Copii nascuti in 2000 (04)
Raspunsuri - Pagina 2
mmi spune:
Carmenp, eu stiu ca niciunul dintre copii nascuti dupa 15 septembrie 2000 nu vor putea merge la scoala anul acesta, ci abia in 2007.
A-propos - unul dintre colegii de gradinita a copilului meu , nascut in noiembrie 2000, va merge la scoala in 2008, la 7 ani si 10 luni.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
andreea_tx spune:
Alex al meu e nascut pe 8dec 2000 deci va treb sa alegem daca merge la 6ani si 9 luni sau 7 ani si 9 luni9(desi mi se pare cam mare,nu?)si eu as fi vrut o scoala cu semiinternat dar din ce spuneti voi ma ingrozesc,ma gandeam la sc pro-tv si de asemeni am inteles ca se fac inscrieri cu doi ani inainte si chiar si asa devreme doar cu spaga.la gradi vad ca se cam plictiseste ca fiind dif asta de 2-3 luni intre el si copii din gr mare el e trecut la gr mijlocie si se cam satura de atata colorat.educatoarea zice ca face acelasi lucru ca gr mare desi sunt copii cu varste cuprinse intre 4-6 ani,si deci daca ar fi sa mearga in 2007 la scoala ar treb sa sara o grupa si sa treaca direct la gr preg din gr mijl.apropos zicea cineva de sc centrala,asta pe unde este situata?
andreeat
iuliacm spune:
quote:
Originally posted by cge
Miruna, acuma am citit povestea cu inscrierile de la 'Copii nascuti in 1999'.
Mi se pare aberante testele la inscrierea in clasa 1, este primul an de scoala nu al 5-lea sau al-9-lea. Saracutii de ei, ce ii mai stresam si e decat inceputul.
Si iar mi se pare o aberatie, ca nu poti inscrie copilul decat cu relatii si cu spaga.
Miruna, daca scoala 10 din Floreasca are si internat, atunci, asta este.
eu v-am spus criteriile nostre ptr scoala: relativ aproape de casa, si sa fie cu semiinternat.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Cristina, ce inseamna semiinternat? Pana la cat stau copiii acolo? si ce activitati au dupa orele de curs?
Iulia
CristinaT spune:
La multi ani!!!
07.01.2000 - Victor Ioan - cge
Sa cresti mare, sanatos si fericit!
Si acum un La multi ani!
tuturor celor care poarta numele de Ioan si Ioana
27.01.2000 - Laura Ioana - Elena
14.02.2000 - Ioana Diana - CristinaT
10.10.2000 - Ioana Cristina - Adivio
si mamicii:
16.10.2000 – Andrei – corinaioana
La multi ani!!!
sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Miruna Enescu spune:
Buna,
Nu, scoala 10 nu are internat, poate ca era scoala de pa langa Liceul Vlahuta.
Stefan stie sa citeasca fiindca a vrut el, frate-sau mai mare a invatat cu bunicul si apoi l-a invatat si pe el, eu nu am avut nici o influenta. In schimb, sunt ingrijorata pentru ca la gradinita lor, spre deosebire de alte gradinite, nu se prea face scriere, iar invatatoarea exact asta pare sa vrea sa stie ei: liniute, bastonase etc. Asta la gradi n-au facut deloc pana acum, sa vedem mai departe.
Dar dincolo de ce stiu sau nu, eu vreau sa le mai las lor un an de copilareala, si mie un an fara teme pentru acasa!
Tink spune:
doamnelor,
eu il inscriu pe cezar anul acesta si deja am inceput demersurile. din fericire, acolo unde vreau eu am ceva sanse insa trebuie sa cotizez. deh, suntem in romania!!
la sc 59 jose marti de langa protv e nepotica mea (clasa a7-a) si e foarte buna insa depinde f mult de profesorii/invatatorii la care nimeriti!
de sc centrala ne-am interesat si noi ptr ca avem niste prieteni buni care isi au baiatul acolo in cls. 6-a dar noi nu prea suntem tentati!
doamnelor, am si eu o RUGAMINTE MARE. Cam cat se "cotizeaza: la scoli???? pentru inscriere la cls. 1 ?
Tink spune:
quote:
Originally posted by cge
[
Cristina,
Sefii Casei
LA MULTI ANI PENTRU VICTORAS!
LA MULTI ANI PENTRU TOTI INGERASII NASCUTI LUNA ASTA SI PENTRU TOTI SFINTII ION!!!
CristinaT spune:
eu sper sa scap cu 100 euro.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
cge spune:
CristinaT, Tink, multumim mult ptr urari.
Maine cand vine Victor, ii voi da sa citeasca urarile voastre.
Tink, Victor e in grupa pregatitoare la Arc-en-ciel.
Stiu ca Victor are un coleg de grupa Cezar.
Cred ca am si vorbit cu tine la telefon.
Cezar va primi o invitatie la Kid's planet ptr joi, 12 ianuarie.
Tu unde vrei sa il inscrii pe Cezar, la ce scoala ?
Ma gandesc ca le-ar prinde bine sa isi regaseasca cate un coleg de la gradi.
CristinaT, si eu ma gandisem tot la 100euro, cadou ptr acceptat copilul la scoala.
Dar sa vedem daca socoteala de acasa se va potrivi cu cea de la scoala.
Cristina,
Sefii Casei