Minunatele scorpiutze (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Bine v-am regasit!Ce mai faceti?

HELLENE, merci frumos pentru invitatia la masa! Chiar ca as manca ceva bun acasa in RO!Abia astept sa ma intorc sa ma astepte mama cu toate bunatatile posibile! Asa se pregateste saraca cu tot felul de mancaruri de zici ca facem nunta! Oricum ea stie ca in momentul in care vin acasa tot timpul am musafiri asa ca avem cu ce sa facem petrecere.Oricum ar fi, indiferent de pregatiri, mie sa nu-mi lipseasca branza si kefirul.Sunt mare branzareasa! Hai ca am vorbit exact de ce nu trebuia acum! Mi-a plouat in gura!Alinutul meu nu e foarte bine, am avut din nou o noapte agitata, parca m-a luat si pe mine raceala, am asa o durere de cap...am luat un eferalgan si sa vad cum mi-o mai fi.La noi in casa e regula, intai raceste Alin, apoi eu, si bineinteles sotiorul. Ce sa mai zic ,ca nu mai am ce!Voi ce faceti? Georgica e bine? VA PUP!
Fetelor cum va distrati azi?Cum mai e vremea? Aici se pare ca a venit primavara.E super cald dar parca vad ca imediat se raceste.Normal in februarie este foarte frig, eu inca mai sper sa vad zapada!
V-as mai scrie dar parca nu ma simt in stare cu durerea asta de cap, va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata spun si eu.razvan a dormit mai bine dar a cam tusit toata noaptea.s-a trezit la 6.45 desi pe la 2 a mai mancat un biberon plin cu lapte.tot nu pot sa-l fac sa doarma mai mult.dar si eu sunt mama nebuna ca doar copilul s-a culcat la 9 seara.doar sa incerc cum zici ttu, Hellene , sa-i dau pe la 5 dimineata laptele.
lory, la noi tot e ger azi, dar nu bate vantul.ieri nu l-am scos pe razvan ca a fost viscol asa ca azi trebuie obligat sa-l scot.il asteptam pe tati sa vedem incotro o luam azi.cred ca te asteapta mama ta cu bunatati.e si normal.hai ca nu mai e mult si vii in Ro.
la mine ieri a fost mama si mi-a facut papa bun(ca tare buna e mancarea lu' mama).
maine mergem din nou la control sa vedem cum mai e razvan.
aseara era sa inghita butonul de la telecomanda si cand s-a inecat cu el a dat afara si laptele.acum nu mai am cu ce sa sting tv ca era butonul de inchis.nimic nu mai am curaj sa-i las pe mana.
va pup pe toate.o duminica minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor, intru si eu repede inainte sa plec sa vad ce mai faceti
Doamne adriana...ai grija si eu stau cu ochii pe ruxi sa nu inghita ceva...cel mai adesea o gasesc cu hartie in gura(lipita de cerul gurii)ii fura din foaia de desenat a lui alex si hap...
eu zic sa-l lasi pe razvanel sa nu-i mai dai sa pape peste noapte...tot asa o sa-ti doarma...asa era alex...puteam sa-i dau sa manance cat mai mult ca tot nu dormea bine...ruxi a fost altfel...si-i mai distrugi si ficatelul lui de pui mic...il obligi sa "munceasca" peste noapte...sa vezi faza...eu il indopam pe alex seara ca ziceam sa-i tina peste noaptesa nu se mai trezeasca si dr mi-a zis...ca sa-i dau cat mai putin seara de mancare fiindca de-aia are somnul agitat
moama elena ce de bunatati ai facut
va pup pe toate sa aveti o duminica palcuta si linistita

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

monica, nu-i mai dau.stiu si eu cu mancatul peste noapte.a fost o incercare a mea ca oricum l-am trezit sa ia antibioticul si am zis sa testez si lucrul asta.am zis ca in prima seara i-am dat la 24.00 juma de biberon si s-a trezit la 6.45 iar aseara i-am dat la 2 noaptea unul intreg si tot la 6.45 s-a trezit.asa ca m-am convins si cu biberonul peste noapte.
acum se cunoaste de cand are mai multi dinti.orice rupe ca dovada butonul din telecomanda.il feresc de toate.dar m-am speriat aseara ca nu stiam ce molfaie in gura si apoi a dat afara cu jet.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
noi ieri iar am petrecut,si prietenilor nu le venea sa creada ca nu merge liftul,dadeau telefoane de jos si intrebau daca chiar trebuie sa urce 9 etaje si daca sigur nu e o gluma.azi inca mai repara liftul ca sa nu putem noi dormi ca se aud zgomote.
fetelor m-am saturat de atat de multe feluri de mincare,si dulciuri.ieri am facut "musuroi de cartitza",furnicile lipseau,asa ca l-am devorat noi.azi mi-a trimis soacra tort cu crema de zahar ars si mere,mai a venit si mama de la o cumatrie cu specialitati,de acum ,chiar gata!nu se mai poate asa si io iar m-am ingrasat ,mai ales ca am renuntzat si la sala!
Anda a petrecut si ea pina la 11.30 aseara si azi s-a trezit la 10.Monica, eu numai prin somn ii dau laptele cu gris si stiu ca dupa aia doarme 3 ore,aseara i-am dat la 3 si azi dimineatza la 7 .depinde de fiecare copil,Anda se trezeste daca e flaminda ,uneori ii mai dau si la amiaza in timp ce doarme, daca nu vrea sa manince inainte ,ca sa nu-si strice somnul.
fug ca e maraita fata mea,nu-i prieste ceva azi!
pupici dragelor!

Mergi la inceput

carmen, dar ai incercat sa-i dai andutei ceva ceai sau apa atunci cand se trezeste...poate nu-i este neaparat fomitza(zic si eu asa...nu da) stiu ca fiecare face cum e mai bine pentru copilashul lui...stii de ce ma gandesc... ea stie ca daca se trezeste tu-i dai ceva bunasa daca vede ca tu-i dai ceai sau apa...poate zice ca n-are rost si doarme toata noaptea linistita...
iti zic ca eu asa am facut la ruxi si a mers(papa un biberon cu laptic la 22 sau 22,30 si se mai trezeste la 7 si abia atunci ii mai dau laptic, pana atunci daca se mai trezeste...desi se intampla fff rar ii dau ceai sau suzeta si ea adoarme la loc)...dar la alex...nu a mers solutia asta si am facut si eu ca voi...ii dadeam lapte de cate ori se trezea...mai ales ca el a supt din tzatzica pana la 1 an si o luna...era asa de simplu...scoteam tzitzi, il luam langa mine in pat...si gata...problema era rezolvata
hai ca v-am zapacit...va puuup noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

BUna dragelor!
azi Anda a batut recordul de dimineatza si papat un pic,iar eu de fiecare data notez in calendar asemenea evenimente!
Monica,Anda nu stie ca-i dau ceva bun ca ea bea ceai de foame,daca se trezeste noaptea ii dau ceai,ca sa pape lapte astept sa adoarma si s-o prind in pasa buna sa-l bea.aseara i-am dat la 11 si azi la 6 atat.
daca nu maninca nimic o zi intreaga si lapte ,branzeturi nu pune gura,iti dai seama ca trebuie sa fac ceva ,ca m-am saturat sa -i dau numai calciu.daca ar minca ziua ,macar iaurt ,dar nu vrea,n-as mai chinui-o ,dar cand aud ca-i ghioraie matzucul si ea bea ceai....am incercat sa nu-i dau noaptea sa pape ziua si nimic ,pe ea daca o lasi 3 zile,nu pune gura pe mincare.Soi rau!seamana cu tati!eu mincam si peretzi cand eram mica!daca ar semana cu mine ar fi grasa tare ,asa ca nu stii cum s-o dai .si nu mai stiu la cati medici n-am fost si cate analize n-am facut!si cate vitamine,siropuri etc de pofta de mincare!asa e ea cand vrea papa o zi intreaga intr-una si cand nu ,nu papa 3 zile ,alege mincarea,acum o pacalesc ca papa singura si duce lingura la gura,mai ii dau o piine intreaga si alege miezul singura,inventez in fiecare zi cate ceva.e greu asa!nu stiu ce fac cand merg la scoala.tata o mai pacaleste si ii pune bucatele de mincare toata casa sa le gaseasca ea ,le descopera si le papa.fiecare cu metoda lui!
va pupacesc pe toate dragelor!o zi buna!

Mergi la inceput

buna fetelor,
carmen, si eu sunt la fel cu ruxi...ea papa laptele binishor...adica 180 ml dim si 180 seara(mai mult nu poate0 desi cand era mai mica si papa doar laptic putea mai mult...dar nu o fortez ca mi-e frica sa nu vomite...si mancare solida...la fel ca andutza ta...nu mananca decat ce vrea ea si cat vrea ea...dupa aceea parca zici ca-si lipeste guritza si nu mai vrea sa ia nimik
dar ce-i cu linistea asta pe-aici?
va pup, sa aveti o zi buna...eu am fugit dupa alex la gradi

monica

Mergi la inceput

cucu-bau
ce faceti fetelor?
eu astazi vreau sa merg din nou la pationoar...sa vedem daca o sa si reusim...
va pup sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

buna dimineata.
eu azi sunt mai binedispusa pentru ca razvan s-a trezit la 7.30 fara lapte peste noapte si a dormit bine toata noaptea.inca mai avem rosu si mucisori dar suntem sub tratament.sa speram ca trece mai repede ca sa il pot invata iar la el in pat ca de cand e asa doarme cu noi.
va pup si va urez o zi minunata.

albumul meu

Mergi la inceput