Fetele din America (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Sanca spune:
Ca veni vorba de Luftansa. Si eu am fost dezamagita de cat de inghesuiti pot sa fie cei in economy. Ultima oara cand am fost cu ei, acum vreo 4 ani, nu aveau televizoare individuale, si cand isi lasa spatarul cel din fata, imi dormea in poale, numa ca nu-l scarpinam in cap.
Mi-au placut francezii cel mai mult. Mancare buna, au si televizor la fiecare scaun, si jocuri, o gramada de filme. United imi plac si ei pe zbor international, cu toate ca nu au jocuri si nici nu mai servesc bauturi alcoolice gratis. Nu beau mult, dar imi e ciuda ca dau din ce in ce mai putin, iar preturile sant pe zi ce trece mai mari.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by zapacila
Simina mie de la Similac de abia mi-au venit cutiile dar nu vreau sa ii dau, nu i-as schimba formula inca. De la Enfamil mi-au venit 3 cutii pana acuma. Al meu cand se mai constipa ii cumpar Enfamil ready to use si il scoate afar ugent, nu se strica la burtica si scaunul e exact asa cum e normal. Azi mergem la vaccin, imi e tare mila de el. La voi cum a reactionat dupa vaccin? I-ai dat tylenol for infants??
Mie nu mi-a sosit inca nici o cutie-mostraaaaa!!!!!
Nu am facut inca vaccinelul, ca de abia vineri avem programare!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
nematics spune:
Michelle7, da - am vazut melatonina in piata la Obor duminica trecuta! La o taraba care vinde "natural supplements", creme de fata, ceaiuri samd.
Nu ma uitati va rog cu intrebarea despre umidificator!
Sanca - United parca e in faliment - nu asa spunea ieri la TV? Pe liniile aeriene nu dau de mincare de loc! Vorbesc de cursele lungi de 4 ore, de exemplu, pe care alte companii ofera un lunch/dinner. United iti ofera la pret de restaurant daca vrei niste sandwichuri sau salate de loc apetisante.
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
lexi spune:
ei, vedeti daca aveti de unde alege? eu n-am decat sa astept in statie la klm, ca altceva nu trece p-aci (daca vreau fara o mie de escale).
nematics, nasol cu plimbatul pe aeroport. eu n-am patit d-astea decat la baneasa, cand nici macar nu te urcau in vreun autobuz, ci te lasau slobod pe pista, cat de cat incolonati, daca reuseai sa te tii dupa cei din fata, ca, de obicei, era cam ceata.
zapacila, ai mei n-au avut reactie la vaccin decat un somn ceva mai lung decat cel normal. in seara zilei in care i-am intepat, i-am lasat ceva mai mult la baita de seara, se dezlipea usor si leucoplastul si le crestea si confortul. sper sa n-aveti probleme, daca se intampla, totusi, tylenol-ul sa-l ai la indemana si comprese cu apa foarte rece aplicate direct pe intepatura (daca se formeaza vreo umflatura).
iubisoru', si zi asa, nota zero la pantaloni? cine zice ca ne nastem toti egali?...
lexi spune:
nematics, ideea cu umidificatoarele e ca in fiecare an apar altele mai bune, mai ne-zgomotoase, mai aratoase, de zici ca noi, astia care ne-am cumparat in anii trecuti, am dat-o rau de tot in bara cu alegerea! :-)
ti-as sugera sa te uiti pe site-ul celor de la consumer reports, ei le-au testat pe toate si inclin sa-i cred cand vine vorba de recomandari. un rezumat mititel de la ei spune ca:
1. Honeywell HWM-260
2. Honeywell HWM-530
3. Emerson HD7005
4. Holmes Harmony
5. Kenmore 14411
Oana_B spune:
Nematics, cre' ca gasesti la orice supermarket din asta mare, Target, Meijer, Walmart sau ce ai tu prin zona. N-as putea sa zic insa in ce loc le pun ei.
Oana_B
ciuf spune:
Nematics, noi avem umidificator luat de la WalMart, marca Relion. Il gasesti la produse farmaceutice. Nu stiu cat a costat. Dar in orice caz nu foarte mult.
Suntem destul de multumiti de el. Dau pe nivel mai tare si e super. Sotul meu are mari probleme cu nasul, sinuzita, din cauza aerului uscat. Cand calatoreste in alte state e ok. Dar cand vine acasa incepe cu cursul sangelui din nas, nas infundat, etc.
Apoi eu nu usuc lucrurile la uscator. Le intind prin casa si in felul asta mai obtin ceva umiditate si fac si economie la curent .
In alta ordine de idei, va vine vreun parinte, ruda, prieten din Ro la inceputul lui iunie? Caut un partener de zbor pentru socru-meu.
Soacra-mea va veni la inc. lui aprilie ca sa fie aici cand se naste bb, iar socru-meu termina activitatea in iunie si a zis ca vine numai daca are partener de zbor. Ca e inspaimantat de gandul zborului singur.
Ref. la United ce sa zic si eu? Ca stam cu niste mile cu care ne-am putea lua patru bilete in Europa si astia nu mai dau decat daca faci rezervare cu un an si ceva inainte. Pai eu stiu ce se intampla la anu'?
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Simina, la gemuri, peanut butter, nuci si alte fructe uscate, p-acolosha prin zona cerealelor (alea parca sunt pe un isle alaturat). Am uitat ce firma le face da' scrie pe punga prunes. Buneeee da' ingrasa:))))
Oana_B
Oana, multzam de raspuns!
Si chiar ingrasa?! Ca eu is moarta-lesinata dupa ele!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Oana_B spune:
Pai dupa cate stiu eu toate fructele astea uscate ingrasa, mai bine mananci pruna normala ca are mai putin zahar.
Daca n-ai probleme cu kilele atunci nu conteaza:)))
Oana_B
nematics spune:
Oana,
care-i diferenta in calorii intre o pruna uscata si una proaspata? Nici una!
Poate doar fiindca maninci mai multe daca-s uscate!
da-s bune! Mie-mi plac si caisele uscate.
Problema este ca sunt afumate cu diverse substante ca sa nu mucegaiasca. Substante care nu sunt tocmai cushere pentru organism. Ar trebui consumate alea care sunt organice, uscate natural. Parerea mea...