Fetele din America (58)
Raspunsuri - Pagina 11
iubibubi spune:
nematics, beculet cred ca gasesti la walmart. despre cranberries, citeste si aici:
http://homecooking.about.com/library/weekly/aa110998.htm
nematics spune:
m-am uitat pe linkul dat de tine - intrebarea mea despre cranberry este nu cum se pot gati pentru mincare ci cum le pot folosi ca diuretic - nu scria acolo despre cum se face sucul din ele - sa le fierb cu zahar?
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
iubibubi spune:
am gasit o reteta-suc :):
http://www.chefdecuisine.com/all_fruit/cranberry/CRANBERRY_JUICE.asp
am mai citit si ca le poti pune in fruit juicer si sa bei "rezultatul" crud, fara zahar.
nematics spune:
multumesc mult! Chiar acum plecam acasa - ma duc sa-mi fac un suc. Mi s-au umflat picioarele groaznic dupa zborul cu avionul (m-am intors ieri noapte de la Bucuresti). E prima oara cind se umfla in halul asta si nu cedeaza dupa citeva ore de odihna.
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
lexi spune:
eu zic sa le mananci asa, goale. macar daca nu-ti plac, nu-ti pare rau de timpul pierdut. :-)
alta varianta e ca garnitura, am mancat si eu odata, cand a facut fi-miu la gradinita si nu puteam sa ma eschivez. dar stiu ca m-am dus repede la baie , nu asta-i scopul final?
edit: am uitat sa va raportez doua bucati de negi disparuti, cine-i gaseste sa nu mi-i aduca inapoi. solutia cu duct tape s-a dovedit ne-mai-po-me-ni-ta, nu va sfiiti sa apelati la ea in caz de nevoie. eu mi-am facut si provizii, ii si vedeam infasurati pe juniori ca niste coconi.
amuleta spune:
Te-ai dus tu la baie da pe ce parte a iesit ?
Cranberry nu te face sa urinezi mai mult. Pe-aici unii o folosesc in prevenirea infectiilor urinare, are ceva efect dar numai daca nu s-a declansat deja infectia urita.
Buchu e o planta care te face sa urinezi cred ca se gaseste la health food store dar citeste prospectul, eu n-am folosit-o niciodata, cica e buna dar scade potasiul.
Alte diuretice mai iefine sint ceaiul negru, verde (ala verde e si sanatos desi pute cam rau), cafeaua si berea. Eu as opta pentru una dintre ele.
Pune o perna sub picioare cind dormi.
Siminaf spune:
Cleo!!! Mie mi s-a strepezit stomacuuu'! Ca era sa dau in ulcer dupa doar citeva pahare de cranberry juice, in timpul sarcinii...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
michelle7 spune:
eu le-am cumparat de la magazin ca mi se pareau aspectuoase si auzisem de ele in filme. Am mancat cateva si pt ca erau acre si amare le-am lasat sa se coaca. Abia dupa ce am mancat juma de pound am aflat ca nu se mananca goale.
AC spune:
quote:
Originally posted by raducu
Fetelor,
mai avem aprox trei sapt si vom ateriza si noi in Americ(New Jersey mai exact)
Am multe intrebari asa ca faceti-va mila de mine si raspundeti-mi si mie daca aveti cunostinta.
So, prioritatea nr 1 este: se gaseste lapte formula NAN2 pt bebelusa mea de 5 luni? daca nu cu ce pot sa-l schimb? cum gasesc un pediatru acolo? il alegi de prin vreo lista...sau este impus de sa zicem 'spitalul' de acolo? ne ia cineva in evidenta?
2. avem un catelus caniche care as vrea sa-l luam cu noi acolo. Are pasaport si cip si are toate vaccinarile la zi. o sa stea in carantina? ma lasa cu el in avion daca am cusca? cat costa sa-l aduc?
3. ce intrebari sunt puse la interviu pt viza/decolare/aterizare?
Multumesc mult de tot si abia astept sa-mi raspundeti ca stiu ca voi sunteti TOATE niste dulcici si o sa ma ajutati.
Ioana, Raducu si Bianca
Ioana si eu am schimbat continentele in ambele sensuri.
Nan2 eu nu am vazut in schimb Nestle produce laptic si-n US. Difera fata de cel european prin ci=ontinutul de DHA si ARA care-s un plus. Dar e un produs 0-12 luni... uite aici ce produse au in US http://www.verybestbaby.com/content/article.asp?section=bf&id=2001928151781575717469
acolo ai un link where to buy s-apoi un store locator ca sa vezi daca langa voi il poti gasi.
Daca veniti cu H1B si H4 intrebarile nu prea sunt. Dor pe el ce face in firma casa vada daca zice ce scrie acolo si pe cel care nu lucreaza il vor intreba mereu ingenuu daca nu lucreaza sau nu vreaa sa lucreze si raspunsul e nu{:D]. Si va vor lua amprentele s-o pozna mereu (ambasada, frontiera)
Bafta multa!
Andreea si galusca si brotacelul