Minunatele scorpiutze (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
nina, doua masele jos sunt foarte bine iesite, alea doua de sus deja au crapat gingia, iar caninii(banuiesc ca astia sunt ca sunt imediat langa aia 4 care ii are) la fel se vede alb de la ei.acum ne mai chinuie niste muci.
hellene, atunci tu ma intelegi cel mai bine.si eu trebuie sa plec la munca si sunt chiauna ca aseara iar am stat dupa el.
mirakluker,sanatate multa tie si la bb.
deja ma trage de maneca.am fugit.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! Ce mai faceti scorpiutelor?La mine a mai trecut o noapte in care nu am dormit decat vreo 5 ore, am inceput ziua cu maraiala lui Alin datorata febrei de 38.4, muci, si nu-mi vine sa cred cat pot sa fiu de obosita! Pur si simplu parca nici nu mai aud ca lumea, as dormi de-as rupe dar nu ma lasa Alin, si diseara trebuie sa merg si la serviciu. Deja la mine este 15:10 si ma ia groaza cand ma gandesc ca trebuie sa ma pregatesc de plecare.Sper sa treaca cat mai repede , sa ma bag in pat si sa dorm...pana dimineata.

ANINA, ce-i cu frigul ala la voi?Cum faceti fata?Mie iarna imi place foarte mult, in special zapada pentru care te invidiez in momentul de fata, ce n-as da sa am si eu aici, sa-mi scartaie sub talpa, dar nu cred ca as fi asa de fericita daca mi-ar fi atat de frig! Sunt tare friguroasa de felul meu si sotul meu mereu face glume pe tema asta cum ca in RO este mult mai frig ca aici.Cristinuta ce parere are? Ii place sa mearga afara cand e asa frig?Eu cred ca n-as iesi...De serbarea cu steguletele sa-ti spun ca intr-adevar sunt asa de minunata ca toate scorpiutele dealtfel, incat cand intru pe usa gradinitei ma tin educatoarele numai in plecaciuni. Asta este de fapt stilul lor, al japonezilor, in sensul de respect, dar cand ma vad pe mine parca li se lumineaza fetele si mai tare.Ce incantate sunt educatoarele ca intelege Alin japoneza, ce ni-l lauda de fiecare data...Astazi nu l-am dus ca a facut febra si parca le si vad cand ne-om duce sapt. viitoare , vin toate gramada sa intrebe ce-a patit.Cam asa se intampla pe-aici, nu stiu cum e in gradinitele din tara, cum se comporta educatoarele cu copiii?TE PUP!
HELLENE,asa este, dragut din partea lor, chiar m-am gandit ca data viitoare daca am sa fiu aici de Craciun, sa le pregatesc ceva de mancare pt. petrecere.Cred ca ar fi foarte incantati toti!Nu-ti mai zic de sotiorul meu ce mandru este...In special cand ii spune lumea ca sunt frumoasa ca o papusa si il intreaba daca sunt model.Iti dai seama cand ma vad cu ochii verzi in cap, cred ca sunt extraterestru! Ma mai intreba uneori vreun jp. daca vad?!?!Ce sa mai zic...hai ca nu vreau sa te retin prea mult! TE PUP!
MIRAKLUCKER, mai ai un pic si scapi! Cu toate ca este cam devreme eu iti doresc o nastere usoara!Ti-am vazut pozele...super la munte...vreau si eu!TE PUP!
EMMA,ANA, KLUMEA BLONDY, ce mai faceti?
YRYS, chiar ne-ai parasit??????
Fetelor, va pup pe toate, as vrea sa va mai scriu dar nici Alin nu ma lasa in pace si sunt si super obosita, asa ca o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiute,
Va doresc tuturor un weekend minunat si sa aveti parte numai de bine!
Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara, acum ca am terminat ceva treburi pe aici, am intrat sa va salut si sa va spun: WEEKEND minunat! Eu zic slava Domnului ca s-a terminat saptamana asta... grea frateeee!
Fug sa imi adorm copilul si va doresc o noapte linistita, mai ales celor care au copii zglobii in special noaptea, si sa priiasca aceste zile!
Pupici la toate fetele, iar pentru cele care nu ati mai trecut pe aici... UNDE SUNTETI???
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

buna fetelor. sa stiti ca nu v-am uitat , va urmaresc cu drag povestioarele.
va pupam toate 3 si va dorim numai bine.
week-end placut.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Am intrat doar sa va salut, sa va urez un weekend frumos si linistit, va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata, dragele mele.noi am fost ieri la doctor si avem rosu in gat.avem tratament.si aseara la 24 cand trebuia sa-i dau antibioticul ta-su i-a dat si jumatate de biberon si culmea ca dimineata s-a trezit la 6.45.cred ca daca ii dadeam biberonul plin se trezea mai tarziu.ma tot gandesc sa-i mai dau peste noapte lapte ca sa se trezeasca mai tarziu.
a inceput we.uraaaaaa!!!!!!!!va doresc unul cat mai minunat.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute
mira, am vazut pozele, ai niste copilashi minunati...sunt niste frumusei si par ca sunt veseli mereu...tu arati super su burtikabb din burtik si pe cei doi copilashi din partea mea...mie nu stiu de ce mi-e cam frica sa-l pun pe alex sa schieze...e cam zapacit si mi-e frica sa nu-si rupa vreun picior...poate la anul
noi am fost aseara la o petrecere la matusa mea, ruxi si alex au fost in elementul lor s-au jucat pe-acolo si au fost in centrul atentiei...ne-am intors acasa f tarziu...aporape de 24...dar trebuie sa merg fiindca ma rugase matusika sa-i fac un tortuletz tiramisu...
va pupacesc pe toate si va doresc we placut

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Fetelor, azi am fost gospodina, nu pot sa cred! Am facut si chiftele si ardei umpluti... o nebunie, hai la masa la mine! (ma laud si eu, ce sa fac!)
Tomecica, ma bucur ca ne citesti cand ai vreme? Ce fac scorpiutele tale mici?
Adriana, faza cu laptele dat pe noapte la mine s-a verificat, ma mai trezeam (asta cand m-am dezmeticit si mi-am dat seama) pe la 5, ii dadeam biberonul prin somn si mai dormea pana pe la 7.30, uneori si 8. Nu asteptam sa se trezeasca, ca apoi... trezit statea! Si sa se refaca repede pilotistul!
Monica... petrecareti toti!
Lory, cum mai e Alinutul?
Va pup pe toate fetele frumoase si destepte... ca ce sa ne mai ascundem, asa suntem noi si fug in pat, sunt obosita rupta!
Noapte faina, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

hellene- va citesc aproape in fiecare zi. sunteti tare dragute.

scorpiutele mele sunt bine .Adriana e incintata de scoala dar mai ales de d.na invatatoare. Deocamdata am numai vb de lauda despre ea.Sa vedem pe mai tarziu cind va fi mai greu la scoala.
Intre timp am inscris-o la pictura la Palatul copiilor.
Alexia face numai nebunici. Alearga toata ziua ca o ratusca. Am scapat de durerile de dintisori si maselute. i-au iesit toti dintii si 4 masele. Stiu ca restul maselutelor ies dupa 2 ani.Cu toate astea tot nu mesteca , e cam puturoasa.

va pupic pe toate si sa auzim numai de bine.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput