Copii nascuti in 2000 (04)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI VICTOR IOAN !

Mult noroc in viata si multe, multe realizari !...Si petrecere frumoasa la party ...

FELICITARI si celor care isi serbeaza azi ziua de nume: pitici, mamici si tatici !

Carmencita (Carmenp) sa-ti traiasca feciorul...

Va multumesc pentru raspunsurile referitoare la inceperea scolii....Eu sunt foarte indecisa, Felicia va avea in septembrie 6 ani si 4 luni si nu stiu daca sa o inscriu anul acesta sa nu...Pana in urma cu cateva luni eram hotarata sa o inscriu la 6 ani, dar multi mi-au spus ca e prea mica, ca ii rapesc un an din copilarie...si uite asa nu mai stiu ce sa fac...Cateodata cred ca e pregatita, alteori nu...Nu e vorba de capacitatile intelectuale, sunt convinsa ca toti copilasii sunt inteligenti, ca stiu sa citeasca sau sa scrie mai mult sau mai putin...ceea ce ma nelinisteste pe mine e faptul ca nu stiu daca e pregatita emotional pentru scoala (asa cum bine spunea Miruna)...si sincera sa fiu nici eu nu ma simt inca pregatita pentru asa ceva ...
Referitor la alegerea scolii...eu am oscilat intre trei scoli: scoala 79 (I. Creanga), scoala 194 si scoala catolica Sf. Iosif...cred ca, in final, va ramane scoala 79...asta daca voi mai putea sa o inscriu aici pana ma hotaresc eu ca si aici sunt proobleme la inscriere ...Apropo Miruna, sa stii ca eu mai arunc cate o privire si pe la copliasi din 1999 si m-am ingrozit cand am citit la vremea respectiva ce peripetii ai avut cu inscrierea la scoala...bine ca ai rezolvat in final...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, tuturor sarbatoritilor, multe bucurii si impliniri!
kro, multam, asta cu nepregatitu` parintilor e-o problema cam nasoala.

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

Doamnelor si eu auzisem de 100 euro! eu am mai auzit si de o alta varianta: promiti ca vei contribui la dezvoltarea scolii respective cu o anumita suma si/sau produse. de ex.: montat termopane, donatie computere, zugravit sali clase, etc.! eu am am avut o alta problema, mi s-a spus ca nu il pot inscrie pe cezar decat daca locurile nu sunt ocupate de copilasii care locuiesc in "circumscriptia" scolii.

CGE ti-am scris un mesaj! Astept un raspuns de la tine. Mai e o scoala cu semiinternat in cotroceni, nr 152 parca. si eu vizez scoala respectiva, dar nu pentru semiinternat ci ptr ca am inteles ca e foarte buna.

toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani pt noul an si sa aveti parte numai de bucurii!

Multumim si pt uraril ede ziua Biancai! Am serbat-o si pe 4, dar in familie, insa petrecerea cea marea fost ieri, cu multi copii, adulti si cadouri pe masura. Pun poze acum:-))

Referitor la scoala aici e asa: copii nascuti intre 1.07.1999-30.06.2000 trebuie sa mearga obligatoriu la scoala in august 2006 (aici anul asta scoala incepe pe 28 august), iar copiii nascuti intre 1.07.2000-30.06.2001 pot merge numai daca parintii xcer in mod expres si daca trec de niste teste, prin care le este verificata exact capacitatatea de concentrare despre care vorbeati voi.

Bianca si inca 2 fetite din clasa ei, conform educatoarelor sunt pregatite pt scoala, lucru care nu poate fi afirmat despre o colega a lor care va face 6 ani in septembrie. Bianca frecventeaza si scoala din luna noiembrie - 4 zile pe sapt, 2 ore pe zi. Acolo deocamdata au desenat, decupat, colorat, dar am inteles ca vor invata si cev adin ce se face in grupa pregatitoare din RO. Oricum aici nu incep scoala cu liniute, bastonase, si abia spre sfarsitul clasei 1 cu noroc termina abecedarul Daca clasa e mai slaba, atunci i-l termina in cl. 2-a.

Ce stie Bianca pana acum........scrie....daca i-i dictezi pe litere, stie adresa unde locuieste (si strada noastra cred ca are cel mai lung nume din Frankfurt), stie sa desparta in silabe, dar nu s-a facut clck in capul ei, ca sa poata sa citeasca apoi cuvantul.......stie sa numere pana la 100 si sa faca adunari pana pe la 12-13.......Eu ce am zis acum, e ce stie in RO, ca in Germana cred ca stie mult mai multe.

Eu inca nu stiu unde o voi da..daca ramanem aici, va merge clar la scoala de cartier, ca altfel nu se poate, dar daca revenim in Bucuresti as fi tentata de liceul german, sau o alta scoala la care predarea se face in limba germana (daca stiti , spuneti-mi si mie va rog).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

uof, se termina vacanta de iarna, luni din nou la scoala; Tudor numara pe degete, acum stie ca mai sta acasa "doua"; azi am inceput un curs de inot, este misto, sunt cinci copii-maximum la un antrenor, doi n-au vrut sa intre deloc in apa, asa ca cele 30 minute le-a impartit antrenoarea lui Tudor si inca unui baietel; inca nu vrea sa stea singur- au un fel de colaci misto, si inca ceva sustinere sub brate, si tot se tinea de gitul tipei; oricum sunt foarte multumita, deja dadea din picioare la sfirsit, si incepea sa-i placa;
50 cad pentru sase sedinte a 30 minute fiecare; alaturi era o sala de gimnastica uriase, plin de fetite, m-a trecut asa o amaraciune ca el e singur, ca medicii nu-s de acord sa mai facem unul, iar legislatia romaneasca nu ne da voie sa adoptam o fetita din Romania, cine-stie poate in 2-3 ani se va mai schimba ceva...

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ana, asa a inceput si Bianca cursul de inot acum un an jumate, numai ca la noi erau 20 sedinte a 40 min fiecare, total 300 euro. Dupa care eu am mai continuat si bine am facut ca areusit fata mea sa castige la categoria ei de varsta toate certificarile posibile aici. Inotul a dezvoltat-o f. frumos, si noi vrem sa continuam intr-un club.A fost odata acolo, dar nu a ramas f. incantata, desi apoi aceut ca dupa ziua ei sa revina. O sa vedem de luni incolo.........In rst, ea mai face dans modern pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

Helbi mi-ai luat o piatra de pe suflet. Baiatul meu reusete sa citeasca literele si nu reuseste mereu sa "reconstituie" cuvintul respectiv. Chiar imi faceam probleme din cauza asta. Si al meu stie sa numere si sa scrie cifrele pana la 100 si sa faca adunari, insa e un pic mai lenes la scris. Scrie si face socoteli pe frigider cu figurine magnetice mai degraba decat sa scrie pe caiet. Apropo, eu am o alta problema cu cezar. El are cateva caiete pe care scrie dar nu ii place sa ia un caiet de la inceput si sa-l scrie in ordine. De ex. el scrie azi pe la mijlocul caietului, maine pe la sfert si uite asa...nu e si el ca un om normal sa scrie si el pe pagina imediat urmatoare...A, si mai e ceva! Scrie mai mult literele mari de tipar, pe cele mici acum incepe sa le invete sa le citeasca, dar nu reuseste sa le scrie.
La inot noi am fost asta vara dar fi-miu s-a speriat cand antrenoarea le-a cerut sa renunte la colac si sa inoate singuri. ce-i drept, bazinul respectiv avea o adancime de 1,8 m!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Haideti ca eu seara apuc sa intru pe forum.

Multumim ptr urari.
Ieri a fost bucurie mare, a venit Victor acasa de la bunici si il asteptau o multime de surprize.
Oricum, si-a organizat petrecerea de acasa asa cum a vrut, si cunoaste regulile petrecerii f. bine.
De exemplu, eu gresisem: vroiam sa tai tortul in sufragerie, cand el trebuie taiat in bucatarie ca la marile restaurante.
Azi am plimbat copii in Herastrau.

Si.. cu ocazia aniversarii de 6 ani, am observat ca ni se misca primul dinte.

Tink, nu am primit mesajul tau. Imi pare tare rau, poate mi-l scrii pe email. Iti trimit adresa.

Referitor la scoala, si eu am emotii ca nu suntem pregatiti emotional atat kupilu' cat si noi parintii.
Dar si peste un an, aceleasi temeri le voi avea, va asigur, asa ca nu are rost sa amanam. Mai ales, ca si Victor ne-a auzit planuind mersul la scoala, si daca am renunta acum, ar fi tare dezamagit.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

la multi ani! copilasilior VICTOR IOAN si ALEXANDRA.

Referitor la cotizatie ce spuneti voi? 100 eur? pai mie mi-a zis cineva de asta toamna de sc.pro-tvului unde are fetita acolo ca taxa e de 300 eur numai ca sa intrii la sc respectiva,si se fac programari cam cu doi ani inainte cica .chiar m-am ingrozit cand am auzit asa ceva.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

300 euro.... nu cred e prea de tot!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput