curs de balet

curs de balet | Autor: mt

Link direct la acest mesaj

Dragelor,

Fetita mea ma innebuneste ca vrea sa mearga la balet. Are trei anisori!!!
Poate cineva sa-mi recomande o scoala de balet sau un club?

Asteptcu nerabdare raspunsul vostru.

Sa aveti un an exceptional!!!
Teodora

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Cluburi nu stiu, dar poti sa spun ca si mama a vrut sa ma dea la balet cand aveam vreo 3-4 ani si i-au spus ca sunt prea mica.

I-au propus sa ma dea un an la gimnastica artistica si anul urmator la balet. Asa ca am inceput gimnastica si acolo am ramas si anul urmator, ca mi-a placut.

Sunt chiar curioasa daca o vor primi la balet la 3 ani. Sa imi spui si mie te rog.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

of, nimeni nu sie....
as vrea sa fie si in sectorul 1....
sanziana, o sa te tin la curent. parca nu as vrea gimnastica....
ma gandesc...

weekend frumos,
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si eu as vrea sa-mi dau fetita la balet, dar nu am gasit decit citeva scoli de dans care accepta copii incepind de la 4 ani pentru "eveil à la danse" (initiere). In asteptarea celor 4 ani (acum are 3 ani + jumatate), Mosu' i-a adus un cadou adaptat, puteti sa-l vedeti www.joueclub.fr/boutique2005/joueclub_viewItem.asp?idProduct=22893" target="_blank">aici, adica un HOME BALLET STUDIO + TUTU, care contine un costum de balet, un DVD cu lectii de balet, un covoras pe care sunt desenati pasii si o bara de balet. Fetita mea este nemaipomenit de incintata si repeta toata ziulica pasii de baza in fata ecranului, imbracata in tutu si cu balerini in picioare. Poate fi o idee (buna) in lipsa de altceva...

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

si din Romania cum putem comanda asa ceva, mai ales ca NU stiu franceza, si asa-i doar pe la 4.5 -5 ani ii primeste, eu am dat-o pe Bria (vorba vine) anul trecut dar mi-a luat-o o ora ca sa-mi demonstreze ca e prea mica, deci mai asteptam si EA - briana- noastra vrea la balet , si cred ca o dau la gimnastica artistic apana ope la5 ani. Merci si Suuces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by cgabriela

si din Romania cum putem comanda asa ceva, mai ales ca NU stiu franceza
Producatorul acestei minuni este SPINMASTER, site-ul este: http://www.spinmaster.com/ si este situat in North America.

About Spin Master Ltd.

Spin Master Ltd. is a multi-category children's entertainment company that, since 1994, has been designing, developing, manufacturing and marketing toys for children around the world. Spin Master is ranked among the top 10 North American toy manufacturers and is a dominant leader in the children's entertainment industry. Spin Master is comprised of such best-selling brands as Air Hogs®™, Aquadoodle™, Bella Dancerella™, Bounce 'Round™, Catch-A-Bubble™, Hershey's™ Smores Maker, Icee™ Maker, McDonald's McFlurry Maker, Mighty Beanz™, Regenerator™, and The Wiggles® a registered trademark of The Wiggles Touring Pty Ltd. Spin Master employs over 200 people with offices in Toronto, New York, Hong Kong and France. For more information, please visit www.spinmaster.com

De altfel asta a fost desemnata "jucaria anului 2005 pesntru fete":
Girl Toy of the Year, for toys developed specifically for girls of any age - Bella Dancerella Home Ballet Studio by Spin Master Ltd.
de catre Winners Named at the Fifth Annual
T.O.T.Y (Toy of the Year) Awards Ceremony
uite aici:
http://www.toy-tia.org/Content/NavigationMenu/Press_Room/Press_Releases1/02_19_05/02_19_05.htm

Nici aici n-a fost usor sa o gasesc, o vazusem in catalog cind a aparut dar n-o aveau la magazin, am gasit-o cu chiu cu vai la inceputul lunii decembrie si de atunci toate stocurile s-au epuizat.
De altfel DVD-ul e in engleza + franceza (la alegere).

Nu stiu daca in România se comercializeaza deja, daca nu singura solutie e sa ceri cuiva sa ti-o aduca din America sau incearca sa o comanzi pe Amazon aici:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002TV04O/002-3534943-9533628?v=glance
(si acu' sa mor de ciuda nu alta, pe Amazonul american costa 17 $ si eu am platit 43 € !!! )
Da o cautare pe net cu "Bella Dancerella Home Ballet Studio" si o sa gasesti mai multe magazine. Uite si-n Canada:
http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&langId=-1&catalogId=10051&productId=51752
Doar vedeti ca costumasul de balet e micut, fetita mea are aproape 14 kg si 97 cm si-i vine perfect.
Daca nu o alta solutie ar fi sa cumparati un tutu pe masura si sa faceti rost doar de DVD.

Bafta multa!!!

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Pentru cursuri de balet vezi aici:
http://www.giuliana.balet.go.ro/

Referitor la varsta poti citi ceva aici(a treia postare):
http://forum.giuliana.ro/viewtopic.php?t=46

Succes !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

este super, super, super....

nici nu ma gandeam ca poate exista ceva....

of, nu am pe nimeni care sa vina din america.... cum sa fac???? cum sa fac???

la cursurile giuliana primesc doar de la 4 ani....pacat!!! macar sa le primeasca si sa le lase sa se joace "de-a baletul"

teodora si ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Dar la Clubul Giuliana, nu e nimeni, sa ne dea informatii proaspete?
Si eu as vrea sa o inscriu pe fetita mea..dar singurul lucru care ma retine e ca nu stiu daca putem sa ne incadram in orele de program!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Si fetita mea (4 ani si 4 luni) isi doreste sa mearga la balet.
Am si gasit ceva scoli de dans .

Eu si sotul fiind ingineri de meserie nu prea vedem dincolo de calculatoare, matematica , stiinte exacte, eventual limbi straine si atunci nu reusesc sa vad avantajele pe termen lung ale baletului .

Va rog as dori opinii pro si contra (si din experienta ..) pentru alegerea baletului.

Multumesc.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Irina_Claudia

Si fetita mea (4 ani si 4 luni) isi doreste sa mearga la balet.
Am si gasit ceva scoli de dans .Eu si sotul fiind ingineri de meserie nu prea vedem dincolo de calculatoare, matematica , stiinte exacte, eventual limbi straine si atunci nu reusesc sa vad avantajele pe termen lung ale baletului . Va rog as dori opinii pro si contra (si din experienta ..) pentru alegerea baletului.Multumesc.POZEIrina + ingerasul Ioana
(4 ani)

O colega are fetiza la balet de catiova ani si mi-a spus ca e foarte multumita,fiindca i-a dezvoltat si perfectzionat copilului tzinuta,gratzia in miscari si i-a deschis apetitul pentru muzica clasica.
Iar pe sit-ul Giulianei am citit ca baletul modeleaza frumos corpul,in special coapsele.Apropo,vreau si eu sa merg,nu mai e nici o amatoare sa se inscrie la grupa pentru 20-40 de ani?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput