Jurnal de rasfat
Raspunsuri - Pagina 28
scarmanus spune:
Turttle, neaparat sa ne pui si poza, ceainicele mie-mi rimeaza cu tainice si imi creeaza atmosfera de sacru, tihna si ceremonial numai cand ma gandesc la ele.
Rasfatul meu de maine va fi ca ma duc la o petrecere simandicoasa, si am de gand sa ma bibilesc cum nu m-am bibilit de cand am fost mireasa. Pazea! ![]()
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
turttle spune:
ieeee!
Da, da! pozez si va arat!
Toata lumea a fost surprinsa de dorinta mea de a folosi ceainic.
nimeni nu mai foloseste asa ceva.
Acum rasfatul meu de inceput de weekend:
- kafee cu suc de portocale - in topul preferintelor de o gramada de ani incoace ![]()
mai am o combinatie: cafee cu un strop de lamaie.
Mie tot timpul mi=a parut cafeaua cam grasa.
si inca o combinatie cafee cu scortisoara ![]()
dupa cum vedeti ... sunt un betziv de cafea si ceai 
fiti rasfatate in fiecare zi!
turttle spune:
scarmanus cum a fost la petrecerea simandicoasa?
Doamnele nu se mai rasfata deloc?
In seara asta am belete la teatru
Gaitele
Ma mai rasfat seara cu gelurile de dush de la yves rosher
liliac si bujori. Liliacul e preferatul meu. stiiiu am vazut majoritatea sunteti innebunite dupa acel bujor .. dar eu il gasesc slabutz in comparatie cu liliacul.
cum spatele nu prea ajung sa-l spal, m-am dotat cu o chestie cu coada cu lufa in capat, ca o perie cu coada, in locul periei .. sta lipita o bucata de lufa. am primit cadou inca o bucata de lufa.
Fetelor! rasfat! si fiti frumoase 
scarmanus spune:
Despre rasfatul meu de ieri seara numai atat am de zis:
eu si ea
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
Despre rasfatul meu de ieri seara numai atat am de zis:
eu si ea
Scarmanus, ce frumoasa esti!
Nu scrii si niste amanunte despre rasfatul de ieri?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
turttle spune:
Woaaaaa! ce surpriiza!
Suuper! cum e doamna Angela?
chiar ca te-ai dus la o petrecere simandicoasa ![]()
povesteste si aici putzin!
Anderra spune:
Da da da scarmanush vrem detalii, cum e? de treaba sau fitzoasa? oricum e o voce de mare exceptie si cred ca e o persoana deosebita..
Allure spune:
Ahhh! De cind nu am mai trecut pe aici...mi-era dor de pagina de rasfat! ![]()
Rochita cu care ma laudam nu mi-am mai facut-o pina la urma :( Era prea scumpa la comanda...(pretul initial era de 500$ iar ca sa mi-o faca la comanda era 700$ - mi-am zis ca nu se merita) Pentru jumatate din bani mi-am cumparat de la aceeasi designera un trenci superb crosetat, luuuung pina la glezne...(ca io-s inalta) neaparat o sa fac poze sa vi-l arat.
Recent mi s-a pus pata pe o pereche de ghetutze de la Nine West pe care le-am "arestat" saptamina trecuta la pret redus...Sint turbata dupa fashion! Nu ma lecuiesc deloc!!! OF! Of!
Aici ghetutele:
http://www.zappos.com/n/p/dp/20538811/c/72.html
Sint de piele moale ca de manusa 
Si eu iubesc ceainicele de portelan!!! Imi doresc tare mult unul, mai ales ca imi place ceaiul si mi se pare un ritual sfint atunci cind sorb cescuta mea de ceai de tei romanesc cu miere si lamiie 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
mama lia spune:
scarmanus, tipa aia din spatele tau, coltul din stinga, este Mihaela, cea mai buna prietena a mea din copilarie.....Michey i se spune!!! o cunosti????
scarmanus spune:
Credeam ca ati sarit sa ziceti si voi care cum se mai rasfata, si cand colo numa pentru Angela Similea intrarati
.
Apoi bine si asa, la cererea publicului: doamna Similea este realmente o Doamna, emana multa gratie si clasa. Am stat foarte putin de vorba cu ea, ca n-am vrut sa fiu pisaloaga, si nici admiratoare inflacarata a stilului cantecelor ei nu sunt. Ne-a cantat live vreo 4 piese si pot sa va spun ca inca poate sa cante. M-am ales asadar cu o poza si cu un autograf pentru mama. Puteti face pariuri despre varsta ei, ca le pierdeti sigur,
numai daca nu va numarati printre admiratoarele ei si deci cunoasteti detalii despre ea. A intrat plina de gratie, e supla si inalta (nu mi-am inchipui ca e asa de inalta), o prezenta spirituala si eleganta. Intr-un cuvant o impresie deosebita. Si a propos, a venit drept cadou de aniversare, din partea unui sot (cipriot) pentru sotia sa (romanca). Beat that! ![]()