obisnuiesc mai repede cu fusul orar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Simina, la gemuri, peanut butter, nuci si alte fructe uscate, p-acolosha prin zona cerealelor (alea parca sunt pe un isle alaturat). Am uitat ce firma le face da' scrie pe punga prunes. Buneeee da' ingrasa:))))

Oana_B

Mergi la inceput

Sanca,

am zburat cu Lufthansa - imi placea cu ei pina acum fiindca aveau avioane confortabile peste ocean; asta nou insa a fost groaznic! Culoare inguste, loc putin intre scaune, scaunele inguste si neconfortabile, tari! Parca stateam pe bancuta.

La Frankfurt ne-au dus cu autobuzele la avion, nu stiu din ce pricina nu l-au tras la terminal ca pina acum. Au transportat cca 450 de persoane cu autobuzele, am traversat tot aeroportul iar cind ne-au debarcat a fost o ingramadeala mare la urcatul pe scari: care pune piciorul mai intii! nici o ordine la urcare - s-a stat o multime la coada pina se instala fiecare. Si aia de la business si first class s-au urcat tot la gramada cu ceilalti pe scara din fata. Proasta organizare.

melatonina inca n-am luat, a trebuit sa ma scol si ieri si azi la ora 7 dimineata, n-am riscat sa nu ma trezesc. Am sa iau la noapte. Am citit pe prospect ca se iau exact cind te bagi in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Ce e Melatonina??? O gasesc in Ro in farmacii?? scrie pe prospect cum se ia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Melantolin se gaseste in US la orice Savon sau Health Food Store. Sant pastile de 1.5 sau 3 mg si le iei la culcare. Se pun sub limba sa se dizolve mai incet. Te ajuta sa-ti reglezi organismul si sleep patterns. Eu iau de vreo 5 ani cand schimb fusul orar cu mai mult de 5-6 ore si ma ajuta mult. Le-am dat si copiilor.
Nu stiu daca au si in RO, mai bine iti iei de aici. Pe mine un flacon ma tine cam 2-3 ani, si dau generos din el la prieteni si la ai mei cand calatoresc international.

Mergi la inceput