Jurnal de rasfat

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Domnule, nu se mai rasfata nimeni in perioada asta?? Ce se intimpla?

Eu m-am rasfatat cu un masaj la o clinica din apropiere. Nu de alta da' ma durea spatele...
75$ pentru 60 de minute...
Worth every penny

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ba io ma rasfat da' nu zic la nimenea , pai ce folos sa scriu daca nu am intariri, ar fi un amarat de monolog.
M-am apucat de arte plastice la modul mai serios, adica experimentez materiale si tehnici nou, de pilda pasta polimerica Fimo. Pui si poze sa vedeti ce margele m-am priceput sa fac, da patientez oleaca. Alt rasfat este gimnastica de care ma tin cu dintii, soldata cu -4 kile si cu mai multa energie si optimism.
Allure, si aici is scumpe masajele, am si io un belet la asa ceva, initial era cadou pentru jumatate, dar cum e pudic ma duc io sa-mi ia la framantat suncile.
Rasfat frumos va doresc tuturor.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Slabuta miscarea la capitolul "rasfat", da io nu ma las...

Azi am fost la a 3-a sedinta de masaj dupa care m-am dus la clasa de yoga si apoi am intrat la sauna si mi-am inmuiat oscioarele circa 40 minute de curgeau toate apele dupa mine...

Ieri seara m-am imbracat frumos si m-am dus cu o prietena canadianca la un Fashion Show al unor designeri locali foarte renumiti. Cocktail party, lume multa si buna, presa, alea-alea... Am facut cunostinte noi, am primit complimente si m-am simtit minunat! Am primit invitatie personala de la unul dintre designeri pentru "shoul" ce-l va avea in martie viitor.

Si ca sa pun cireasa pe tortul cu frisca, m-am probat cu o rochita superba de matase din colectia Katya Revenko pe care am dorit s-o cumpar..decit ca nu se inchidea la ultimul nasture si aveam "balcoanele" prea dezgolite. Dar chiar si asa arata superb!!
Ce credeti ca m-am lasat? Am vorbit cu creatoarea si mi-a promis ca imi face una la comanda! "Custom made designer silk dress, baby"!!!
Decit ca nu se va intimpla mai devreme de luna februarie, ca cica e super bizi...

O sa va pun o poza cu ea cind o fi gata. Pina una alta uite aici link la show si la rochia cu pricina. Se cheama "Sleeping Beauty dress"

http://www.desperatelydifferent.com/fallwinter0607_3.php

http://www.fashionschmooze.com/component/option,com_fashion/Itemid,10013/task,view/id,3/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Allure, rochia aia e killer, nu jucareie. Asa rasfat, mai ales cand te rasfata altii, chiar ca e rar. Asteptam poza cu rochia pe Allure
Astazi m-a incercat o nostalgie, o numesc rasfat fiindca am zambit in coltul buzelor la gandul ca pe langa primele riduri mai sunt si alte semne ca imbatranesc: tipii pe care-i gasesc atragatori sunt mai tineri decat mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Interesant subiect,nu m-am lasat pana nu am citit fiecare pagina.
Chiar am sa incep si eu sa ma rasfat mai mult.Desi in we,pot spune ca am facut-o,sau mai bine zis al meu a facut-o pt mine:Pe langa o iesire din oras, seara m-a scos sa jucam biliard, ca acum 10 ani cand ne-am cunoscut.M-am simtit din nou acea copilita de 20 de ani,ce vremuri.
De mult imi to zic ca ar tb sa ma dedic din nou cititului,dar nu-mi gasesc timp,dar de maine ma voi arunca precum un devorator asupra prazii, in paginile Decameronului lui Boccaccio pe care imi doresc asa de mult sa-l citesc.
Am sa mai revin printre voi.
Allure, rochita e...fara cuvinte,astept cu interes pozele cand o sa fie a ta gata.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Astazi am fost cel mai iubit dintre pamanteni: o declartie de dragoste de la un pusti de 6 ani de la scoala, in clasa caruia fac engleza. A fost prima zi dupa mini-vacanta din mijlocul trimestrului si cand am intrat in clasa i s-au facut ochii oblici a zambet si mi-a spus: I missed you, teacher. Here, I have a present for you. Si a scos din ghiozdan o sticla de juma de litru de plastic cu...parfum.
L-a facut el cu bunica, o fiertura puternic mirositoare din flori de mac si ce o mai fi gasit el. Pe sticla scrie de mana bunicii probabil: do not drink (perfume).
Mi l-a dat cu instructiuni de folosire: sa torn pe vata si apoi sa ma tamponez cu el pe gat si pe la ureche. Pot sa ma dau si cand ies in oras, zice amorezatul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

eu m-am rasfatat cu un abonament la un salon de remodelare corporala, am 11 sedinte combinate (electrostimulare, slim fast si vacuum. aseara am foat la prima sedinta...ma simt super!!!

si m-am mai rasfatat cu o rochita superba, gen anii 60...foarte sic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Ce frumos love story la 6 ani.
Ma gandesc ca din sticla aia minune te rasfeti un an intreg si ceva.

Eu am ratat turneul lui Clayderman in Romania,asta e... il ascult de pe CD, tot e ceva.
Si am primit ghiocei si viorele, tratament de primavara .

Sa aveti o primavara de rasfat!

Mergi la inceput

Zana, e puturos rau parfumul, tre sa-mi calc pe inima si sa ma dau cu el ca sa nu dezamagesc amorezatul . Frumoase flori pot fi "ciocanasii" (violetele), le iubesc peste masura, sunt niste flori timide si retrase si din ce in ce mai greu de gasit. Le-as alatura lacrimioarelor, dar si cu ele ma lupt sa creasca pe balcon.
Mama lia, nu ne arati si noua o poza cu rochia, si eu am febleturi de anii '60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turttle spune:

Bine v-am gasit!
N-am mai intrat de mult sa scriu dar urmaresc de cateva zile subiectul asta. L-am citit cap coada!
Imi place ideea. Incerc si io sa ma rasfat cat pot de des.

Astept cu nerabdare un ceainic de portelan de la bunica mea ;)
Eram mica si il priveam in dulapul de la bucatarie, maaare, rotund ca un balon, alb cu un buchet de tamaioare sau violete, cu maner incovoiat, parca putin cret. si cu un tzuzturoi lung.
Abia astept sa m-i aduca mama ;)

Initial voiam sa-mi cumpar unul nou de la TCM dar imi pare cam scump si cam uratel, parca prea butucanos.

Rasfatativa mult! si fiti frumoase(frumosi)!

Mergi la inceput