Minunatele scorpiutze (27)
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Ema, multumesc pt. urari ! Sanatate si numai bucurii va doresc si eu, voua !
Adriana, asa sunt micii scorpioni, matinali, plini de energie, le ajunge doar un pic de somn, dar au si un suflet sensibil si sunt foarte iubitori. Stiu ce vorbesc pt. ca am sotul si finul scorpioni. Si 2 cumnati. Dar la varsta adulta nu mai sunt atat de matinali, le place sa mai leneveasca in pat, dimineata.
Elena, Monica, si Cristina se misca incet dimineata pt. gradinita, dintotdeauna a fost asa, desi, cand era mititica, era mai matinala. In schimb, seara, ar sta pana cat mai tarziu treaza. De multe ori, eu adorm inaintea ei. [oops]
Elena, ziua de ieri i-a mai adus cateva mici surprize Cristinei. De la fratele meu o bluzita roza cu o pisicuta mascata, pe care scrie cu paiete "Queen cat's", ceea ce si e Cristinuca, careia noi ii mai spunem Kitty sau Kiki, banuti(pe care ii stange pt. "Primul meu laptop") si o vizita cu fratele meu(unchiul ei preferat) la Zeus, un cutzu tare drag Cristinei, mic si ciufulit(ca Zdreanta). Am mai facut o vizita si celeilalte bunicute,(buni Lali, mama lui Cristi), i-am mai facut si eu o supriza cu un ruj pt. fetite si abtibilduri mici cu diferite personaje din desene animate. Si i-am cantat toata ziua(cat am fost acasa) "La multi ani !".
Monica, bafta sa ajungeti la patinoar ! Abia astept sa citesc cum a fost.
Va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare !
Pe maine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
HelleneC spune:
Buna dragele mele... Ce zi de miercuri, astept vineri, mai e putin!
Azi huzband a fugit la un interviu, la Radauti, sper sa fie bine, adica daca ia sa fie pe un venit mai mare, sa compenseze ce nu voi mai lua eu!
Eu ii tin pumnii, va tin la curent!
va pup, dupa amiaza faina!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
aldaesme spune:
Buna,
Elena si noi cu pumnii stransi pentru huzband .
Azi am fost sa ma consulte din nou (cai ce bine ma pot simti aici cand merg la doctor) am facut cunostinta cu bacteria, si cu ce a realizat ea prin rinichiul meu, cu alte cuvinte au venit rezultatele. Da sic ca i-am dat in cap cu antibioticul si acu e pe moarte...
In rest haide vineri, haide vineri!!!
Sambata plecam in Alpi la schi si api punem poze proaspete, daca ne intoarcem cu membrele in regula de acolo ...hihihi.
O seara placuta tuturor, pusicei multi si numai zambete,
Esme
HelleneC spune:
Esme, iti tin isonul: hai vineri! Tu mergi la schi, eu vreau sa ma trantesc in pat si sa cuget la nemurirea sufletului!
Fetelor, m-am uitat in oglinda, mi-am citit in cafea (glumesc, ca beau doar 3 in 1)... si nu vad urme sa fiu fraiera, asa cum ma iau unii! Sa vedeti ce patesc eu azi si sotul in paralel... parca era marti 13, nu miercuri 11...
Eu: ma suna o cunostinta (fosta "prietena", la nevoie cand avea ea, normal) ca si-a amintit ca lucrez in spital si o rezolv cu ceva treaba, ea care nu a mai dat un semn de prin octombrie si de cand am nascut a intrat de 3 ori la mine in casa - eu la ea dupa ce a nascut eram omniprezenta ca: avea nevoie de una, alta, de plimbat copilul, curat... ajutat, adus medic, adus... de toate! Buuuun - zic, am fost fraiera, dar... credeam ca s-a prins ca nu mai vreau sa fiu. Am refuzat-o politicos si i-am explicat statutul meu, ca nu ma trag de sireturi cu directorul spitalului, ca sunt si eu un prestator, fara prea mare pile, relatii, cunostinte! Rezolvat zic cu brio, vedem daca nu isi aminteste si maine de telefonul meu!
Huzband: vorbeam azi de interviu, merge la ora 5 in Radauti, 40 km, benzina frecata, timp pierdut, ajunge acolo... stupoare, toti plecati!!! Si asta dupa un anunt dat in ziar, telefon, confirmare de interviu... oare chiar s-a intors lumea cu susu'n jos? Maine le trimite si mail sa le arate soriciul si ii si suna!
Mi-am varsat of-ul, ca nu puteam sa stau, am o stare de nervi de la fazele astea, nu imi place ca cineva sa aiba nevoie de mine strict si apoi sa uite ca si eu poate am nevoie de o bataie la usa macar, nu de altceva. Cred ca si voi sunteti patite, sunt convinsa!
Va pup acum, ma duc sa astept serialul meu, ala brazilian de la 11 noaptea, ca imi place, mai vad si eu imagini din Brazilia, visez ca voi ajunge pe plaja in Leblon... ei, vise care trec cu noaptea!
Numai bine si ma scuzati ca v-am umplut capul cu prostii!
Elena
POZE NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
buna dimineata.
hellene, imi pare rau ca a batut drumul pana acolo degeaba.si nu a aflat de ce nu mai aera nimeni?mi se pare ca ai procedat foarte bine cu asa zisa ta "cunostinta".stii cum e bun bun, dar totul are o limita.te pup si pupa-l si pe georgica.
nina, eu stiu cum sunt scorpionii ca mama(tot scorpion) imi povesteste despre mine cand eram mica, dar parca razvan e prea matinal.azi s-a desteptat la 5.50 plusca peste noapte de la 1-3 s-a cam frichinit.il chinuiau niste mucisori si nu prea putea sa respire.iar inca o noapte la activ nedormita.parca e mai rau de cand atunci cand era bebe.plus ca nu mai vrea la el in patut si nici macar sa se joace in tarc.parca il tai.
esme, sa te gandesti la noi cand ajungi in Alpi.distractie frumoasa.
ma duc sa-mi beau drogul ca nu pot tine ochii deschisi.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Ati dormit bine?Eu am dormit cat de cat pot sa spun, oricum m-am trezit foarte devreme, abia am venit de pe drumuri si m-am apucat sa va scriu.
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
eu ieri am fost sa-i cumpar patine lui alex fiindca vazusem la reducere la Cora cu 500 000(erau din acelea reglabile pentru 3 numere) si am zis...wow..super pret...dar de unde baiatului meu ii veneau chiar la ultimul nr...asa ca am cautat altele si am gasit ceva misto la 850 000 lei...asa ca dupa colindatura ne-am dus la patinoar la Unirea doar eu si alex...a fost super misto, alex patina pentru prima data si era mai mult pe josdar este muzica, antren, voie buna...concursuri si alex a participat si el la un concurs coca cola si a castigat un spiridus...
eu nu am cazut niciodata pe gheatza in schimb cum mi-am pus ghetele in picioare am alunecat si am cazut f aproape de statia de tramvai si eu si alex......am inceput si eu si alex sa radem de se zguduia asfaltul si lumea se uita la noi ca la doi nebuni...mai ales la mine...
era si copilashi muult mai mici decat alex si mai mari, care de care mai incepator dar erau si unii care patinaru chiar super...erau de aceeasi inaltime cu alex dar aveau 7-8 ani
ne-a placut tare mult la amandoi asa ca o sa mai mergem...poate chiar in seara asta ca vrea si tati sa vina cu noi si sa se uite de pe margine
moama ce m-am lungit si uite cat e ceasul...va puuuup pe toate o zi minunata
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Anina_n spune:
Buna, fetelor ! Va salut de la Polul frigului in Ro. - 21 de grade C, am avut azi dimineata. Brrr... Dar imi place cand ferestrele sunt pline de minunate flori si frunze de gheata, cand scartie zapada sub pasii mei, iar oamenii imbujorati si infofoliti se grabesc in drumul lor pe strada.
Patinaj in aer liber, ce frumos, Monica !
Lory, minunata cum esti, e clar ca te apreciaza si personalul de la gradinita daca ti-au facut asa surpriza, [Ro].
Adriana, sigur si maselutele si caninii il fac atat de matinal pe Razvan, acum. I-au iesit sau doar se arata un picut ?
Elena, asa ceva n-am mai pomenit, sa chemi omul la interviu si sa nu fie nimeni acolo pt. interviu, mai tarziu.
I-a prins la tel. pe aceia de l-au programat la interviu ? Care a fost raspunsul lor ?
Ema, Daria merge la gradi ? Au mai fost si alti bolnaviori ?
Esme, un weekend excelent in Alpi ! Si ai grija de rinichi !
Pe curand ! Va pup !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
HelleneC spune:
Hello dragele mele, intre 2 priviri spre ciorba de pe aragaz, am intrat sa va "vad"
Esme, yupyyyy, maine e vineri! E si prietena mea din Germania plecata in Alpi la sky, era atat de fericita, mai ales ca azi e ziua ei si e departe de nebunia din firma! Deci... poate va intalniti la un vin fiert din greseala!
Nina, la noi erau -15 grade la un moment dat dimineata si vroiam sa ma reintorc in casa si sa chiulesc! Dar... nu se poate, cred ca imi voi lua o zi libera cand e ffff frig, parca e mai fain de lenevit prin casa!
Adriana, parca il descrii pe George al meu la varsta de 1 an si 2-3 luni. Plus ca el atunci dormea numai pe picioarele mele, de ma trezeam la 6 amortita, si trebuia sa merg apoi si la serviciu Acum imi dau seama de ce pe vremea aceea eram cu muuuult mai slaba ca acum!
Monica, de 2 saptamani imi propun sa merg la patinoar, dar nu am cu cine si cred ca ma supar si intr-o seara voi merge singura, sa dau din picioare un pic! Tot am zis ca merg azi la aerobic, dar... nu se gaseste vreme!
Lory, super fain gestul doamnelor si al copiilor! Bravo lor si mai ales tie!
Hai ca fug la ciorba mea!
va pup si seara faina!
Elena
POZE NOI
miraklucker spune:
Da, Elena, sunt pe ultima suta de metri cum spui tu, numar zilele am trecut de mult de la numarat luni sau saptamani. mi-a trecut si frica de nascut prematur, asa cum s-a nascut Daria, am aprope 35 sapt asa ca daca vine e bine venita!!! Daca nu vine singura pna in 7 feb atuci o scoate nenea doctorul.
Eu sunt franta, azi mau terminat psihic ai mei terorosti, de dimineata au tinut-o tot inzr-o maraiala si un planset amandoi, si parca nu era deajuns nici sa doarma nu au vrut , le-a trebuit cam 1 1/2 ore la pranz pana sa atipeasca si eu faceam numai ture dintr-o camera in alta. Si ca sa fie totul complet David n-a mancat nimic de azi dimineata. A trait toata ziua cu un ou, si o cana de lapte plus sirop..... si aer. Iar Daria acum la culcare a mai tras un concert de o ora!!
Emma, asta n-o spun pentru tine, nu te speria nu e in fiecare zi asa, poti linistita sa mai faci un bebe sa vezi ce frumos o sa fie!! Si nu mai studia prea mult,... i-a exemplu
Mie a inceput sa-mi fie mai greu, a fost destul de bine pana acum vreo 2 saptamani, dar de bebelina creste si burta la fel!! Ieri am cumparat in sfasit si carucior, al meu sot cica "da ce facem cu 3??" pai ce sa fac daca imi trebuia unul de gemeni ca doar nu pot sa o car pe Daria in spate!
In weekend am fost la socrii pe munte, David a schiat prima oara, a fost foarte frumos, mult soare si si mai multa zapada. Am pus niste poze daca vreti sa le vedeti.
Acum ma pun sa mai citesc putin ca am citit doar printre randuri!!
Va pup pe toate
Mira 34+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos